BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 5 dni temu #953855 przez Dżasta86
Tak się patrze ile gośc opinii dostaje dziennie na tym allegro WOW ! pieluchy jak przeczytałam kiepsko szyte i cienkie jak gaza, ogólnie ludzie są zadowoleni.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 dni temu #953859 przez Ada2424
Dzasta tańszy ma np laktator o 13 zł niż w Gemini także sporo

[/url] [/url]

10 lata 5 dni temu #953874 przez malina219
Dzasta ja tam sobie u niego zakupie większość rzeczy bo przyjdzie mi jedna paczka i z głowy. Ceny są różne masz rację, ale jest taniej niż w sklepach a o to mi chodziło. Co do pieluch to chyba jednak kupię gdzieś stacjonarnie bo trochę zaczynam się obawiać właśnie jalosci tych z allegro.

10 lata 5 dni temu - 10 lata 5 dni temu #953882 przez Karlinka
Malina dzięki za linka- wieczorem na spokojnie przejze.
Zazdroszczę wam tego prania juz,bo u mnie okazało się ze komodę jednak bardzo jeszcze czuć wiec znowu wylądowała na korytarzu i się wietrzy.
Dzisiaj idę na usg do szpitala. O dziwo o Małego się nie martwię, bo kopie tak ze na bank jest ok ale ma mi jeszcze szyjkę zbadać i jak będzie gorzej to położy mnie na oddziale... :(
Co do pieluch tetrowych to mi kumpela polecala z ikei- podobno droższe ale ze nic się z nimi nie dzieje

10 lata 5 dni temu #953915 przez syza24
Dziewczyny ja co do jakości przekonałam się wczoraj jak byliśmy w hurtowni no to były takie ceny jak w internecie niektórych produktów ale jakość średnia :unsure: my z mężem ustaliliśmy, że wolimy dodać parę groszy i kupić produkty polskich producentów, które mają bardzo dobrą renomę w tej hurtowni :) a zresztą ja uważam, że niektóre produkty można kupić przez internet przeważnie tych sprawdzonych, dużych marek a niektóre małych producentów którzy stawiają na jakość a nie cenę lepiej znaleźć w sklepach-hurtowniach stacjonarnych. No i w tej hurtowni której byliśmy ceny naprawdę przystępne i jeszcze dostaliśmy rabat na każdy produkt 5% więc nie jest źle a obsługa miła i kompetentna, Panie doradzały pomagały :cheer:
AAA i panie poleciły nam butelkę anty kolkową, która podobno teraz lepiej się sprawdza niż tommee tippee, avent itp. jakby któraś chciała poczytać to wstawiam link sklep.mambaby.pl/produkty_butelki_0_mies...nti-colic_160ml.html my skusiliśmy się na nią i smoczek uspokajający też wzięliśmy z tej firmy ;)

10 lata 5 dni temu #953931 przez nesQa
Ja większość wyprawki zrobiłam przez internet.apteki internetowe mają o wiele tańsze produkty jak sklepy :P. Dużo już nie pozostało do kupienia.

Jakie wózki wybralyscie? Ja zastanawiam się nad bebetto silvia lub holland i nie wiem który wybrać :blink:

10 lata 5 dni temu #953948 przez Marza
Cześć dziewczyny :)
Możecie mi powiedzieć co tam u MlecznejMamy? Szukam i szukam jakiegoś posta od niej i nie mogę się dogrzebać :( Wszystko u niej w porządku?

10 lata 5 dni temu #953950 przez Alesandra
ja mam wózek camarelo carmela kolor granatowo biały- żakardowy. super lekki duża gondola i świetnie się prowadzi także polecam:)

10 lata 5 dni temu #953951 przez Ada2424
Marza Mleczna coś dawno się nie odzywala właśnie...

[/url] [/url]

10 lata 5 dni temu #953959 przez Karolincia
Witajcie

Przetrwałam maraton szkolny !! jestem z siebie dumna Jedna Pani magister na zajęciach zaczeła omawiać formę zaliczenia z jej przedmiotu, a do mnie powiedziała, że mnie nie będzie pytać, bo jeszcze urodzę ze stresu haha Byłam obecna na wszystkich zajęciach i mi 4 postawi :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

Malina - Również i ja poprosze o link do tego gościa z allegro :) :)

10 lata 5 dni temu #953960 przez Karolincia
Nesqa - Ja kupuję Bebetto luca :):) Firme bebetto polecam bardzo lekkie zwrotne dobre amortyzatory oraz materiał z jakich sa wykonane godne polecenia :)

Właśnie dawno się MlecznaMama nie odzywała :( Martwię się o nią :(

Fajnie, że juz prawie macie wszystko ze swoich list wyprawowych Dziewczyny :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Moja tez się skraca :):)

10 lata 4 dni temu #953967 przez kristi*
Kolejny dzień prania i prasowania :huh: mam już dość
A jeszcze trzy kartony zostały - plecy bolą :(

I leżaczek od siostry już wyprany:
Załączniki:

10 lata 4 dni temu #953970 przez Karolincia
Kristi - Bidulko Ty współczuję :( :( Jeszcze bardzo dużo Ci zostało tego prasowania i prania :( :( Odpocznij juz dzis nic nie ró :)
Śliczny ten leżaczek ;) :)

10 lata 4 dni temu #953971 przez kristi*
Malina tak przeglądam to allegro, i już kupiłam trochę rzeczy u tego sprzedającego :lol: :lol:

10 lata 4 dni temu #953972 przez Karolincia
Ja na razie jestem na etapie przeglądania rzeczy u tego gościa :) :) Bardzo przystępne ma ceny ;) :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia