BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #958030 przez Karolincia
Alesandra - Ufff...to dobrze że nie przegapiłam, bo martwię się o Was Dziewczyny :* Pewnie, że bez znaczenia najważniejsze jest zdrowie naszych Kruszynek :)

Kurcze a mój Mężulek dziś mi powiedział, że w lutym szef go w zdelegacje wysyła na 3 tygodnie ....:( Więc posiedzę sobie u rodziców, bo mam 9 lutego wizyte u ginekoog, a 20 lutego usg. Poza tym skacze mi ciśnienie i nie chce tak kursować, żeby nie daj Boże mi się nic nie stało i Lilce :( Damy radę :) :) to tylko 3 tygodnie :) Dobrze, że nie w marcu czy kwietniu ta delegacja :) Mój Męzuś powiedział szefowi, że jedzie tylko dlatego, że w lutym ta delegacja jest, bo gdyby to był marzec to by nie jechał :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958033 przez Ada2424
Karolincia dalej ciśnienie skacze ? jakie skoki masz ?

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #958035 przez karola1322
Karolincia gratuluję zdanego egzaminu
Paula witaj
Wczoraj zamowilsmy łóżeczko dla malej jeszcze w lutym do mnie kupic i spakowac torbe szybko to leci ja o witaminach jeszcze nie myslam teraz mysle jak to jest po porodze w szpitalu. Fajny pomysl by byl z tym fb

9 lata 11 miesiąc temu #958037 przez Karolincia
Ada - Na razie mam za niskie raz mam 120/78, czasem 112/70 a raz 100/60 , ale wolę w ta stronę niż jakbym miała mieć za wysokie ;)

Karola - Dziękuję :* Łóżeczko w drodze widze :) 3 dni lezysz wszpitalu, bo w 3 dobie robią Dzidzi zastrzyk w piętkę .

9 lata 11 miesiąc temu #958039 przez karola1322
Tam gdzie che rodzic to po 2 dobach wypuszczaja jak wszystko ok ale strach mnie bierze juz

9 lata 11 miesiąc temu #958040 przez Karolincia
Karola - To szybko wypuszczaja do domku , tam gdzie ja bede rodzic jeśli naturalny poród to 3 dni leżysz i wypuszczają jeśli wszystko dobrze z Maluszkiem i Mamusią,a jeśli cesarka to 5 dni leżysz i wypuszczaja jesli wszystko dobrze. ;)

9 lata 11 miesiąc temu #958041 przez karola1322
Cesarka wiadomo ze dluzej gadalam z kolezanka co urodzila w styczniu i byla tylko 2 doby

9 lata 11 miesiąc temu #958042 przez Karolincia
Karola - A jak chwaliła sobie opiekę w tym szpitalu?

9 lata 11 miesiąc temu #958046 przez karola1322
Bradzo fajnie ... Nawęd nie wiedziałam ze w ciąży jest ... Mam nadzieje ze będzie ok kuzynki od teściowej nie będzie ma l4 ale wiem ze ktoś z mojej miejscowości jest tam położną

9 lata 11 miesiąc temu #958047 przez Karolincia
Karola - To najwazniejsze, jak zadowolona była ;) Ojj..:( Ale może przekaże komuś że bedziesz tam rodzić ;)

9 lata 11 miesiąc temu #958048 przez karola1322
Na pewno Za tydzień wizyta i wyśle mnie na badania mam nadzieje ze będzie ok bo jak nie to znów by był szpital tam gdzie nieche rodzić

9 lata 11 miesiąc temu #958051 przez Karolincia
Karola - Tzrymam mocno juz kciuki za wizytę oraz badania, aby wszystko wyszło pomyśle, żebys lezec nie musiała w szpitalu !!! :)

9 lata 11 miesiąc temu #958055 przez Alesandra
karolincia kochana jeszcze troszke mi czasu do wizyty zostało. zapytam się mojej gin przy okazji czy może mi oszacować ile w przybliżeniu moja mała będzie ważyła do porodu pewnie oni jakies tam wyliczenia robią i może mi cościk powie

9 lata 11 miesiąc temu #958056 przez Karolincia
Alesandra - Pewnie zapytaj :) :)
Aaa..własnie mam pytanie nie związane z porodem , dziecmi :)

Po zmianie stanu z panny na mężatkę będe szła wymienić dowód aby nazwisko mi zmienili to czy mogę podac adres zamieszkania tam gdzie będe mieszkać w Pabianicach, ale nie jestem jeszcze zameldowana ? Czy musze być zameldowana w danym miejscu aby podać go w urzedzie żeby mi na dowodzie zmienili?? :S :whistle:

9 lata 11 miesiąc temu #958064 przez syza24
Karola ja jak zmieniałam dowód po ślubie to musiałam przemeldować się do naszego domu bo oni biorą dane stałego zameldowania :( Najlepiej przemeldować się przed ślubem żeby później drugi raz nie zmieniać dowodu.
Ty chyba pytałaś o ten komplecik do szpitala to w smyku jest super promocja na te zestawy www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-6...ubranka-dla-dzieci-p
A co do wagi możecie się pocieszać, że ja już mam na plusie 17 kg a trochę jeszcze do końca i to w cale nie zależy tylko od jedzenia, ja mam taki zapas bo na początku musiałam prawie cały czas leżeć a jadłam w cale nie aż tak dużo ale organizm nie miał jak tego spalać. Ale ja ani mój mąż się tym nie przejmujemy więc nie rozpaczam :)
A ja ostatnio mam fazę na żelki w całym życiu nie zjadłam tyle co teraz przez ciąże, mąż się śmieje i mówi na mnie pani żelkowa. Duża paczka na raz :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia