- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Współczuje przebojów z zębami u mnie tylko mała tak wariuje całe święta w dzień i w nocy, że chodzę wiecznie nieprzytomna no i jak się pręży to wbija swoje części ciała tak mocno że boli mąż chodzi i mówi że chyba byłoby lepiej jakby już się urodziła to wtedy mógłby mi pomóc a tak tylko mnie męczy kochany jest ale ja chyba wolę żeby jeszcze sobie pomieszkała u mnie
według wagi domowej przez ostatni tydzień przybrałam tylko 0,5 kg więc nie ma tragedii
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas w porządku po świętach jakoś przeżyliśmy bez skutków ubocznych. Współczuję bólu zębów. a skoro już po świętach i coraz blizjej końca roku to trzeba się zacząć organiziwac. Bo już niewiele czasu do porodu a ja jeszcze daleko w lesie z wyprawka. Wczoraj kupiłam tylko bepanthen i emolium a tak to hoho. Musze się zorganizować trochę szybciej.
Moja mała tez mnie juz mocno kopie. Na ostatniej wizycie była już główka do dołu <3teraz kolejna wizytę mamy 14 stycznia
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam wizytę 20 stycznia A właśnie! Dziewczyny faktycznie łożysko mam na przedniej ścianie, więc lekarz powiedział, że to normalne, że nie odczuwam mocnych kopnięć. Chociaż od kilku dni co raz bardziej bolą kopniaki Małej
A to zdjęcie mojej Kalinki z wizyty 23.12
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Strasznie jestem zadowolona z USG na tej wizycie, bo Mała cały czas się uśmiechała
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Daaaaawno mnie nie było
Kompletny brak czasu przed Świętami, później od pracy w kuchni miałam lekkie skurcze ale leżałam odpoczywałam i jest dobrze !!
Piękne prezenty dostałyście
Mi Mężuś podarował suszarkę do włosów taką jaką chciałam
Dostałam też blender oraz wanienkę z korkiem i stojakiem
Postaram się nadrobić wszystkie posty !!!
Malinka - Nic mi o bólu zębów nie mow... To samo mam.... Bolą mnie ząbki na dole po prawej stronie ....po nowym roku mam wizyte u dentysty 5 styznia w poniedzialek Az sie boje!!!!!
Co do kopniaków tak samo mam na przedniej ścianie łożysko i też odczuwam lżej kopniaczki tzn do wczoraj Wczoraj pierwszy raz leżąc wieczorem w łóżeczku z moim Przyszłym Mężem widzieliśmy jak mi brzuch podskakuje
Mi zostalo też jeszcze troche do kupienia pieluch tetrowych i flanelowych musze dokupić, pampersy firmy pampers dla noworodków, wózek ,łóżeczko z całym wyposażeniem, pare kaftaników musze dokupić i śpioszków ....
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Co tam u reszty mamusiek słychać ?
Ja sie już ciesze że już po "maratonie" światecznym bo normanie znowu dostane bure od gina po tygodniu 1 kg do przodu ! a zostały 3 tyg jeszcze
A na prezent dostałam patelnie od teściowej ale sama sobie zamówiłam taki prezent wiec udany a od małża łańcuszek z zawieszka więc też sie postarał
no i od dziś wracam do rzeczywistości na śniadanie owsianka dawno zapomniana bo już na sałatke warzywną i rybe po grecku patrzeć nie moge
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ja mam 12 stycznia wizytę u ginekolog ciekawe ile kg na plusie będzie znów ....
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
ja po powtórnej glukozie, niestety nie poszło tak jak ostatnim razem nawet nie zdążyłam dolecieć do kibelka, taki wstyd
babka w laboratorium powiedziała żebym na spokojnie jutro w domu wypiła i przyszła po godzinie pobierzemy krew a potem znowu po godzinie, dziewczyny czy to nie zmyli wyniku? Można wypić glukozę dzień po pobraniu na czczo?
Mam nadzieję że jutro lepiej mi pójdzie....
Ada, Agula ja też po świętach 1kg do przodu, Ada mam jak Ty wcześniej mniej przybierałam, teraz co tydzień średnio wychodzi mi 1 kg na plusie ale moja lekarka będzie pewnie przeszczęśliwa z powodu tych 8 na +
To wysyłam fotki: pierwsze z 25 tygodnia, drugie z 28 tygodnia, robione trochę z innej odległości, ale patrzcie jak mi urósł przez 3 tygodnie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj zabieram się za szperanie dalszej części wyprawki ale jestem spokojna bo wiem, że mało co zostało i zdarze do lutego tak jak chciałam Dziewczyny jejku patrzcie jak mało nam zostało na przywitanie naszych Skarbów szok !!! My z Julitka dzisiaj już 29 tc zaczynamy
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Karola Moja też upatrzyła sobie prawy bok A co do kopania w pęcherz to MASAKRA
Agula ja już zapomniałam o owsiance Ze dwa tygodnie nie jadłam! Dobrze, że mi przypomniałaś - od jutra znowu na śniadanko
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś jade z Mężem na zakupy, wszystko świąteczne się pokończyło i przejadło już. Teraz zjadł by jakąś zapiekanke, pizze zajrze od razu do mojego ulubionego sklepu dziecięcego, może coś upoluje