- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ja też zaczynałam od loveli, ale tam się daje grubo ponad 100 gram proszku na pranie. nie pamietam czy 140 czy 160
lepiej dla pralki i dla ciuszków jak i ekonomiczniej wychodzi niby droższy jelp, ale ma w sobie zmiękczacz, nie trzeba płynu do płukania, na dodatek jest skoncentrowany to daje sie go tylko 80 gram.
majtki siatkowe najlepsze są hartmann, ewentualnie całkiem spoko horion czy jak to sie pisze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
oj hahaha no nie spotkałam się żeby kogoś budził maluch w brzuchu i to codziennie. Ale wiecie, każdy jest inny. JA np teraz inaczej czuję uchy. Pomyślcie sobie, byłam w ciąży z synem to mi szwagierka powiedziała "noooo zobaczysz jak Cię skopie po żebrach".... i nie doświadczyłam tego. Syn był jakby niżej i w żebra mi nie zasadził nigdy... a teraz córcia siedzi jakby pod żebrami haha ale budzić mnie nie ma szans obudzić. Budzę się tylko na siusiu, ale to całe życie.
polecam płyn do prania Bobini z Rossmanna. chociaż ja i tak dość szybko zaczęłam pac rzeczy małego w naszym proszku. ale na początek ten się sprawdził i płyn do płukania również Bobini. podkładu miałam z Seni - dobre, wkłady poporodowe z belli chociaż szybko przeszłam na podpaski, ale na początek ok były te. majtki..... nie pamiętam- wiem tyle że nie byłam zadowolona i także przeszłam na zwykłe bawełniaki...
Kaolincia jakie ładne kolory wybraliście! czekamy na zdjęcie jak będzie gotowe!!!!
wkładki laktacyjne z Johnsons baby były najlepsze chociaż przy moich "sikawkach" i tak nie dały rrady -miałam straszny nawał.....
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Lecę szykować się na wizytę pewnie jutro dam znać
Mleczna, Anabell fajnie że się odezwałyście bo się martwiłyśmy
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
HEj co macie na obiadek? u mnie na razie nic!!!!!!!!!!!! czekam na męża i jego pomysły.
Lalka oj to ja myślałam że Lili to na bank będzie, a widzisz kobieta zmienną jest- szczególnie w ciąży ja też tak miałam, że żadne imię nie było takie woooow, i nagle - bum... i mnie oświeciło. Poczujesz to w końcu. A czemu zrezygnowałaś z tej Lili? gdzieś czytałam,że na luzie zarejestrują w urzędzie.
Ada no w żeberko jak się dostanie to wesoło jest. JA się cieszę,że w końcu te ruchy czuję intensywnie, a nie tak jak na początku......
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mleczna u mnie dziś pierogi ruskie mamie się nudzi i właśnie kończy robić to ja dziś mam przerwe z obiadem a jutro robie spegetti bo już mi się śni po nocach
Zrobiłam sobie chwile przerwy, ale pół księgi ze starego roku zamknięta
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A bo Ty Ada pracowicie dzisiaj. Dla mnie księgowość to czarna magia. Spaghetti mi się podoba!!
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Mi kuzyna żona poleciła te Johnsona własnie wkładki, ale tak jak było u Ciebie z tym nawałem pokarmu, to nie zdają egzaminu Zobaczymy jak to będzie u mnie
Moja Królewna raz mi tylko lekko dała w żebro kopniaka, cały czas ją nisko czuje na pęcherzu mi siedzi non stop, i na podbrzuszu
A wciągu dnia jest tak na wysokości pępka raz po prawej raz po lewej stronie
Ja dziś miałam na obiadek makaron z truskawkami - rozmroziłam truskaweczki jeszcze z lata zamrożone pyszne
Jutro chyba zrobie chińszczyznę
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
fajnie jest tak umieć ogarnąć księgowość. Wiedzieć co jak i dlaczego. Masz wykształcenie w tym kierunku?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolincia ja w tym tyg co Ty też czułam małą koło pępka i nie dawała mi tak popalić jak teraz, od 28 tygodnia ciąży już solidne kopniaki sadzi poczekaj jeszcze troszke i sama się przekonasz ja czasami aż kucam jak mnie silnie uderzy
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
a mnie jak młody kopie to dość znośnie czasem walnie gdzieś i mocno zaboli aż podskocze no ale cóż .. trza wytrzymać i czekac do marca jedynie co narzekam to na "ból" przepony... macica coraz wiec miejsca zajmuje i sie mi tam wszystko podnosi..
Mleczna pytałas o obiad wczoraj był rosół to dziś pomidorówka hahhahaha standardowo
wrzucam swoje foty dla porównania dla siebie nawet ubrałam taka sama sukienke jak w 6 miesiacu i jak porównuje to faktycznie przez ten miesiąc urosłam
3 zdjecie z 6 m
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś przymierzyłam sukienkę ślubną, kurde już ledwo się w nią dopinam, oby wytrzymała do 31 stycznia i żebym się w nią zmieściła hehe bo nie będzie wesoło