BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 dni temu #954310 przez Agula89
Monique
Kurcze faktycznie nie wiele ci zostalo :cheer:
Ja termina 23.03 mam. To Ty juz swoja mala odchowasz :laugh: a ja bede rodzic dopiero ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 dni temu #954311 przez karola1322
ja mam za tydzień wizytę a czeka mię jeszcze cytologia i gbs monique no to już nie długo

10 lata 3 dni temu #954316 przez Ada2424
Jestem Dziewczyny :) odwiedziły nas moje dwie ciotki, tyle co właśnie pojechały siedziałam i gadałam z nimi. Ja dzisiaj do niczego jestem :S mdłości przeszły chyba mała uciskała na żołądek bo teraz szaleje niżej i jest ok ale za to plecy mnie bolą i głowa mi pęka :dry: cały dzień bym przeleżała i przespała nic mi się nie chce a na dworze zamieć straszna, śnieg sypie że prawie świata nie widać. Czekam na Męża dzisiaj do 19 w pracy. Ide dalej leżeć z okładem na głowie.

Monique o to córcia już spora jest :) super, że wszystko ok i fakt już tak niewiele zostało do Twojego porodu, chyba pierwsza z nas będziesz mieć malutka przy sobie :)

Lece Kochane leżeć dalej bo nawet jak na monitor patrze to głowa pęka :(

[/url] [/url]

10 lata 3 dni temu #954331 przez kristi*
A więc tak: mały mnie boleśnie skopał i nie zapowiada się aby chciał przerwać, bolą mnie plecy i znowu zaczęły boleć cycki :ohmy: :unsure: :(
Idę spać - może jutro będzie lepszy dzień

10 lata 3 dni temu #954420 przez Karolincia
Monique - Kurcze to miesiąc z haczykiem Ci został do porodu !!! :woohoo:

Agula Ty masz termin na 23.03 a ja na 23.04 :D :D :) :woohoo:

Dzis jest jakiś kiepski dzień dla Nas wszystkich :( Może i oby tak było...dzień będzie dla Nas łaskawszy !!! :) :)

10 lata 3 dni temu #954428 przez Karlinka
Dobry wieczór Mamuśki :)
Ja wczoraj miałam usg i jest w miarę ok -tzn szyjka się na szczęście nie skraca więc nadal mam się oszczędzać,ale nie bierze mnie do szpitala :D Junior ma już 1600 także spory chłopak z niego :) wszystko gra tylko wód trochę mało, ale to nic takiego podobno :)
Nie zazdroszczę ,że tak kiepsko się czujecie ;/ u mnie poza wczesnym wstawaniem- Młody budzi mnie koło 6 codziennie , to czuje się w miarę ok :)
Dostałam całą masę ciuszków do 2 roku życia- ale miałam przebierania i segregowania ;)
Monique -zazdroszcze Ci trochę...
Kristi -ja tez mam wrażenie ,że dużo mocniej kopie niż wcześniej...najgorzej jest w żebra..

10 lata 2 dni temu #954506 przez MlecznaMama
Dzień doby Kochane MArcóweczki!

u mnie ok. Szaleństwo świąteczno-sylwestrowe było i mąż był cały czas więc trzeba było korzystać, bo niestety normalnie to ciągle w pacy siedzi. Także przepraszam za nieobecność.
u nas ok mam już imie w końcu!!!!!

Lalka a co u Ciebie za dylematy? Miała być Lili. Pisz częściej po prostu co u Ciebie słychać.
Karlinka oj to duży chłopaczek!!!! świetnie!
Moja mała znowu wyszła mniejsza ostatnio na usg.... pytam lekarza czy to oznacza że będzie mniejsza czy że sie później urodzi- powiedział że nie da się tego tak powiedzieć.
ja z wyprawką jestem w lesie... stoimy w miejscu- trzeba uszyć żeby bez stresu było
Anabella jak rozwiązujesz kwestię spacerów? daleko spacerujesz? ja tak, po pare kilometrów więc kupujemy podwójny wózek
Monia to już niebawem poród!!!! jak się z tym czujesz? ekstra co?
ah dziewczyny ciąża jest cudowna i jedyna w swoim rodzaju, ale jak już dziecko jest po naszej stronie to jest raj
boję się porodu....
Gwiazdka no Ciebie chyba poniosło.... a co Cię to obchodzi kto na Marcówkach pisze... i jak można zwracać komuś uwagę samemu pisząc niepoprawnie

10 lata 2 dni temu #954509 przez Ada2424
Mleczna a jakie imię wybraliście ?

[/url] [/url]

10 lata 2 dni temu #954524 przez Karolincia
Mleczna - Wreszcie sie odezwałaś !! :) Cieszę się, że u Was wszystko dobrze :) Może będzie drobniejsza Dziewuszka z Twojej Córenki a może też i później urodzisz :) :) Albo to i to :)
U mnie na dwóch usg wyszła młodsza ciąża o 5 dni ;) Ginekolog moja obstawia, ze termin mi się przesunie o 5 dni, czyli na 23 kwietnia ;)
Jakie imię wybraliście?? :)

Karlinka - Kawał Chłopa z Juniora jest :D :woohoo: Zatem Kochana oszczędzaj się żeby wszystko było dobrze z szyjką do samego końca ciąży !!!! :) :)

10 lata 2 dni temu #954528 przez Agula89
Mleczna mama
Dobrze ze u Ciebie ok bo juz tez sie martwilam ;)
Jakie imie dla malej ?
Ja jeszcze nie wiem... jakos nic na 100% mi nie wpada w ucho.
Ignacy chcialam bo ladne zdrobnienie Ignaś ale nie wiem czy ten Ignacy nie za powazne :laugh:
Albo Ksawery... tylko tu zdrobnienie mi sie nie widzi... :cheer:
I nie wiem :silly:
U wszystkich malutkie dzieciaczki za to moj mały nie próżnuje o 1 tydzien lub 2 wyprzedza wagowo :dry:
I wez tu potem urodz kloca takiego jak 4 kg mialby wazyc... :blink:
Kiedy macie kolejne wizyty ? Ja 19.01 dopiero ..

10 lata 2 dni temu #954530 przez Karolincia
Agula - Ignaś bardzo ładne imię :) :) Słodko brzmi to zdrobnienie :)
Ho ho ...to z Twojego Synka tez Kawał Chłopa jest :)

Kolejną wizytę mam 12.01 o 9.30 ;)

10 lata 2 dni temu #954532 przez Alesandra
A ja mam 14.01.
Moja córeczka tez z usg wychodzi mniejsza. Trraz będę na wizycie w 32 tygodniu i juz sie boje ile będzie wazyla

10 lata 2 dni temu #954534 przez Karolincia
Alesandra - Ja mam usg dopiero 20 lutego :/ Nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :( Chyba prywatnie skocze na usg żeby sprawdzić czy z moja Kruszynką wszystko dobrze :(

Nie stresuj się na zapas, zobaczysz Alusia ładnie przybierze na wadze , tylko będzie z tych drobniejszych Dzieciątek :)
Mamuśka główka do góry !! ;)

10 lata 2 dni temu #954536 przez MlecznaMama
Będzie Klaudia... :)
i słuchajcie niezdecydowane na imię MAmy! nie martwcie się! oświeci Was! mnie oświeciło a wybrałam imię którego wcześniej nie brałam pod uwagę. Tak samo było z synkiem. I cudownie się czuję, bo jak widziałam jak Wy pięknie mówicie po imieniu do dzieciaków to aż Wam zazdrościłam! i w końcu ja mogę powiedzieć po imieniu mojej córci. :)
KAolincia z synem tak było właśnie! był mały wagowo w brzuszku i urodził się po terminie i wcale nieduży :) może taka już moja uroda :)
Agula w końcu poczujesz imię i wybierzesz... i poczujesz się wtedy cudownie tak jak i ja się poczułam! oj to też masz dużego syncia!
moja wizyta 16.01 w piątek :)

10 lata 2 dni temu #954537 przez karola1322
ja mam 12 wizytę moja małą wagowo 2 kg ale ile mierzy to nie wiem dowiem się jak urodze

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia