BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #957596 przez Karolincia
Malina - Nie mogę sobie darować, że u Nas nie ma tego autletu z ciuszkami :P :) No fajne maja ceny :)

Karola - Również bym nie założyła tych używanych majteczek ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #957659 przez Karolincia
Dzień dobry Mamuśki :) :)

Miłego dnia Wam życzę, bo ja spędze cały dzień na uczleni - ostatni taki zawalony weekend :D :D :)

Będe wieczorkiem :)

9 lata 11 miesiąc temu #957676 przez Kalinka90
Znalazłam takie koszule któraś zamawiała może takie?
allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazow...-xl-i4863828367.html
Cena korzystna bardzo więc się zastanawiam.
A koszyczek rzeczywiście piękny :kiss: :)

9 lata 11 miesiąc temu #957687 przez syza24
Kalinka powiem ci że ładna ale ma chyba zwykłe guziki i ja raczej takich nie chce. Ja do porodu mam taką na napy tą granatową allegro.pl/show_item.php?item=4868022435

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #957702 przez lalka
dzień dobry!!!Kalinka ja miałam take koszulę...nie polecam....z guzikami to się mojtałam w nocy..a na końcu same się rozpinały!!!
ja mam takie allegro.pl/dyskretna-ciazowa-koszula-do-...osc-i4882427285.html i myślę,że będą ok....zobaczymy!!!!

miłego dnia!!!Mleczna priv ci wysłałam

9 lata 11 miesiąc temu #957732 przez Ada2424
Hejka :) ja dziś mało co na necie bo sprzątanie z Mężem, później gołąbki, pranie i tak leci dzionek :) pogoda paskudna od rana deszcz.Zapraszam na gołąbki z sosem pomidorowym która chętna ;)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #957739 przez karola1322
Ja z gołabków lubie kapuste

9 lata 11 miesiąc temu #957753 przez monia89
Hej.
piękne zakupy!!!
Ja też nie pokecam koszul z guziczkami dziurki sie wyrabiają i potem jest problem.
U mnie pulpeciki w sosie z marchewką ziemniaki i kapustka kiszona.
Ada podaj adres :-)

9 lata 11 miesiąc temu #957766 przez Karolincia
Wróciłam ze szkoły !!! Jakoś przetrwałam !!! I tak szybciej skońńczyłam zajęcia , o 17.00 ;) 3 godziny wcześniej :D
Jutro na 11.00 mam, a nie na 8.00 bo są odwołane poranne zajęcia :D Do 15.00 :D :)
Dzięki temu dłużej pośpię :) tylko minus jest taki, że zaczynam egzaminem z pulmunologii :///

Kalinka - Podpisuję się pod tym co mówią Diewczyny , o koszulach na guziczki wyrabiają się ;)

Syza - Taką samą zamówiłam tylko,że czerwoną już miesiąc temu :D :) ;)

9 lata 11 miesiąc temu #957781 przez Kalinka90
No tak, ja nawet nie zauważyłam, że sa tam guziki myślałam że napy. Dzięki dziewczyny.
Karolincia świetna wiadomość pośpicie dłużej:)

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #957790 przez Ada2424
Dziewczyny oszaleje zaraz z bólu :( Julita od 2 godz sadzi mi w prawe zebro i uciska na żołądek aż mnie boli :( chwilami aż mi łzy same lecą jak mocniej się wyciągnie jak wstanę czy chodzę jest jeszcze gorzej :unsure: nie wiem co ja dzisiaj na to zebro wzięło ale wytrzymać juz nie mogę, strasznie boli :( z tego ucisku żołądka dostalam mega zgage :dry:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #957811 przez Karolincia
Dzien dobry w ten piękny niedzielny poranek Drogie Mamusie :)

Kalinka - A pewnie pospałam do 7.00 ale budziłam się co trochę w nocy, nie mogłam jakos spać, pewnie tez przeżywałam dzisiejszy egzamin , dobrze że to juz dziś, napiszę i bedzie z głowy...ufff...... :S :whistle: :whistle:

9 lata 11 miesiąc temu #957833 przez Lidziun
oj dziewczyny ale Wam zazdroszczę , jestem mama juz "parki" i teraz spodziewam się 3 dziecka, a dlaczego zazdroszcze?? wszystko dopiero przede mna, to poczatek 6 tyg i bardzo sie martwie czy wszystko jest w porzadku czy serce zacznie pic czy nie strace dziecka, chociaz juz wszystko wiem co i jak bedzie, to jestem jakos strasznie zmartwiona, zycze Wam szczesliwego rozwiazania

9 lata 11 miesiąc temu #957871 przez kristi*
Kalinka90 koszula ładna, ale niestety ma guziki, ja do szpitala kupiłam taką:
allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-ka...ory-i4874131606.html
po powrocie ze szpitala najwyżej kupie coś lepszego, bo widziałam ładne, ale i droższe.

Wczoraj cały dzień w szkole, na koniec mały juz chyba nie wytrzymywał, bo tak kopsał że siedzieć nie mogłam....
Dzisiaj na18 do 21:20, szybko zleci, ale strasznie późno.

Zmienię temat i mam pytanie do was:
Czytałam, że w ciąży pojawia się suchość pochwy, ale od jakiegoś czasu zaczęło mi to przeszkadzać, po prostu sucho że aż boli :ohmy: .
I zastanawiam się czy to normalne, czy znowu jakaś infekcja???????? wizytę mam dopiero za miesiąc, i zastanawiam się czy mam się pokazać wcześniej ????????

9 lata 11 miesiąc temu #957882 przez Karolincia
Wróciłam ze szkółki :) Ahhh jak cudownie :) :) Z pulmunologii dostałam 5 :D :woohoo: :woohoo: Na wszystkie pytania znałam odpowiedź, a ta się bałam, że nie zaliczę, bo myliły mi się pozycje drenażowe dla poszczególnych segmentów płuc górnych i dolnych . Podpasowały mi pytania i jakoś poszło ;) Wychodziłam z sali z nadzieją, żeby mieć ta 4 a tu niespodzianka i 5 :D Max punktów :D :D Byłam w szoku :) :woohoo:

Kristi - Współczuję niby fajnie, bo cały dzień wolny, ale późno strasznie te zajęcia masz dziś :(
Ojj wczoraj moja Lilcia tez juz miała dość siedzenia w szkole, bo jak wyszłysmy to mnie tak boksowała, że aż musiałam stawać co pare metrów hihih :) Dziś duuużo spokojniejsza była ;)

Hmm..co do suchości pochwy to niestety nie wiem :( :blink:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia