- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Panele przywieźli Kurier mi wniósł na ganek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
pamiętam jak ja miałam często skurcze duuuużo częściej niż pzy synu. Już myślałam że bedę szybciej rodzić bo brzuch spinał się raz po raz... lekarz przepisał mi Asparagin i od tamtej pory cisza i spokój, jeszcze nie widziałam takiej skuteczności.
Bujanka.... sama czasem nie wiem czy nie wolałabym CC... jak sobie wspomnę swój poród.... najlepiej by było naturalnie i ze znieczuleniem ale w moim mieście nie świadczą takiej usługi im bliżej tym bardziej mam stresa.....
świetnie że możesz karmić piersią! jeśli tylko chcesz to wspaniale że nic nie stoi na przeszkodzie. Nie przemęczaj się teraz i nastawiaj na przyjście Michalinki!
ja to się boje jak to będzie teraz z dwójką!!!!! na pewno wesoło...
KArola ładny brzuszek, Anabella tak samo ale opaść nie opadł. chociaż mi nie opadł do końca. więc reguły nie ma.
ta kreska negra jest eee ..... nie chciała mi zniknąć jeszcze z pół roku po porodzie. na razie odpukać jej nie widzę.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ja dziś zalatana od samego rana bo praca, zamówienie zrobiłam wczoraj z Mężem znaleźliśmy karuzelke do łóżeczka tak długo nic mi się nie podobało i w końcu znalazłam no i przed chwilką był kurier z laktatorem i innymi rzeczami wzięłam od niego też pieluszke flanelową i kolorowa tetrowa i nie ma cie co się obawiać, jakościowo są takie same jak w sklepach Malina śmiało zamawiaj ja jestem zadowolona
Bujanka fotki żeby były niewidoczne trzeba wcisnąc nad buźkami takich dwoch ludzikow
Co do linii to u mnie jej nie ma wcale a pępek uwypuklił się troche ale nie ma tragedii
Nie pamiętam co tam jeszcze, mykam przeglądać rzeczy co przyszły i biore się za dalszą papierkową robote, później obiad. Będę zaglądać w wolnej chwili
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Malina Linea nigra to czarna kreska biegnąca wzdłuż naszego ciążowego brzucha. Tak naprawdę zależy ona od naszej karnacji i od tego ile posiadamy melaniny. Może być jasno brązowa aż do ciemnego brązu. Zazwyczaj u blondynek linia jest jaśniejsza lub prawie niewidoczna.!!!!moja jest cieniutka i mało widoczna...ale leci od wzgórka łonowego i kończy się pod cyckami!!!
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś nad ranem moj Męzulek Przyszly czuł jak Lilka walnęła go az mu reka odskoczyła hehe nozki chyba prostowała
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Łącznik smsowy się przydaje, bo nie każdy ma internet w telefonie, ale ja mam łącznika na mamazonce więc nie pisze się na dwa fora, ale tutaj są mamusie które się wiecej udzielają na ZP to będą się nadawały
Malina nie musi ci wyjść pępek ani linia Może być niewidoczna, ale lalka już wszystko pisała
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Karolincia ja też czasem czuje takie zakwasy to chyba nic złego, rozciąga się wszystko A może Ty byś była chętna na łączniczkę bo chyba najpóźniej masz z nas termin? co Ty na to?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam dopiero na koniec kwietnia termin wiec spokojnie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja już po dentyście. Znowu mi włożyła trutkę... Myślałam, że zrobi już kanałowe i koniec, a tu dalej to samo. Całe szczęście wieczorem jadę do mojej dentystki prywatnie, bo zrobiła mi się szpara między 1 a 2 ( ) - nie wiem co się to dzieje z zębami teraz TRAGEDIA - i chcę, żeby mi to ładnie zrobiła. Zobaczymy co mi powie na reszte zebów.... Aż się boję ile mam do leczenia A przed ciążą ani jednej dziurki nie było.........
Wczoraj się przeraziłam, pomimo codziennego smarowania się wyskoczyły mi rozstępy na pupie (że już nie wspomne o tych na piersiach i na boczkach...). Czyli jednak to prawda, że na niektóre z nas nic nie podziała i jak będziemy miały mieć to będą
W nocy miałam straszną migrenę, rano telefon do neurologa i w przyszłym tygodniu wizyta. Ciężko żyć bez leków z takimi bólami, ciekawe co mi wymyśli. A tyle miesięcy miałam spokój...
Ada dziękuje za informacje, ale już paczkę zamówiłam bez pieluch, więc jutro pewnie będzie u mnie
Odebrałam termometr na podczerwień! Świetny jest! Tylko minus taki, że nie jest podświetlany i w nocy nie będę widzieć temperatury dziecka dopóki go czymś nie podświetle Mam też podgrzewacz z Canpolu i wydaje się spoko, ale zobaczymy jak to będzie w praktyce. A reszta rzeczy to takie pierdoły typu nożyczki, puder do pupci itp
Piękne macie brzuszki Mamuśki! Postaram się dziś też dodać zdjęcie swojego, bo rośnie oj rośnie
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Byłam u endokrynologa i na szczęście wszystko ok - do porodu już nie muszę się pojawiać dopiero 2-3m-ce po porodzie
Ciągle siedze w ciuszkach- co chwile coś tam dostaje i już mam trochę dosyć segregowania tego...
Do tego zachciało mi się większych porządków w domu dużo pracy przede mną....
w weekend wybieramy się po resztę wyprawki i kilka rzeczy do pokoju i mam nadzieje że uda się wszystko kupić, bo już bym chciała ten luty tak na spokojnie odsapnąć, poprać i poprasować wszytsko ,poukładać w szufladach żeby ju gotowe było bo jakoś ciągle coś do zrobienia dochodzi
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojej...to masz przeboje z tymi zębami Współczuję Ci serdecznie Co do bólu głowy...to martwię się o Ciebie
Ja jeszcze nie składałam zamówień, jakoś nie miałam kiedy...
Karlinka - Cieszę się, że masz spokój z wizytą u endokrynologiem ....
A co będziesz kupować w weekend ??
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
A do pokoju to jakąś półkę, dywanik, trochę ramek, bibelotów co by przed narodzeniem Młodego trochę "odświeżyć" pokój