BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 tydzień temu #952955 przez Alesandra
cześć dziewczynki,
u nas nieciekawie. przeziębienie mnie złapało i leżę w domu. muszę się wygrzać i wyleżeć. a jak u was jak z pogoda ? dajecie jakos radę bo mi kręgosłup coraz bardziej dokucza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #952959 przez Karolincia
Alesandra - Kuruj sie !!! Wygrzewaj i pij cieple herbatki !! :( Mnie tez kregoslup boli juz jak wstaje to musze na bok sie polozyc i dopiero wstac bo inaczej to mi kregoslup peknie :(
Pogoda piekna od rana sloneczko swieci lekki mrozek i troche sniegu :) Cudowna aura zimowa za oknem :)

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #952963 przez karola1322
hejka aniołeczek karolinicia to mamy razem wizytę 12 stycznia...... słońce świeci za nie długo śniegu nie będzie temperatury idą na plusie .. Kręgosłup od czasu do czasu boli na razie przeziębienie mojego łapie eh
Aleksandra kuruj się

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #952964 przez anioleczek208
[/hide]Karolincia no wlasnie mamy tego samego dnia wizyte ale ja mam na 10:30 :) juz doczekac sie nie moge :) a jeszcze aleksanda i kjarolcia tez maja chyba 12 :)boze jak ten czas ucieka jeszcze troszke i mnaluszki beda z nami :) caly czas probuje dodac z telefonu sie nie udalo ale teraz sprobuje z kompa :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jedna fota to antos z boku jak ssie paluszek a druga to ja z brzuszkiem :)
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #952983 przez Alesandra
anioleczek ja mam 14 stycznia wizyte :)
ja leze cały dzien jutro i pojutrze tez pewnie przeleze aby sie bardziej nie przeziebic
A jakie macie plany na sylwestra? wybieracie sie gdzies:)

10 lata 1 tydzień temu #952990 przez karola1322
My jedziemy do jego rodziców później 1 sa urodziny jego babci i tak co roku spędzamy nowy rok a wy macie jakieś plany

10 lata 1 tydzień temu #952997 przez Ada2424
Do nas przyjeżdża moja koleżanka z mężem i kolega mojego Męża z żona :) także robimy domówke :) jutro kilka przystawek zrobie, dziewczyny też mają coś przynieść i posiedzimy sobie :) zastanawialiśmy się z Mężem czy nie wybrać się do nas na wsi na świetlice bo organizują, ale wolałam nie ryzykować tym bardziej, że teraz plecy codziennie wieczorem mi się odzywają a co dopiero by było po tańcach, nie ma co lepiej w domu posiedzieć ze znajomymi :)

A ja właśnie skończyłam przeglądać wszystkie ciuszki dla Julitki co już są kupione i poskładałam rozmiarami w jej komodzie :) no i pół godz temu był u nas ksiądz na kolędzie także już z głowy ;)

[/url] [/url]

10 lata 1 tydzień temu #952999 przez Karolincia
Alesandra - Ojj tak niedługo już będą z Nami Nasze Kruszynki Kochane :) ;) :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
Nie mogę się doczekac !!! :) :)

Anioleczek Ślicznie wyglądasz !!! :) Piękny brzuszek :) Antoś sobie niezle gwiazdko uwił :) :)

My spędzamy w Naszym Domu sylwka z moją przyszłą Teściową , mojego Przyszlego Męża bratem, jego żoną i dziećmi :) Będę miala kompanów do picia picolo :P
Jutro robie rogaliki drożdżowe z dżemikiem wiśniowym i brzoskwiniowym i z Moim Mężulkiem Przyszłym robimy sałatkę ;)

Pralka już jest podlączona !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

A jutro jedziemy rano do miasta do sklepu oglądać wózeczki i łóżeczka :) :)

10 lata 1 tydzień temu #953011 przez syza24
No już teraz szybko zleci do porodu :cheer: ledwo się obejrzymy a dzieciątka będą na świecie ;)
Aniołeczek super brzusio wygląda jak taka piłeczka a Antoś ćwiczy ssanie przed porodem więc mama szykuj piersi :laugh:

Ja byłam u ortopedy i niestety nic mi nie poradzi na ten mój ból biodra :( powiedział, że diagnozować będzie po ciąży bo teraz ma związane ręce. Jedyne co zobaczył to, że mam skrzywiony kręgosłup który może uciskać biodro ale mówi, że po ciąży to może wyglądać inaczej więc muszę pocierpieć do porodu :angry:

10 lata 1 tydzień temu #953015 przez Karolincia
Syza - Bidulko :( W ciąży to niestety ortopedzi za dużo nie pomogą :( Dopiero po porodzie ma większe pole do diagnozowania , wytrzymasz !!! :) Niewiele zostalo :)

10 lata 1 tydzień temu #953089 przez Karlinka
Hej Mamuśki :)
Oj dawno mnie tu nie było , ale jak to w Święta -brak czasu. Cieszę się ,ze miłlo spędziłyście Święta :D
U nas też było fajnie i nawet Młody dostał trochę drobiazgów :D a dzisiaj wreszcie komoda i łóżeczko złożone także czekam trochę aż wywietrzeją i zaczynam układać rzeczy ,bo już się u nas w szafie nie mieszczą.
Wczoraj byliśmy na wizycie i okazało się, ze przez 3tyg tylko 0.5kg przybrałam także niewiele. Wyniki krwi sie poprawiły od ostatniego razu i są naprawdę dobre :) Młody odwrócił się też główką w dół :) No i tyle z dobrych wiadomości ,bo niestety brzuch twardnieje i szyjka miękka ...Na szczęście się nie skraca ale trzeba uważać i mam przykaz oszczędzania się ...także widmo przedwczesnego porodu siedzi mi gdzieś tyłu głowy i chociaż staram sie nie myśleć o tym to ciężko...
Nie zazdroszczę problemów z zębami i kręgosłupem. U mnie na szczęscie bez większych problemów- buty zakładam spokojnie sama, z goleniem jakoś też daję radę chociaż faktycznie zdażają sie gorsze dni gdzie na wszystko siły brakuje....tylko e spaniem średnio ale jakoś jeszcze daje radę.
Zmykam -Młody właśnie wbija mi jakąś konczynę pod żebro ;/
Dobrej Nocki :*

10 lata 1 tydzień temu #953118 przez kristi*
I po USG, mały waży 1700g, lekarz potwierdził że obrócił się już prawidłowo (to teraz już wiem czemu z lewej strony bardziej boli - nóżkami kopie ;) ), termin po raz kolejny przesunął się na 28.02., widać było jak ssał kciuka :laugh:
i buźke pokazał :laugh:

Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #953160 przez Agula89
Kristi mały to juz chlop ! :)
Juz nie wspomne o swoim :) haha mam nadzieje ze nie bedzie pod koniec 4 kg wazyc bo jak ja go urodze :P
A czemu termin przesunol ci gin ?

Przy okazji Mamuski szampanskiej zabawy Wam zycze :laugh:
Ja w piccolo juz zaopatrzona wiec impreza do bialego rana sie szykuje.

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #953174 przez Karolincia
Mamuśki moje Kochane !! :kiss: :kiss: :kiss:

Życzę Wam szampańskiej zabawy do rana ! :)

Udanego sylwestra !!!!

Do siego roku :*

Kristi - To kawał chłopa z Marcinka :) ;) Cieszę się, że wszystko ok !! :)

Agula - Ja też w picolo zapatrzona :D

10 lata 1 tydzień temu #953177 przez karola1322
Krysti duzy chlopak ja tez pikolo mam sama bede go pic.. Szczęśliwego nowego roku szczesliwych rozwiozan zdrowaia dla was. Udanej zabawy

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia