BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #955576 przez Ada2424
Mężu wrócił z pracy i mi mówi, że koleżanka od niego z pracy wczoraj urodziła, czekali na synka a urodziła się córka :woohoo: ponoć w strasznym szoku byli. Wszystko mieli przygotowane typowo dla chłopca i teraz jej mąż lata i na szybko kupuje ciuszki dla dziewczynki, to już drugi przypadek w ciągu miesiąca w naszej okolicy, kurcze co to się dzieje dobrze ze ja mam praktycznie wszystko uniwersalne kupione ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #955578 przez Karlinka
Ale produkujecie ;)
Co do torby- ta co mi się podoba i którą chyba kupię ma z tego co pamiętam mate do przewijania w zestawie ,ale to drobiazg-zawsze można wyjąć ;p zresztą myslę, ze jak na wakacje pojedziemy to się przyda :)
co do zabierania rzeczy do szpitala to tak jak pisze Anabelle nie ma co przesadzać- na bank codziennie ktoś będzie w odwiedzinach więc dowiezie jak co . U mnie podobno wszystko jest dla dziecka -ciuszki ,pampersy itp ale położna radziła żeby kilka szt pampersów zabrać i chusteczki.
Podobno podkłady też są wiec się cieszę, że mi trochę odchodzi.Ale muszę jeszcze się przejść do szpitala upewnić co i jak. Na razie czekam , bo położniczy i noworodkowy będą przenosić do nowo wybudowanej części szpitala to jak przeniosą to wybiorę się pozwiedzać ;)
trzeba by zacząć ogarniać to becikowe bo sama nie wiem jak to jest.
Mogłaby któraś jeszcze raz rzucić linkiem do tego sprzedawcy na allegro bo gdzieś zagubiłam a nie mogę znaleźć

9 lata 11 miesiąc temu #955582 przez Ada2424
Karlinka chciałam wstawić linka, ale jestem na tablecie i za ciorta nie wiem jak na nim sie wstawia :blush:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #955586 przez kristi*
a więc wózkiem mogę się już pochwalić, musze materiał przeprać i do gondolki materacyk dokupić. Kot testował i wózek ma już odpowiednie atesty :laugh:
do wózka kolejna torba, chociaż mi nie bardzo się podoba mało pojemna.
Łóżeczko musi mężuś skręcić, mi się już nie chce :cheer:

Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu #955590 przez Karlinka
Kristi to ty juz rodzic możesz bo wszystko masz gotowe ;-)
Ada jakbyś mogła mi linka jutro jak na kompie będziesz w pw puscic,bo w natloku nowych stron znowu mi zniknie. Z ta znajoma to masakra nie zazdroszcze ale w sumie najważniejsze ze zdrowe ;-)
Ja ostatnio lekarzowi mówiłam ze pewnie psikusa mi zrobi i zamiast Filipa będzie Zuzia ale gin stwierdził że nie ma takiej opcji ;-)

9 lata 11 miesiąc temu #955591 przez Karlinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #955592 przez kristi*
Patrzyłam na allegro, materacyki do wózka chodzą po 10-30zł i niezbyt duży wybór - większość to prostokąty a ja potrzebuję jajo :unsure: , ale chyba wezmę któryś z tych co są żeby już nie szukać.
W sumie wszystko już mam tylko poustawiać trzeba i dopakować do końca torbę - w sumie dwie torby jedna zapasowa żeby mężuś nie szukał jakby trzeba było coś dowieść.

9 lata 11 miesiąc temu #955593 przez Ada2424
Karlinka ok jutro Ci wyślę. To u nas tez ten lekarz co robił 4d stwierdził że nie ma mowy o pomyłce i ze na 1000 % corcia bedzie ale ja poki się nie urodzi to chyba do końca będę mieć tą mysl w głowie ze jednak pomyłki się zdarzają mimo zapewnień lekarzy. Mykam juz spać bo dziś od rana nie najlepiej się czuje :unsure:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #955594 przez malina219

9 lata 11 miesiąc temu #955595 przez malina219
Ada a ja tak mówiłam lekarzowi, że nie chciałabym pomyłki itp bo już tyle róży nakupowałam to mi na zdjęciu usg zaznaczył wargi sromowe Kaliny haha :P

9 lata 11 miesiąc temu #955608 przez Karlinka
Malina dzięki :) jedziemy dzisiaj do hurtowni ale chce sobie porównać ceny i co facet ma bo może wyjdzie taniej. Wiadomo że czasem lepiej parę złociszy dorzucić ,ale na żywo zobaczyć ale jak będzie duża przebitka to od niego zamówię :)

9 lata 11 miesiąc temu #955617 przez Karolincia
Witajcie Mamulki ;)

Wczoraj posprzątałam jeszcze partner i byłam mega wykończona....Wieczorkiem podjechałam z Meżulkiem po spożywcze zakupy , jak wróciliśmy to zagniotłam ciasto do pizzy a reszte zrobił moj Ukochany :)

Anabelle - U mnie na liście rzeczy potrzebnych do szpitala widnieje 10 sztuk podkładów 90x60 cm dlatego tyle biorę ;) Nie wiem po co tyle, no ale jak wymagają to wezmę ;) A z resztą rzeczy to racja wiadomo że Meżus będzie codziennie przy mnie siedział :)

Kristi - Fajny wózek :) Widzę, że kotu się bardzo spodobał :D :)

Ada - O rany...niezła pomyłka , wspólczuję temu znajomemu :P

Malina - Kalinka na bank jest Kalinką :) ;)

Karlinka - Racja , może będzie w hurtowni pare złotych taniej :)

9 lata 11 miesiąc temu #955667 przez malina219
Kalinka pewnie posprawdzaj a noz Ci sie uda kupic cos taniej! Ja zamówiłam u tego gościa we wtorek kurierem ale wtorek to święto więc w środę powinien wysłać a tu dalej paczki nie ma :( a ja już taka ciekawa jestem haha no nic jeszcze muszę czekać.

W poniedziałek znowu dentysta.... zostały dwie dziurki i koniec :woohoo: miałam aż 4 + to jedno kanalowe. Nigdy nie miałam aż tyle do roboty ;(. A na dodatek wychodzi mi ósemka ..... także bol okropny. W nocy miałam straszna biegunkę, nie wiem dlaczego bo nie zjadłam nic dziwnego :( całe szczęście dziś już nie, bo musialavym dZwonić do lekarza co mam robić. Biegunka groźna bo można się łatwo odwodnic :(
Chciałabym dziś jechać do tkmaxx o ile będę miała siłę, bo widziałam piękne kocyki jak plecione :woohoo:

9 lata 11 miesiąc temu #955671 przez Karolincia
Malinka - Ja też miewam ostatnio biegunki, niektóre kobietki tak mają , a niektóre mają za to zaparcia .Wole jednak biegunkę :P
Może przez to święto co było we wtorek się takie opóźnienie zrobiło , w poniedzialek powinna paczka być u Ciebie :)
Ojj. już bliżej niż dalej z tym dentystą :)

Ja dziś robię serniczek na zimno :) ;) Właśnie czekam aż mi zacznie tężeć galaretka truskawkowa :)

9 lata 11 miesiąc temu #955672 przez malina219
Karolincia w takim razie mnie pocieszyłaś. :) Wpadam na serniczek! :woohoo: No ja mam nadzieję, że w poniedziałek będzie! :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia