BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #958490 przez karola1322
kristi moja ważyła 2000g

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958491 przez Alesandra
ja mam nadzije ze moja do 3 kg urosnie... ale caly czas o to sie martwie

9 lata 11 miesiąc temu #958494 przez Alesandra
a co do liczenia ruchów to ja teoretycznie tez nie muszę ale ściągnęłam sobie aplikacje na telefon i tam mam licznik kopnięć i licznik skurczy

9 lata 11 miesiąc temu #958495 przez Alesandra
popycham

9 lata 11 miesiąc temu #958516 przez Karolincia
Malina - Przeeeeeeepiękne ciuuuuuszki !!!!!! i te bucisie prześlodkie Kalinkowe sandałki !! :) :)
Kupiłam sobie dziś żuravit 3 x 1 tabletkę musze łykać przez 3 dni pozniej 1 x 1 dziennie :) Oby pomogło dodatkowo pije 2 duze kubki herbaty zurawinowej do tego jem żurawinę suszoną :)

Alesnadra - Dobije do 3 kg spokojnie :*

Kristi - No prosze :D Marcinek jaki byczek :D

9 lata 11 miesiąc temu #958518 przez Karolincia
Byłam po buraczki i już upiekłam je w folii :) Zabieram się za dalszą procedurę robienia zupy kremu z pieczonych buraków :) :)
Mam już prąd więc mogę szaleć :D :D

9 lata 11 miesiąc temu #958522 przez Alesandra
karolincia jestem ciekawa jak bedzie smakowac Twoje danie.ja mam jeszcze szczawiówkę z wczoraj wiec nic nie bede dzis robiła. za to zupełnie nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad

9 lata 11 miesiąc temu #958525 przez monia89
Malina cudowne ubranka!
Kristi dla chłopca tez można kupić fantastyczne rzeczy kosxule jeansy trampeczki bluzy :-D poprostu cud malina :-)
Paula ja miałam takie swędzenia po basenie na poczatku ciąży i okazało sie to infekcja grzybiczna.... gołym okiem tego nie widać wszystko ok jest tylko swedzi dostałam nystscyne i po jednym dniu było super!!!! A teraz grzybki moga sie pałetać tam bo jest mokrusieńko non stop i właściwa higiena bielizna nic nie pomoże.
Karolincia mąż już ma wprawe w goleniu nie mam najmniejszych obaw :-D ufam mu :P

9 lata 11 miesiąc temu #958526 przez Karolincia
Alesandra - Jest przepyszna , bo wczoraj siostra mi przyniosła taką zupkę własnie i mi zaskamowała bardzo !!! Smakuje jak buraczki na ciepło tylko że rzadsza konsystencja :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #958527 przez Karolincia
Monia - No tak wprawił sie w pierwszej ciąży :) :) Mój Meżulek będzie dopiero nabierał wprawy, ale ufam mu, więc oddaje kurę w dobre ręce :P hehehe :D

A mi dziś pisemko przyniósł listonosz z zusu że umorzył zus postępowanie i teraz czekac mi pozostało na przelewy z zusu , maja co nadrabiać :D :D Ciekawe ile będa wysyłać te pieniążki :P

9 lata 11 miesiąc temu #958531 przez Alesandra
ooo karolincia teraz to jak ci zus konto zasili to będziesz miała co wydawać ;p

Monia rzeczywiście dla chłopców jest dużo ładnych rzeczy bo szwagierka ma synka ale niestety ja nie skorzystam za bardzo bo mojej małej nie będę ubierać w body z samochodami tak dalej ;D niestety wszytko ma typowo chłopięce

9 lata 11 miesiąc temu #958533 przez Karolincia
Alesandra - Oj tak bede wydawac na prawo i na lewo heheh :D :D
Mama dziś wraca od cioci i dzwoniła, że wzięła karuzele do łóżeczka po moim chrześniaku :D :D fischer price liście palmowe i zabawki zawieszone maskotki to małpka, papuga, lewek itp :) :) Ma kilka melodyjek i melodyjke szum lasu i liście tak lekko sie kołyszą :D :D
Lilka będzie w 7 niebie :D :D :) :)
Oj Monia pewnie że dla chłopców tez przepiękne ubranka są, ale jednak duuużo wiekszy wybór jest dla dziewczynek tak mi się wydaje :)
Alesandra - No raczej w bodziakach z autami Alunia nie bedzie chodzić :P

9 lata 11 miesiąc temu #958537 przez Alesandra
ja dla mojej Aluni mam z fisher price konika morskiego różowego :)

9 lata 11 miesiąc temu #958546 przez Agula89

Alesandra napisał: a co do liczenia ruchów to ja teoretycznie tez nie muszę ale ściągnęłam sobie aplikacje na telefon i tam mam licznik kopnięć i licznik skurczy

Oo to jest mysl :)
Jaka masz aplikacje ?

9 lata 11 miesiąc temu #958547 przez Paula 28
Na pewno da mi receptę na jakiś antybiotyk i mam nadzieje, że mi przejdzie. Masujecie sobie krocze? Czytalam, że podobno pomaga przy porodzie naturalnym. Co o tym sadzicie?
Ciuszki na malenstwa mogę oglądać całymi dniami ;-) moja znajoma praktycznie nie używała spiochow, koszulek czy tez kaftanikow tylko same bluzki, sukienki, spodnie. Osobiście jednak wole malucha w spiochach tak mi się kojarzy z takim słodkim bobaskiem :) a takie ,, normalne,, ubrania to tylko na wyjścia.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia