BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #958230 przez Ada2424
Dokładnie :) choć ja to bym chciała żeby mi z 5 zostało ale jak widać ni dy rydy ;) wszystko w córcie idzie, ale może to i lepiej w sumie :) ona ważniejsza jest niż ja i ma się prawidłowo rozwijać i przybierać na wadze to najważniejsze :)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958233 przez Karolincia
Ada - ;) Widac właśnie jak każda z Nas jest inna :) To jest piekne :) Nudno by było jkaby każda przybierała na wadze tyle samo ;)
Jutro się zapisuje na usg, bo nie wytrzymam miesiąca do planowego usg z NFZ :/ Oszaleje ...do tego czasu, czy wszystko z Malusią dobrze :)

9 lata 11 miesiąc temu #958235 przez Ada2424
Karolincia przeciez nikt ci nie pisal ze masz wazyc tyle samo czy kazda inna, z reszta ja pisalam w poscie do Monique odnosnie wagi a nie do ciebie wiec spoko luz nie musisz odbierac to jako "ataku" na ciebie jak juz kilka razy sie zdarzylo ;) :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #958241 przez Ada2424
Kochane a gdzie podziała się Kasia81 ?? Coś dawno się nie odzywała :whistle: i Amorfivel też :whistle:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #958243 przez malina219
Hej Mamuski :)
Ja już wracam do żywych powoli :D dalej bezsenność mnie męczy ale z tego co widzę to norma. Dziś cały dzień mam taka zgage, ze już nie wyrabiam a Kalina kopie po zebrach zamiast pomóc :laugh:
Monia ja to samo miałam ostatnio z platkami haha. Tylko płatki jadlam, nic innego :D

Mi z wyprawki zostało tylko lozeczko z materacykiem do kupienia i niesamowicie mnie to cieszy!
Kupiłam dziś pieluszki tetrowe (15) i kilka flanelowych :) wpadłam jeszcze do f&f i outletu i kupiłam trochę ciuszkow i dwie pary bucikow w tym sandalki na lato za 5 zł na przecenie w tesco! :)

9 lata 11 miesiąc temu #958244 przez Karolincia
Ada - Nie odebrałam tego jako ataku ;) ;) Poza tym nie napisałam o swojej wadze tylko ogólnie o kobietach będących w ciąży , że każda ma inaczej przybiera na wadze ;)

9 lata 11 miesiąc temu #958246 przez Ada2424
Malina kochana Ty wiesz, ze ja jak zawsze czekam na foto buciczków :cheer: :)

Mój Mężulek już wraca z pracy, w końcu! :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #958247 przez Karolincia
Malinka - Bardzo się ciesze, że wracasz do żywych i czujesz się duuużo duuużo lepiej :) Za to Kalinka w świetnej formie cały czas kopie mamusie swoją po żebrach - Łobuziara Słodka Mała ;)
Współczuję zgagi :(
No prosze, to zakupy udane :) A jaki rozmiar wzięłaś sandałków?? :)
Gratuluję :) A upatrzone łóżeczko już masz?? :)

9 lata 11 miesiąc temu #958248 przez malina219
Dodam zdjęcia za godzinke :*
Karolincia 6-9 miesięcy :* tak znalazłam piękne białe u nas w mieście :)
Ada fajnie ze tak malo przytylas :) !

9 lata 11 miesiąc temu #958251 przez Ada2424
Malina mi przytyć to kara jest, przed ciążą to samo za cholere nie moge choćbym chciała, jem wszystko na co tylko mam ochote Mąż się dziwi że ja potrafie zjeść nieraz więcej od niego a waga ni drgnie ;) u nas takie geny są i dobra przemiana materii :) moi rodzice tak samo szczupli i brat też tak samo ciotki tak to już u nas jest co zrobić. W takim razie czekam na foteczke a tymczasem uciekam do Mężusia bo wrócił :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #958252 przez Karolincia
Malina - Ty masz szczęście zawsze coś fajnego upolujesz :D :) :) Farciara ;* :*
Dobrze, to czekamy na fotkę bucików Kalinkowych :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #958285 przez kristi*
Karolincia Kot zerzarł mi dracene, myślałam że jeszcze do uratowania, ale padła, teraz wziął się za trawę, podchody robił do geranium - ale to mój ulubiony kwiatek i przeobiłabym kocisko na poduszki gdyby choć kawałek skubnął.

Wracam z roboty zwolnienie złożone więc muszę czekać - opóźnienie w ZUSie znowu

9 lata 11 miesiąc temu #958289 przez Karolincia
Kristi - To widzę, że Twój kot wie co dobre :P Najlepsze kwiatki , chowaj geranium przed Kotożercą :D ;) )
Widzisz to szczeście w nieszczęściu, dobrze, że zwolnienie poszło do zusu, a zus jak sie upora ze swoim opóźnieniem to na pewno nadrobi zaległości ;)

Ja właśnie wypiłam ciepły kompocik wiśniowo-truskawkowy, bo mnie naszło i ugotowałam :) :)
Wyjęłam z zamrażalki wiśnie i te truskawki co miały być dziś na obiad do makaronu trafiły do kompotu ;)

9 lata 11 miesiąc temu #958295 przez Karolincia
Ide obejrzeć jakiś film i spać :) :)

Dobranoc Mamuśki do juterka !!! :)
Kolorowych snów ;)

9 lata 11 miesiąc temu #958300 przez monia89
Kot był ganiany z pokoju od nas bo zakradał sie do Antka jak do myszy na złość sikał i srał w kuchni w kacie wiec pare razy dostał ścierka od mamy.
a miedzy czasie wprowadzili sie sasiedzi ktorzy maja 6 letnia córke ona strasznie pokochała nasza Kocice Mariana :-D na poczatku znikał na noce szukalismy go a jakiedys patrze z balkonu jak pościel wyniosłam a ona wozi Mariana w wózku i mu śpiewa ax śpij koteczku padłam poprostu poszłam do nich powiedziałam ze to nasz kot i jak jest u nich niech daja znac bo musi tabletki antykoncepcyjne brać aż w koncu z czasem zamieszkał całkowicie u nich wiec dostali cały jego osprzęt. A ja mam kłopot z głowy bo sie bałam ze w koncu zrobi Antosiowi krzywde.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia