- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Piekny duuuuzy brzucholek Niezly palac sobie Dzidziunia zbudowala
Jaki gladki czym sie smarujesz ??
Kristi dziekuje za patent z tym pasem na rzep jesli bede czula ze w tej kiecce eksploduje to wdepne do krawcowej aby mi wszyla taki bajer
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dzis mam straszny apetyt az sie sama ograniczam non stop bym cos jadla :/
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
a smaruje pharmaceris foliacti i baby dream raz tym raz tym
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
To musze jak wy sobie fociszcze z gołym brzuchem strzelic
Pod koniec stycznia moja kumpela ma mi strzelic sesyjke ciazowa. Nie wiem jak to wyjdzie bo ja nie czuje sie zbytnia przed obiektywem ale co pamiatka to pamiatka
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
ja też smaruję babydream tym balsamem... haha w ogóle ostatnio kupiłam sobie z myślą że to oliwka i pod prysznicem jeszcze na mokre ciało wylałam sporą część jakaż była moja reakcja jak zamiast oliwki wypłynął biały krem,.... uśmiałam się
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Jutro wizyta u dentysty
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Mleczna noo tak ostatnio się zrehabilitowałaś i jesteś często z nami, ale masz już jedno dziecię w domu to nie dziwię się że mniej czasu masz niż my pierworódki Klaudia ładne imię i w sumie chyba w ostatnim czasie mało popularne
Agula bardzo ładny brzuszek Mnie też w przeponie boli, czasem nawet nie mogę oddychać Jeśli chodzi o sesję ciążową to ostatnio taką miałam, super pamiątka, polecam każdej z was : Wstawiłabym zdjęcia ale niech ktoś mi wytłumaczy jak się robi opcje ukytą
Karolincia, trochę za wcześnie kupiłaś sukinkę trzeba było poczekać max 2 tygodnie przed, bo naprawde możesz mieć cięzko się dopiąc, oczywiście trzymam kciuki żeby się udało i żeby się za bardzo nie opinało
OOO lalka spory brzusio, ale równie ładny co te mniejsze, a co lekarz mówi duże dziecko czy poprostu dużo wód masz?
Taak rzeczywiście Anabell, masz inny kształt brzuszka niż dziewczyny bardziej spiczasty i rzeczywiście nisko, a co lekarz na te skurcze to te przepowiadające?
Malina nie wiem jak to jest z tą linią czy każda musi mieć, kiedyś czytałam że u blondynek lub brunetek (nie pamiętam ) szybciej wychodzi i jest ciemniejsza. Ja w każdym bądź razie jestem brunetką i mam linię dość ciemną.
Syza wow jaki pępek hehehe Słodziak Mi też odstaje ale chyba nie aż tak bardzo
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
No wizyta bardzo owocna bo większości rzeczy już wiem,
A więc tak ze względu na mój zespół antyfosfolipidowy najprawdopodobniej będzie cesarka, ale mam jeszcze to skonsultować z moim neurologiem co on na to. Przykro mi bo wolałabym naturalnie ale najważniejsze żeby mała wyszła cała i zdrowa
Jęsli chodzi o karmienie piersią, to spokojnie będę mogła (co myślłam że raczej to nie będzie możliwe), a tu się okazuje że nawet moje leki sprzed ciąży nie przeszkadzają w karmieniu, więc albo tamte leki albo nadal kłucie zastrzykami, ale 7 miesięcy przeżyłam to i teraz przeżyje
No i ze względu na zespół od 32 tygodnia mam już chodzić na ktg, no i pranie i prasowanie ciuszków ktoś musi za mnie zrobić bo mi kategorycznie zabroniła
Następne wizyty mam 4 i 18 lutego i to będzie ostatnia wizyta bo pod koniec lutego lekarka chce mnie już zostawić w szpitalu, pewnie do porodu....
Trochę się zestresowałam że już tak blisko a ja w lesie z wyprawką i tym wszystkim, muszę się spiąć
W związku z tym dziewczyny mam takie pytanko (widziałam że na innych wątkach mamuśki tak robiły) może jedna osoba, która najpóźniej rodzi byłaby takim łącznikiem smsowym. Bo zapewne w szpitalu nie będę miała internetu, więc fajnie by było gdybym mogła napisać do którejś smsa ona by przekazała na forum wtedy. Ale nie wiem co o tym sądzicie....??
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle - Piękny brzuszek ,zgrabny, okrąglutki, gładziutki Kiedy masz teraz wizytę? Często masz skurcze?
Malina - Trzymam kciuki za wizytę u dentysty !! :* Chyba w różnym tempie się ta linia pojawia, to zależy od stężenia hormonów w organizmie, ja mam bardzo słabo widoczną A pępek mi też tak nie wystaje , jeszcze jest schowany chociaż troszke się wyłonił
Bujanka - Ślub miał być w tą sobotę czyli 10 stycznia, ale musieliśmy przełożyć na 31 stycznia
Cieszę się, że będziesz mogła karmić piersią Wiadomo,że lepiej jest naturalnie rodzić, ale ważne aby Malutka była zdrowa i Mamusi nie groziło żadne niebezpieczeństwo Ojj to faktycznie już niedługo
Ja wczoraj pojechałam do mojego Przyszłego Meżulka i zabieram sie dzis za segregowanie ciuszków co mamy a czego Nam jeszcze brakuje i chowam do kartonów, do każdego kartonu włożę spisane na karteczce info o ubrankach jaki rozmiar i czy tu są body czy śpiochy itp
Remont pokoiku przed Nami . Czekam na kuriera z panelami i Misiek moze sie wziąć za malowanie ścian
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Niech ktos Bujance wytlumaczy jak wstawiac foty ukryte bo ja tez nie ogarniam tego tylko jakies linki srinki widze ze mozna wstawic
A co do skurczow przepowiadajacych to jak to czujecie? Ja czasem jak wstaje to czuje w podbrzuszu takie napiecie ale krotkie i mija.. to jest to ? Wiem ze ciezko na odleglosc wytlumaczyc
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.