BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 tydzień temu #952800 przez Ada2424
Karola mi już mało co zostało kupić z wyprawki, w styczniu mam zamiar wszystko kupić to co brakuje i mieć już z głowy :) później tylko na spokojnie prać i prasować ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #952808 przez Ada2424
Mykam na pizzuche i na zakupy :) :)

[/url] [/url]

10 lata 1 tydzień temu #952812 przez monique1983
malina219 - no z tymi opiniami to jest rożnie jedni zalecają takie, drudzy inne, ja kupiłam materac lateksowy (średnio twardy) Hevea z pokrowcem aloe vera.

10 lata 1 tydzień temu #952816 przez Karolincia
Malina - Piękny brzuszek <3 :) Ślicznie wyglądasz :) :) A brudu na lustrze nie widać :) :)
Ja właśnie wróciłam z zakupków z Mężulkiem byłam :) :) Będzie mi robił sałatkę gyros :) ;) :woohoo: :woohoo: :woohoo: Tak za mną chodzi mimo tego, że była na Święta cała wielka micha sałatki :blush: :blush: :blush:
Współczuję Ci że nie możesz jeść wszystkiego :( :*

Ada - No to super ;)

10 lata 1 tydzień temu #952832 przez syza24
hej mamusie :cheer:
Byłam dzisiaj u lekarza okazało się, że wszystko jest w porządku :laugh: no i z serduszkiem małej też wszystko OK więc kamień z serca :)
Malutka waży już 1556g a ja przez całe święta nic nie przytyłam wszystko mała zgarnęła ;) z czego się cieszę bo ja już sporo wcześniej przytyłam.
Co do materacyka to my dostaliśmy razem z łóżeczkiem lateksowy praktycznie nowy bo kuzynka od której dostaliśmy używała go ok 4 miesiące ale mówi ze był super w porównaniu do takiego zwykłego gryczano-kokosowego ;)
Bujanka super rośnie brzusio teraz tak będzie co dzień to większy ;)
Malina twój też taki zgrabniutki ;) a co do fast foodów to mam tak samo jak zjem to później odchoruje ale nie żałuję :P
A to mój brzucho przed świętami
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #952833 przez monia89
Hej ;-) piękne brzuszki macie :-)
U mnie czasu brak mam mase papierologi i siedze w tym jak Antek śpi.
W święta 1 kg przybrałam ;)
w ciąży i 6 tyg po leczenie stomatologiczne mamy na nfz praktycznie kompleksowe. Ja mam 2 zęby już zaleczone i białe wypełnienie. Też kanałówka mnie czeka.
a to my :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #952839 przez karola1322
ja po wizycie wszytko ok szyjka się nie skraca pozostała taka jaka jest mała nóżkami w duł główka u góry ale ma czas na obrócenie w piątek jadę do szpitala na usg musi policzyć masę płodu fajne brzuszki macie

10 lata 1 tydzień temu #952854 przez Ada2424
A ja tyle co wróciłam z miasta, ślisko na drodze i śnieg sypie strasznie kupiłam Julitce kilka drobiazgów :cheer: przez całe zakup szalała aż dziewczyna przy kasie zauważyła i mówi ale się maluszek wypina w brzuszku ;) teraz odpoczywam bo zmeczyly mnie te zakupy.

[/url] [/url]

10 lata 1 tydzień temu #952856 przez Karolincia
Syza - Piekny brzuszek :) Zgrabniutki i duzy :) Super ze z Malutka wszystko dobrze. :)

Monia - Jaki slodki brzuszek masz !! :) Sliczny :) !! To nieduzo przytylas ciekawe ile ja :(
Wspolczuje leczenia zabkow :(

Karola Dobrze ze z Malutka wszystko ok :) Jeszcze sie obroci ma czas :)

10 lata 1 tydzień temu #952859 przez Karolincia
Moja Gwiazda szaleje po kolacji :) Smakowal jej bigosik Mezus mi podgrzal i podal :)

10 lata 1 tydzień temu #952861 przez kristi*
Hmmm..... 17 grudnia dostałam kolejne zwolnienie i do tej pory nic mi jeszcze na stronie zusu nie wpisali, ciekawe ile jeszcze mam czekać.
W Środę idę do dentysty i na USG.
czuję się jak bombka, brzuch ciągnie

10 lata 1 tydzień temu #952863 przez Karolincia
Kristi Moze Zus ma opoznienia bo to przed Swiateczny okres byl powinno Ci sie pokazac jak zaktualizuja zwolnienia :)
tez sie czuje jak bombka :(

10 lata 1 tydzień temu #952894 przez anioleczek208
Czesc mamusie :) swieta swieta i po swietach ;) ale jakos mega duzo nie jadlam ;) az dziwne ;)
mi tez jeszcze troszke z.wyprawki brakuje ale ze spokojem nie ma co sie denerwowac hehe ;) damy rade ;) ja wizyte mam teraz 12.stycznia juz doczekac sie nie moge ;) Antos szaleje w brzuszku kocham to uczucie ;) poki co zebra zaostawil w spokoju ale parcie na pecherz mam ogromne;/
postaram sie wstawic dwie fotki na jednej Nasz synus z boczku i ssie paluszek zdjecie z filmiku 4d ;)

10 lata 1 tydzień temu #952900 przez anioleczek208
chyba nie uda mi sie wstawic tych fotek ;/

10 lata 1 tydzień temu #952945 przez Karolincia
Dzien dobry Mamuski :)

Ja mialam z Mezulkiem wczoraj maraton filmowy :) Ogladalismy hobbita pol przespalam hihi :) Nastepnie plac Zbawiciela ogladalismy :)
Dzis pralke maja przywiezc nie moge sie doczekac !! :) Pozniej jedziemy ogladac wozki !! <3 :))

Anioleczek - To masz wizyte w tym samym dniu co ja :) Ja mam o 9:30 a Ty? :)
Kombinuj bo ciekawa jestem Antosia ;)

A w poniedzialek jade na badanie krzywej cukrowej plus pobiora mi krew i jeszcze mocz do badania musze oddac :/ a wieczorem do dentysty bleee :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia