BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 dni temu #954047 przez Ada2424
Jejku Dziewczyny jak mnie dzisiaj plecy bolą okropnie :( bylismy na miescie na zakupach i jak wrocilam to sie zaczelo :S najbardziej łopatki ani wstać nie mogę ani siedzieć to leżę bo wtedy najmniej czuje, Mąż cały czas mnie masuje ale średnio pomaga :dry:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 dni temu #954049 przez Karolincia
Ada - Ojj tak juz niestety będzie do końca ciąży :( Wiem, średnie pocieszenie :huh: Mnie bolą strasznie pachwiny, jak byłam wszkole i musiałam wędrowac od sali do sali, raz na pierwsze piętro wejsc schodami zaraz zejść na parter, aby znow pozniej wejsc na III piętro, to myslałam, że oszaleje aż płakac mi sie chciałoz bolu ..jeszcze w sobote 12 godzin siedziałam w szkole od 8. do 20 :( Koszmar !!!! czułam sie jakbym za kare tam była :(

10 lata 4 dni temu #954050 przez Karolincia
Aaa.. jeszcze w nocy sie budze i sie krece na tym łózku ...sama nie wiem jak sie czasem juz mam ułozyć :(

10 lata 4 dni temu #954052 przez malina219
Ja też dzisiaj się beznadziejnie czuje. Boli mnie prawie wszystko i jeszcze te opuchniete stopy :blink: Słaba jestem i na nic nie mam ochoty... A jeszcze ponad 2 miesiące :angry: Już bym chciała rodzić :P

10 lata 4 dni temu #954054 przez Karolincia
Malina - Na początku ciązy czas szybko leciał...miesiąc gonił miesiąc,a teraz zaczyna się Nam powoli dlużyć :) Im bliżej końca tym się bardziej ciągną te dni :) Juz niedużo zostało :) Pociesz się, że mi ponad 3 miesiące zostały :P
Bardzo Ci puchną stopy?

10 lata 4 dni temu #954056 przez Karolincia
Ide spać Kochane !!! :*

Nie wstane jutro,a pobudka o 6.00 :( Trudno !! Mus to mus !!! ;) Twardym trzeba być, nie miękkim hehehe :) :)

Śpijcie dobrze Mamuśki :* :*
Do jutra :)

10 lata 4 dni temu #954059 przez Ada2424
To widzę ze nie tylko ja dzisiaj taka połamana jestem :blink: mnie pachwiny wcale nie bolą ale plecy teraz wieczorami to codziennie odczuwam a tym bardziej po zakupach. W nocy tez ciężko mi się przekręcić z boku na bok tak samo wstać z łóżka i buty ledwo co daje rade ubrać a co się umecze przy tym to głowa mała no ale nie my pierwsze i nie ostatnie tym trzeba się pocieszać ;) takie urok ciąży ale niewiele już nam zostało :) jesteśmy na finiszu Dziewczyny :)

[/url] [/url]

10 lata 4 dni temu #954060 przez Karolincia
Ada - Ojj tak co racja to racja ;) :) W drugiej ciąży będzie łatwiej, bo będziemy wiedziały na co sie przygotowac, co Nas czeka itp :) :)
Buty tak udręka teraz je założyc :D Znam ten ból :)

Dobra ide lulu :*

10 lata 4 dni temu #954074 przez kristi*
Malina ty chyba pytałaś o tetry u tego sprzedawcy
ja kupiłam 10szt, żeby nie szaleć, wyprałam wyprasowałam i nic z nimi się nie stało, przezroczyste nie są, w sumie mogą być choć to nie to samo co kilkanaście - kilkadziesiąt lat temu - od mamy dostałam jeszcze sporo po nas :laugh: :laugh: te to wytrzymają jeszcze kolejne bobaski :laugh: :laugh:

10 lata 4 dni temu #954079 przez Karolincia
Dzien dobry Kochane :)

Jade sobie na krzywa cukrowa :( Trzymajcie kciuki zebym jakos przetrwala !! :)

Milego ranka ;)

10 lata 4 dni temu #954082 przez kristi*
Ja dziś na badania z NFZu i tradycyjne kolejka chyba z 15-20 osób - to sobie poczekam.
Mały mnie tak tragicznie skopał na wieczór że jeszcze mnie boli.

10 lata 4 dni temu #954091 przez kristi*
Udało się, szybko poszło.
Jakie to wszystko nieprzyjemne - te pielęgniarki z taką łaską wszystko robią, jakby za kare tam siedziały

10 lata 4 dni temu #954101 przez syza24
Kristi normalka polska rzeczywistość :(
Ja mam pytanie bo robię zamówienie w gemini i nie wiem czy brać coś do twarz dla dzidzi typu krem na każdą pogodę ?? Jak tak to jaki polecacie?? No i co wy kupujecie z kosmetyków bo boje się żeby o czymś nie zapomnieć??

10 lata 4 dni temu #954117 przez kristi*
Ja kupiłam krem ochronny do buźki na zimę w rossmanie babydream bo nie mogłam jakoś innego znaleźć, a od siostry dostałam na lato jakieś kanadyjskie

10 lata 4 dni temu #954121 przez Karolincia
Wróciłam :D :D Zyje :) Wypiłam ta glukoze to od razu miałam uderzenie gorąca, po czym zrobiło mi się słabo....całe dwie godziny było mi słabo i miałam mroczki przed oczami....ale po ostatnim pobraniu jak wyszłam na zewnątrz zrobiło mi się lepiej....

Pielęgniarka źle mi się wkuła i zrobiła siniaki na obu rękach....bo przy pierwszym pobraniu krwi na lewej ręce, a później przy dwóch następnych na drugiej ://

Kristi - Niestety Polska służba zdrowia tak ma ...:( A teraz co się będzie działo to szkoda gadać...jak 1500 przychodni nie podpisało kontraktu NFZ ....będzie dramat .... :blink: :blink:

Syza - Ja kupiłam Oilatum krem do buźki

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia