BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #955150 przez anioleczek208
czesc mamuski :) poki co rozstepow nie widac ale dokladnie tak jak Karolincia piszesz moga czasem wyjsc po porodzie :/ no ale trudno jak maja wyjsc to wyjda :)
ja zadnej kreski nie mam jak juz wczesniej pisalam i wcale nie ub olewam nad tym :)
Ada fajnie ze n apisalas o tych pieluiszkach bo wczoraj wlasnie przegladalam na allegro te oferety od tego kolesia co ktos podal linka sorki ale juz nie pamietam kto :) takze zamowie je sobie tez :) i wiele innych rzeczy mam w koszyku :)
sliczne macie brzuszki mamusie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #955152 przez Ada2424
Aniołeczek szczerze polecam :) ja jestem zadowolona z tych rzeczy od niego :) a pieluszki piękne kolorowe i tak jak pisałam identycznie wyglądają jak te w sklepach, nawet te same wzory mają ;)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #955164 przez syza24
hej byłam dzisiaj na wizycie i delikatnie skraca mi się szyjka, brzuch ciągle napięty :( więc znowu zwiększona dawka leków, kazał leżeć a jak coś będzie się działo to mam jechać do szpitala :S strasznie się zmęczyłam tą wizytą, wszystko mnie boli

9 lata 11 miesiąc temu #955165 przez malina219
Karolincia teraz już stosuje tylko specjalne na rozstepy od ponad dwóch tygodni :( Pierwsze tylko o oliwka tak jak pisalam, bo balam sie o uczulenie, ale nic mi nie jest po tych niemieckich kosmetykach. Nie wiem czy zejdą :(

takie lampeczki ledowe zmieniające kolory kupiłam po 3.90 w Castorami. Prze urocze są i dają dość sporo światła. Fajna ozdoba do kącika Kalinki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #955167 przez malina219

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Może teraz się wgrają te zdjęcia............
Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #955199 przez Ada2424
Dziewczyny no to i u mnie pojawiła się siara :blink: wycieka mi z prawej piersi :blink:

Malina super te lampeczki ja mam bałwanka co zmienia kolory świetne są :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #955206 przez malina219
Ada to balwanek też musi być sliczny! Mi też od kilku dni cieknie Siara, zauważyłam po plamach na staniku. Z obu piersi :huh:

9 lata 11 miesiąc temu #955208 przez karola1322
A mi nic nie leci malina fajne lampeczki

9 lata 11 miesiąc temu #955213 przez Karlinka
Syza oszczędzaj się !!!! 3mam kciuki ,zeby po lekach trochę lepiej było !!!
Malina -świetne te lampeczki :) A były jeszcze jakieś inne wzory? Kurcze u nas nie ma castoramy ,ale w sb jedziemy na zakupy to może i tam byśmy wjechali :) Śliczny brzuszek :)
Ada mi już od dłuższego czasu co jakiś czas siara leci- taki urok ciąży ..

9 lata 11 miesiąc temu #955227 przez malina219
Karlinka u mnie w castoramie są jeszcze serduszka i dinozaury :) ale może w innych będzie więcej wzorów :) normalnie są koloru mlecznego więc ładne :)

9 lata 11 miesiąc temu #955232 przez karola1322
cza obejżec w Castoramie czy są jeszcze tylko na jakim dziele

9 lata 11 miesiąc temu #955241 przez malina219
Karola na dziale z lampami. U mnie były na takiej komodzie poukładane. Są cały czas bo kiedyś już też je oglądałam jak jeszcze w ciąży nie byłam :)

9 lata 11 miesiąc temu #955244 przez karola1322
cza obejrzeć a do Castoramy pojedzmy bo pokój cza malować

9 lata 11 miesiąc temu #955320 przez Karolincia
Witajcie Mamulki :)

Wczoraj przejrzałam 2 kartony ubranek i zmorzył mnie sen.....Zdrzemnęłam się i mój Mężulek przyjechał z pracy :) Nic nie zrobiłam wczoraj tego co chciałam, a miałam w planach 3 kartony ciuszków przejrzeć do tego pousuwać resztę gratów z szafek w pokoju Lilki oraz posprzątać trochę.
Ja i tak tylko kurze ścieram i łazienkę sprzątam tylko w połowie, a reszte robi moj Meżuś :) Odkurza, myje podłogi, myje wanne kabinę przysznicową itp ;)
Śmieje się jak mi pomaga wstać, podaje mi rękę i się podnoszę, nazywając mnie moja Biedna Foczka , albo moj Biedny Wielorybek :) hehe :)
Plecy mnie strasznie bolały wczoraj, że nie byłam w stanie sie sama podnieść, promieniował mi ból do pośladka prawego i prawego uda....:)
Daję radę !!! :D

Dziś muszę zrealizować swój plan zaległy, przejrzeć te ciuszki do końca, trochę mieszkanie sprzątnąć i zrobić jakieś ciacho albo bułeczki drożdżowe :)

Malina - Piękny masz brzuszek <3 Zgrabniutki , okrąglutki, gładki :) Kalinka piękną wille sobie buduje :) :) Jakie urocze te lampki :) Nadają bajkowy klimat :) Cudowne ....;)

Syza - Cholera jasna !!! Musisz się oszczędzać :( :( :( Masz teraz dużo odpoczywać !! :( Oby leki pomogły i szyjka się wydłużyła !! Wspieram Cię duchowo ! ;)

Ada - Taki urok ciąży z tym wyciekiem siary ;) To dobrze, jak leci :)
Mi 2 miesiace temu leciało troche mleka przedporodowego, a teraz nic .... :) Piersi mnie znow bolą, rosną sobie :P

Karlinka - Takie dodatki typu ramki, lampeczki, ozdóbki dodają uroku w pokoju :) Jak u Nas się remont skończy w pokoju Małej, to też się zabieram za wykończenie go, takimi ozdóbkami typu jakiś koszyczek z ładnym materiałem wyścielającym dno koszyczka z kokardkami po bokach i w środku będzie kilka pluszaczków małych :) Rameczki na zdjęcia,itp itd....:) :) Dywanik na podłogę ;) Nie mogę się doczekać jak już pokoik będzie w 100% urządzony i wykończony :)

9 lata 11 miesiąc temu #955363 przez Ada2424
Hej Mamcie :)

Ja dzisiaj pospałam sobie, właśnie śniadanie jem :) wstałam z mokrą koszulą na piersiach, musze zacząć spać w topach i wkładać wkładki laktacyjne. Pierwszy raz od wczoraj zaczęło mi wyciekać, wcześniej nic. Dobrze że dziś pranie zaplanowałam bo musiałabym koszule ręcznie prać. Zabieram się za ostatnie zamówienie na gemini to od razu dokupie sobie jeszcze te wkładki bo nie spodziewałam się, że jeszcze przed porodem będę musiała ich używać :blink: mojej koleżance do samego porodu nic nie wyciekało bo to też nie każdej przed porodem wycieka. Z rana dostałam smsa od kumpeli że jest w ciąży :) termin na sierpień ma :) super, strasznie dużo moich koleżanek z terminem na ten rok :) no i co najważniejsze z mojej wioski ze mną 4 dziewczyny, jedna sąsiadka dom dalej mieszka w tym ja mam termin najwcześniej z nich ;) później fajnie w razie lekcji czy coś :)

[/url] [/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia