BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 6 dni temu #953755 przez Karlinka
Malina ja tez poproszę linka :)
Bujanka- ja na koniec stycznia zamówiłam u koleżanki sesje brzuszkową :) zawsze to fajna pamiątka jak ktoś fajne zdjęcia zrobi :)
Ja dzisiaj ambitny dzień -rozebraliśmy choinkę ,bo już się sypała ,ogarnęłam pokój, bo mają dzisiaj Małż z Bratem wnosić mebelki i mam zamiar już przełożyć ciuszki co by zobaczyć ile mi miejsca w komodzie zajmą :) Ale się cieszę :D a od poniedziałku zaczynam pranie i prasowanie. Jeszcze coś ciuszków mam od szwagierki dostać...W przyszły weekend wybieramy sie po materac i resztę pierdołek do pokoju a pod koniec m-ca zamówienie z gemini i wsio :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 dni temu #953759 przez kristi*
Malina to i ja poproszę linka może jeszcze Coś dobiore
A wagą to i tak się nieprzejmuje, za każdym. razem odpowiadam gin że u mnie to rodzinne :laugh:

10 lata 6 dni temu #953760 przez madlen_m
Witajcie :)
Malina ja też poproszę linka tego sprzedawcy.
Dawno nie pisałam, nie miałam za bardzo czasu. Po świętach dopadło mnie przeziębienie i sylwestra spędziliśmy w domu z rodzicami bardzo spokojnie. Jestem już po badaniu z glukozą, ciężko było ale dałam radę i wyniki dobre wyszły.

10 lata 6 dni temu #953761 przez madlen_m
Zaczynają Wam puchnąć nogi o całym dniu? Mi się robią takie jakby obrzęki a rano jest normalnie. Poza tym jak malutka kopie to cały brzuszek zaczyna się ruszać i pojawiają się wypukłości :)

10 lata 6 dni temu #953774 przez Aneczka84
Malina ja też poproszę linka bo oglądałam rzeczy na allegro, ale szybko się męczę i zniechęcam. Za dużo tego wszystkiego

10 lata 5 dni temu #953781 przez Dżasta86
Czesc dziewczyny ,

Nie jestem w stanie was nadrobić od czasu do czasu podczytywałam was ale nie było okazji odpisać. W skórcie u mnie mało co ciekawego zyję , tyję i brzuch rośnie. Walcze z nadcisnieniem, noce już są bardzo cięzkie ale pocieszam się że jeszcze kilka tygodni i wypluje tego małego wariata :)
Malina ja tez poprosze o tego linka na allegro zobacze co gośc ma :)

10 lata 5 dni temu #953786 przez syza24
hej dziewczyny
My z mężem byliśmy dzisiaj w hurtowni i zostawiliśmy 700 zł na pierdołki które nam brakowały :) ale tylko zostało zamówienie w gemini staniki dla mnie i jedna koszula do karmienia i będziemy mieli wszystko ;)
Ale w razie czego Malina poproszę o linka może coś jeszcze mi się żuci w oko :)

10 lata 5 dni temu #953787 przez anioleczek208
malinka tez poprosze linka ;) bo jeszcze troszke mi zostalo z listy ;)

10 lata 5 dni temu #953801 przez kristi*
madlen nie wiem czy to puchnące nogi ale mnie zwykle łydki bolą, zwłaszcza jak kucnę na chwilę albo się zapomnę i na nogach usiądę.
i spodnie które we wrześniu kupiłam zrobiły się jakieś ciaśniejsze w łydkach, moja mama mówiła że po prostu nogi mi puchną, ale jakoś pewności nie mam.

kolejne pranie posegregowane - jutro wstawię kolejne i poprasuję.

Przywieźliśmy dzisiaj od mamy fotelik samochodowy, bujaczek, wanienkę i matę.

W bujaczku bateria wylała, i sprężynka się skruszyła, na szczęście miałam jakąś w skrzynce więc podmieniłam, wymieniłam baterie i wibratorek działa :cheer:

10 lata 5 dni temu #953814 przez Alesandra
Malinka ja też poprosze o link. Dziewczyny widzę ze przygotowania pełna para. Ja ostatnio strasznie zmeczona chodzę i nie wysypiam się. Malutka juz na ostatniej wizycie była główka w dół i mam nadzieję że zostanie już tak do dnia porodu

10 lata 5 dni temu #953821 przez monique1983
kristi - u mnie też pranie wstawione właśnie, jutro prasowanie i kolejne będę wstawiać, myślę, że najpóźniej do końca następnego tygodnia się z tym wszystkim ogarnę :)

10 lata 5 dni temu #953833 przez malina219
Madlen ja to samo z puchnięciem :dry: Ale całe szczęście rano już śladu nie ma po wieczornej opuchliźnie, więc nie ma się czym przejmować.
Dziewczyny wstawiam tutaj linka skoro tak duże zainteresowanie. :)
allegro.pl/listing/user/listing.php?id=1...rder=p&us_id=4222926

Aleksandra ja też ostatnimi czasy chodzę zmęczona... Zasypiam około 4, budzę się ok.12, więc pół dnia przesypiam .... Nie wiem co to będzie od 7.01 jak będzie trzeba wstawać do szkoły :sick:

10 lata 5 dni temu #953844 przez Dżasta86
Malina a skoro juz zamówiłas , to powiesz nam jaka jakoś towaru ? bo czasami piszą jedno a dostaje sie całkiem co innego :)

10 lata 5 dni temu #953848 przez malina219
Dżasta Nie zamówiłam jeszcze, mam na razie wszystko w koszyku. Jutro albo w poniedziałek będę zamawiać. O tej hurtowni czytałam na innym forum i mamy polecały, ale także polecała mi ją inna ciężarna w poczekalni do lekarza i mówiła, że wszystko tam zamawiała i jest zadowolona :) Także myślę, że będzie dobrze :) Ja przesyłkę będę miała w domu na pewno w przyszłym tygodniu, więc wtedy na pewno napiszę co i jak :)

10 lata 5 dni temu #953850 przez Dżasta86
Powiem Ci ze jak na mnie szału nie robi, przerobiłam już kilkanaście sklepów internetówych :P wraz z gemini i ceny te same. Jak jeden produkt ma ciut tanszy to drugim nadrabia i tak to jest. Własnie się zastanawiam np nad posiecią bo jako tako 37 zetów to nie dużo ale czy to faktycznie bawełna ? własnie chyba troszkę się boje, zapewne skończy sie na tym że dołoże dwie dychy i kupię tam gdzie będę mogła faktycznie sprawdzić tę bawełnę. Nie wiem ja po za pieluszkami flanelowymi żadnej róznicy nie widze ( chociaż też nie wiadomo co to za flanela ;/ ) chyba zostaje przy gemini, ale dziekuję że się z nami podzieliłas :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia