BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #958099 przez Alesandra
moim wózkiem nie mogę się jeszcze niestety cieszyć bo leży złożony w kartonie i czeka na rozpakowanie.już się nie mogę tego doczekać. Ale wszystkie te drobiazgi uświadamiają nam że już coraz bliżej do spotkania z maluszkami.
Karolincia oby tekalorie z pączków w mała szły a nie we mnie byłoby najlepiej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958101 przez Karolincia
Kristi - Oby teraz tak nie było z tym zwolnieniem jak wcześniej ...:(
Heh ja tez pościel nałożę dopiero na początku kwietnia po świętach wielkanocnych na łóżeczko :) Żeby świeżo wyprane wyprasowane czekało na Lilcie i sie nie zakurzyło :)

Karola - Pewnie wcinaj na co masz ochotę :)

9 lata 11 miesiąc temu #958103 przez Karolincia
Kristi - O rany :( Współczuje mdłości :(

Paula - Rozumiem, to musi Bogusia grzecznie czekać na tatusia i się nie szykować za wcześnie :) :)

Alesandra - Ojj na pewno po części idą w Malutką :) Ja dziś zjadłam o 9 rano całą paczke kinder maxi chocolate :D :P :)
Ojj tak coraz bliżej :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #958104 przez Alesandra
w Polsce z zarobkami to katastrofa. Ciekawe jak będzie po powrocie z urlopów macierzyńskich. ja bym chciała jeszcze dokonczyć studia zrobić w końcu mgr, chociaż myślę o tym, że z pracą tak ciężko, że to nasze wykształcenie pewnie na wiele nam nie pozwoli bo pracy jak na lekarstwo

9 lata 11 miesiąc temu #958105 przez Karolincia
Dostałam smsa właśnie od koleżanki która miała termin na 23 lutego, że dziś rano urodziła w 35 tygodniu !!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Synuś sam nie oddycha, w 25% oddycha za niego maszyna !! :(

9 lata 11 miesiąc temu #958107 przez Karolincia
Alesandra - To prawda :( Pracy jak na lekarstwo...teraz bez znajomości cięzko dostać dobrze płatną pracę :( Na pewno uda Ci się mgr dokończyć, a została Ci sama praca mgr do napisania czy praca plus 2 lata studiów ?

9 lata 11 miesiąc temu #958111 przez Ada2424
Kristi mnie też troche zmuliło, naszło mnie na capuccino wypiłam i teraz mnie mdli :sick: my to z tymi mdłościami się mamy i często nas razem dopada, zauważyłaś? :lol:

Biore się za dalsze prasowanko :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #958115 przez karola1322
Jak ja sie pytalam o powrod do pracy to mi powiedzieli ze jak bydzie potrzeba na sezon ale mam zadzwonic i dac znac ze che wrucic majster mnie sie pytal kiedy wracam

9 lata 11 miesiąc temu #958117 przez Alesandra
i co karola1322 kiedy masz zamiar wrocić i na kiedy masz w ogle termin??

Karolincia nic nie mów - straszne tyle po sercem nosiła dziewczyna dziecko mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z mamusia i maleństwem

9 lata 11 miesiąc temu #958118 przez Alesandra
karolincia ja mam jeszcze 2 lata studiów bo chciałam wybrac cos co w miare sie przyda ale to i tak trzeba by było mieszkać w dużym mieście a nie na prowincji

9 lata 11 miesiąc temu #958119 przez Karolincia
Alesandra - Duży się urodził jak na 35 tydzień 3070 g i 55 cm , więc ma duże szanse !! Ale wiesz...sam nie oddycha w 25% maszyna robi to za niego :( Pewnie układ oddechowy się nie wykształcił odpowiednio i polezy troszkę w inkubatorku, będzie dobrze !!! :)

No tak to juz jest wyzwanie ...bo to trzeba dojeżdzać na zjazdy ip....ja nie wiem czy wrócę na uczelnię....pomyślę, może skupię się na kursach :) Zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praniu...

Karola - Kiedy wracasz do pracy??

9 lata 11 miesiąc temu #958124 przez Alesandra
mam nadzieję. dzieciątko duże i mam nadzieję że silne!!! trzymam za nich kciuki..
ja wiem, że jak mała podrośnie to dam jakoś rade...połączyć studia z wychowaniem. coraz popularniejszy jest teraz e-learning więc może uda mi się załapac

9 lata 11 miesiąc temu #958126 przez Karolincia
Alesandra - Pewnie że tak :) Uda Ci się w 100% :) Mi zostanie tylko pół roku studiów i obrona :) Trzeba jeszcze pracę mgr napisac :D Chciałabym do porodu chociaż 3.4 pracy mieć napisane, żeby było mniej do roboty później ;)

9 lata 11 miesiąc temu #958127 przez Karolincia
Dziś na obiad u mnie makaron z truskawkami - które rozmroziłam , świeże zamroziłam ;) Zapraszam, jeśli ma któras ochotę ;) :)

9 lata 11 miesiąc temu #958128 przez karola1322
Termin mam na 2 marzec a jak sie ulorzy to mam zamiar po macierzynskim wrucic na sezon

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia