BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu #957557 przez Kalinka90
Syza to wcześnie ją wzięło ,najważniejsze że mały zdrowy.
Kurcze mi jeszcze tyle rzeczy brakuje, w lutym się solidnie biorę za resztę zakupów.
Ja jestem z 30 stycznia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #957559 przez Ada2424
Kalinka to masz po mnie urodziny ;) ja jestem z 24 stycznia :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #957561 przez Ada2424
Dzisiaj dostalam jakiegoś powera :lol: masę rzeczy zrobiłam przez cały dzień :) a teraz sobie leżę z Mezusiem i odpoczywamy :) Julita znowu w zebro mi sadzi kopniaki aż czuje jej kości jak dotkne boli kurcze :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #957562 przez Alesandra
Widzę mamusie ze wszystkie jesteście z początku roku. Ja za to jestem z grudnia ;-)

10 lata 3 miesiąc temu #957567 przez Karolincia
Syza - Wow....To szybciutko się rozpakowała koleżanka !!! Najwazniejsze, że z Maluszkiem wszystko dobrze i jest cały i zdrowy ;)
Mamusia ma racje Twoja, niech przyjeżdża i Ci pomaga :):)

Ada - Moja Malusia tez dzis aktywna jak nigdy :D :D

Alesandra - No prosze.... :) Z końca roku jesteś :)

10 lata 3 miesiąc temu #957575 przez malina219
Cześć Mamuśki!
Ada zazdroszczę, że się wyspałam ja nie wiem kiedy mnie spotka ten zaszczyt haha :laugh:

Syza uświadomiłaś mi, że już nie zostało dużo czasu B) Całe szczęście, że maluszek zdrowy!

Karolincia pisałaś, że chcesz robić zakupy dla Lili w pepco, ja dziś byłam i tylko półspiochy wzięłam a reszta to było straszne gatunkowo :( Chyba u mnie tylko taki ubogi asortyment :( A szkoda, bo ceny fajne :(

Ja od kilku dni cokolwiek zjem to się zwijam z powodu bólu żołądka. Wiem, że mała może uciskać, ale żeby aż tak? Zobaczymy co mi gin we wtorek powie... Ciekawa jestem.
Dziś wyrwałam się na chwilkę do miasta, bo miałam parę spraw do załatwienia i oczywiście odwiedziłam mój ulubiony outlet z ciuszkami dla dzieci i kupiłam Kalince buciki, sukienki i majtusie :D A w pepco udało mi się kupić koszyk na kosmetyki, więc zadowolona jestem. Dodaję zdjęcia i przy okazji wklejam zdjęcie kocyka i koszyka na pieluchy tetrowe i pampersy z tk maxxu co ostatnio kupiłam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #957579 przez karola1322
Ja jestem z listopada to tez pod koniec roku mi dzis mama przyniosla ciuszki z ciuchuladu robi tam i calkiem nowe

10 lata 3 miesiąc temu #957581 przez syza24
mam pytanie ile koszul macie?? Bo ja mam dwie i nie wiem czy mi starczą do szpitala czy domówić? bo ja wolę piżamki a w domu mam ich pełno i nie chcę przesadzać

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957583 przez Ada2424
Malina jakie sliczne te buciki :woohoo: mi dziś tez Mąż kupił koszyk na przybory dla córci :) i przy okazji zrobił zakupy spożywcze to weekend wolny i leniuchowac będziemy sobie :) no ja dopiero tej nocy normalnie spałam wcześniej z tydzień spać nie mogłam od tych wiatrów się zaczęło to leżałam w nocy i gazetę czytałam albo krzyżówki robiłam bo myślałam że oszaleje :S zasypialam dopiero nad ranem kolo 4 -5 i spałam do 11 -12

Syza ja mam 2 koszule i póki co więcej nie kupuje jak po porodzie okaże się że mało to wtedy kupie :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #957584 przez syza24
AAAaa Malina super łowy a brzusio piękny :cheer:

10 lata 3 miesiąc temu #957586 przez malina219
Karola w ciucholandach są piękne rzeczy dziecięce!
Syza ja na razie mam 2 koszule, ale ta jedna już jest troszkę za mała, więc w sumie zostaję z jedną. Myślę, że dwie wystarczą. Muszę jakąś tanią dokupić. :P

10 lata 3 miesiąc temu #957587 przez Karolincia
Malina - Ja ostatnio tez mam coś z żołądkiem :( Jak zjem coś to mnie boli i dopiero mi ulzy jak pójde na toaletę... :blush:
Ale Ty widze masz już uxtreme :( Powiedz koniecznie o tym lekarzowi we wtorek :(
JAKIE PIĘKNE CIUUUSZKIII <3 <3
Koszyczek słodziaśny :) :) :) Piękności !!!! :) :)
Jaki Brzucholek !!! Zgrabniutki :) :)
W pepco wiadomo nie wszystko jest rewelacyjne gatunkowo, ale można zawsze coś wyszperać ;)

Karola - To fajnie, że mama Ci podrzuca :) :)

Syza - Hmm...ja też mam dwie koszule do szpitala...Mam podobny dylemat, lubuję sie w pidżamach ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957590 przez malina219
Ada całe 12 zł w komplecie z majteczkami :lol: To sobie odpoczniecie! :)
Karolincia ja to samo... wolę pidżamki, ale wiadomo wygodniej będzie w koszuli nocnej zwłaszcza, że będą mi przychodzić oglądać ranę po cesarce :angry:
Te półśpioszki co wzięłam różowe to gatunkowo nawet fajne, takie delikatne i 5.99! Szkoda, że nie było innych kolorków :(

10 lata 3 miesiąc temu #957592 przez karola1322
Ja dostalam majtki dla malej ale nie bede ich urzywac zdarza sie na ciuchy nowe z metkami

10 lata 3 miesiąc temu #957595 przez malina219
Karola ja też bym raczej nie użyła majtek z ciucholandu... Fajnie, że masz dostęp do ciuszków :) Ja nie chodzę już po ciucholandach odkąd mam u siebie ten outlet, bo ceny podobno a tu mam rzeczy nowe z metkami też z fajnych firm :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia