- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
ja zadnej kreski nie mam jak juz wczesniej pisalam i wcale nie ub olewam nad tym
Ada fajnie ze n apisalas o tych pieluiszkach bo wczoraj wlasnie przegladalam na allegro te oferety od tego kolesia co ktos podal linka sorki ale juz nie pamietam kto takze zamowie je sobie tez i wiele innych rzeczy mam w koszyku
sliczne macie brzuszki mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
takie lampeczki ledowe zmieniające kolory kupiłam po 3.90 w Castorami. Prze urocze są i dają dość sporo światła. Fajna ozdoba do kącika Kalinki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Może teraz się wgrają te zdjęcia............
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina super te lampeczki ja mam bałwanka co zmienia kolory świetne są
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Malina -świetne te lampeczki A były jeszcze jakieś inne wzory? Kurcze u nas nie ma castoramy ,ale w sb jedziemy na zakupy to może i tam byśmy wjechali Śliczny brzuszek
Ada mi już od dłuższego czasu co jakiś czas siara leci- taki urok ciąży ..
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Wczoraj przejrzałam 2 kartony ubranek i zmorzył mnie sen.....Zdrzemnęłam się i mój Mężulek przyjechał z pracy Nic nie zrobiłam wczoraj tego co chciałam, a miałam w planach 3 kartony ciuszków przejrzeć do tego pousuwać resztę gratów z szafek w pokoju Lilki oraz posprzątać trochę.
Ja i tak tylko kurze ścieram i łazienkę sprzątam tylko w połowie, a reszte robi moj Meżuś Odkurza, myje podłogi, myje wanne kabinę przysznicową itp
Śmieje się jak mi pomaga wstać, podaje mi rękę i się podnoszę, nazywając mnie moja Biedna Foczka , albo moj Biedny Wielorybek hehe
Plecy mnie strasznie bolały wczoraj, że nie byłam w stanie sie sama podnieść, promieniował mi ból do pośladka prawego i prawego uda....
Daję radę !!!
Dziś muszę zrealizować swój plan zaległy, przejrzeć te ciuszki do końca, trochę mieszkanie sprzątnąć i zrobić jakieś ciacho albo bułeczki drożdżowe
Malina - Piękny masz brzuszek <3 Zgrabniutki , okrąglutki, gładki Kalinka piękną wille sobie buduje Jakie urocze te lampki Nadają bajkowy klimat Cudowne ....
Syza - Cholera jasna !!! Musisz się oszczędzać Masz teraz dużo odpoczywać !! Oby leki pomogły i szyjka się wydłużyła !! Wspieram Cię duchowo !
Ada - Taki urok ciąży z tym wyciekiem siary To dobrze, jak leci
Mi 2 miesiace temu leciało troche mleka przedporodowego, a teraz nic .... Piersi mnie znow bolą, rosną sobie
Karlinka - Takie dodatki typu ramki, lampeczki, ozdóbki dodają uroku w pokoju Jak u Nas się remont skończy w pokoju Małej, to też się zabieram za wykończenie go, takimi ozdóbkami typu jakiś koszyczek z ładnym materiałem wyścielającym dno koszyczka z kokardkami po bokach i w środku będzie kilka pluszaczków małych Rameczki na zdjęcia,itp itd.... Dywanik na podłogę Nie mogę się doczekać jak już pokoik będzie w 100% urządzony i wykończony
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj pospałam sobie, właśnie śniadanie jem wstałam z mokrą koszulą na piersiach, musze zacząć spać w topach i wkładać wkładki laktacyjne. Pierwszy raz od wczoraj zaczęło mi wyciekać, wcześniej nic. Dobrze że dziś pranie zaplanowałam bo musiałabym koszule ręcznie prać. Zabieram się za ostatnie zamówienie na gemini to od razu dokupie sobie jeszcze te wkładki bo nie spodziewałam się, że jeszcze przed porodem będę musiała ich używać mojej koleżance do samego porodu nic nie wyciekało bo to też nie każdej przed porodem wycieka. Z rana dostałam smsa od kumpeli że jest w ciąży termin na sierpień ma super, strasznie dużo moich koleżanek z terminem na ten rok no i co najważniejsze z mojej wioski ze mną 4 dziewczyny, jedna sąsiadka dom dalej mieszka w tym ja mam termin najwcześniej z nich później fajnie w razie lekcji czy coś