BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #958461 przez malina219
Hej Mamuśki!
Zaraz zbieram się na wizytę! :woohoo: Ciekawę czy Kalinka ładnie pokaże buźkę do zdjęcia :whistle: :whistle:
A tu obiecane zdjęcia, niestety wczoraj miałam rozładowany aparat, więc nie miałam jak zrobić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Podaje ceny, bo a nóż którejś się coś z tesco spodoba, a w całej Pl są te same rzeczy na wyprzedażach. Może akurat Wam się coś z tych rzeczy trafi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958462 przez kristi*
Alesandra teoretycznie na 8.03., ale biorąc pod uwagę +/- dwa tygodnie to i na końcówkę lutego mogę się załapać, i z usg ostatnio wyszło 28.02.

malina219 te sandałki są cudne :woohoo: , może to i lepiej że u mnie chłopak, bo gdyby miała być dziewczynka to bym oszalała :woohoo: , takie cudne rzeczy są dla dziewczynek :laugh: :laugh:

9 lata 11 miesiąc temu #958463 przez Alesandra
malinka super u mnie nie ma tesco :*:* a Ty takie śliczne ciuszki kupiłaś...
powodzenia na wizycie. daj znać po

9 lata 11 miesiąc temu #958464 przez Alesandra
prawda dla dziewczynekto jak sie do sklepu wejdzie to oczoplasu mozna dostac;p

9 lata 11 miesiąc temu #958465 przez malina219
Dziewczyny ja na początku ciąży miałam cały czas infekcje i odkąd jem codziennie żurawinę suszoną to jak ręką odjął! Oczywiście lekarz kazał mi zażywać żurawinę w tabletkach, ale ja mam straszny wstręt do tabletek w ciąży, masakra aż mnie naciąga... Więc zaczęłam jeść suszoną :) Wczoraj robiłam mocz i wyniki super ;)
Kristi też mnie czeka kupno staników do karmienia, ale to dopiero pod koniec lutego, bo boję się, że jeszcze mi dużo piersi urosną .... :angry:
Ada Ty farciaro! Za dobrze Ci z tym wysypianiem się! :woohoo: Oddaj mi chociaż jedną taką noc haha :lol: Żartuję ... śpij chociaż Ty dobrze! :kiss:
Karolincia super, że to dzieciątko koleżanki samodzielnie już oddycha. Właśnie dziś rano myślałam o niej i maleństwie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #958466 przez malina219
Kristi idzie oszaleć.... Dla mnie lepiej jak nie wychodzę z domu, bo tak to zawsze do jakiegoś sklepu wejdę i kupię chociażby buciki albo skarpeteczki różowe haha. Ale jak widzę takie przeceny, że sandałki na lato za 5 zł no to głupota nie brać :woohoo:
Aleksandra DOSŁOWNIE OCZOPLĄSU haha :D

9 lata 11 miesiąc temu #958468 przez syza24
hej

Ja musiałam dzisiaj przyjąć księdza chociaż miało mnie to ominąć ale okazało się, że teściowie musieli jechać do lekarza a że ja mieszkam w drugiej części domu to poprosili mnie żebym w ich imieniu go przyjęła co średnio mi po nosie :angry:
No i pół dnia zmarnowałam na czekaniu na 5 minutową wizytę. A miałam w planach prasowanie małej ubranek i oczywiście plany poszły w łeb.
U nas mała w brzuchu od wczoraj ma imprezę i cały czas wystawia swoje stópki z brzuszka cudny widok ale średnio przyjemny :blush:

9 lata 11 miesiąc temu #958475 przez Alesandra
dziewczynki pocieszmy się tym,że już niedużo nam zostało. ja to już o porodzie myślę ale tylko czasami mnie nachodzi później pewnie będzie częściej:)
jasne malina, że jeżeli są takie promocje to al nie kupić ja bym brała. w przyszłą środę mam kolejną wizytę więc po zajdę do jakiegoś sklepu i kupię małej pajacyki o mam zaledwie kilka i może nie starczyć. a u mnie niestety nie ma takiego outletu jak u Ciebie nad czym ubolewam bo w mojej mieścinie wszystko drogie i muszę na wyprzedaże czekac

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #958476 przez Ada2424
SKOŃCZYŁAM!!!! :) :) pierwsze prasowanko za mną :) dzisiaj szybciorem mi poszło. Nastawiłam drugie pranie i od jutra kolejna sterta do prasowania ;) ale chociaż jestem spokojna bo widzę, że spokojnie zdąże ze wszystkim się uporać :) moja kumpela dziś urodziła synusia Oskarka, 2 dni po terminie jest cudowny :) aż już swojej córci się doczekać nie moge a to już niebawem szok :woohoo: jak to szybko zleciało :)

Ja infekcje przed ciążą łapałam bardzo często, w ciąży miałam raz jakoś na początku zapobiegawczo 2-3 razy w tygodniu biore probiotyk i jest ok nic nie wraca :)

Kristi super zakupki :) u mnie też liczenie ruchów nie ma sensu bo córa aktywna aż za bardzo czasami :)

Malina cudne te ciuszki i bucie to prawda dla dziewczynki tyle tych pięknych rzeczy że aż ciężko się powstrzymać żeby nie kupić :lol: trzymam kciuki za wizyte! Daj koniecznie znać :kiss:

Moja Julisia fika sobie a ja zabieram się za obiad, coś energii dostałam do działania od kilku dni B) Mąż się śmieje, że gniazdo wije :laugh:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #958479 przez Alesandra
Ada mi się wydaje, że dużo tego nie mam do prania i prasowania ale jak jest to zapewne wyjdzie w praniu ;D

9 lata 11 miesiąc temu #958480 przez kristi*
Oj tak, ostatnio jak w kalendarz spojrzę, jak ten czas leci - to widzę jeszcze tylko miesiąc :laugh:
Z jednej strony się cieszę mały w końcu będzie z nami :laugh: , a z drugiej niby wszystko mamy, ale jeszcze do końca nie gotowe, mężuś zwleka z malowaniem ściany - jak nie przypilnuje to robota leży. Ma jeszcze nadstawkę pod wanienkę zrobić, bo ciasną łazienkę mamy i na wannę będziemy kłaść deskę na której będzie stać wanienka, takim sposobem mojego braciszka rodzice kąpali :laugh:

malina219 ja suszoną żurawinę uwielbiam to może zacznę jeść tak profilaktycznie, może coś pomoże.

9 lata 11 miesiąc temu #958481 przez malina219
Kristi koniecznie zacznij! Działa cuda i wiem, że nie tylko u mnie! :woohoo: Masz racje strasznie ten czas leci! Dopiero co się cieszyłam, że połowa za mną, a tu już 30 tydzień !!! :blink: :whistle: Kiedy to zleciało to ja nie wiem! :D

9 lata 11 miesiąc temu #958483 przez Alesandra
u mnie za chwile 34 nawet nie wiem kiedy !!!! bo dopiero test w domu robiłam

9 lata 11 miesiąc temu #958484 przez Alesandra
ciekawa jestem ile dzieci jeszcze przybieraja na wadze w ostatnich tygodniach zycia płodowego bo mam nadzieje ze moja duzo nadrobi

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #958488 przez kristi*
mój w sylwestra ważył 1700g, więc obstawiam że do porodu dobije do 3kg max 3,2kg :laugh: :laugh:

malina219 a dużo tej żurawiny dziennie jesz?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia