BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu #957883 przez kristi*
Karolincia Gratuluje 5 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #957891 przez Karolincia
Kristi - Dziękuję :) :) ;) Ojj..kamień z serca mi spadł, bo Pani dogadała się z dziekanatem i nam te oceny przepisze również za egzamin :D :)
A Ty jakie dziś masz zajęcia - jaki przedmiot?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #957894 przez kristi*
Ja dziś tylko praktyczne - zabiegi kosmetyczne :cheer:
A egzaminy za tydzień

10 lata 3 miesiąc temu #957895 przez Karolincia
Kristi - Ooo..fajny przedmiot :) :) Jakie zabiegi będziesz dziś wykonywac? :) A egzamin praktyczny?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #957899 przez malina219
Kristi ja jak miałam uczucie suchości to od razu mocz wyszedł beznadziejny i infekcja. Także może zrób sobie mocz i zobaczysz??? :) Skoro wizyta dopiero za miesiąc, a mocz do 10 zł koszt :)

Karolincia gratulacje :kiss: :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #957901 przez Karolincia
Malina - Dziękuje Ci bardzo :* :) :)
Jak się czujesz?? :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957912 przez Ada2424
Jestem Laseczki :) mieliśmy dziś gości Teściów i rodzeństwo Męża :) miło było Tesciowa wszystko poogladala podobało jej się lozeczko i wózek :) wysciskala mnie 5 miesięcy się nie widziałysmy bo w Niemczech była. Zrobiła dla wnusi śliczny komplecik na drutach :) miała łzy w oczach jak oglądała fotki i filmiki z 4 d cieszy się z wnuczki strasznie :) wstawiam Wam fotke kompleciku :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #957913 przez Karolincia
Ada - To fajnie, że dobrze zniosłaś wizytę Teściowej i że tak się ucieszyła z wnusi ;) :) Ładny komplecik ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957943 przez kristi*
Malina badania tydzień temu robiłam, i na wizycie gin mówiła że wszystko jak zwykle ok tylko niewielki niedobór żelaza. I się nadal zastanawiam czy w tygodniu do jakiegoś gin nie pójść....

Karolincia dzisiaj henna do zaliczenia - łatwizna, i pierwszy peeling kawitacyjny, ja tylko posłuchałam jak się go robi, i babka kazała mi się odsunąć lub wyjść - bo w ciąży nie wolno.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957953 przez Paula 28
Hej dziewczyny jestem nowa na forum i cos ciężko mi ogarnąć dokonywanie wpisow ;)
Lubie czytać Wasze wypowiedzi i postanowiła do Was dołączyć
Trochę się zaczynam martwić bo wszystkie juz macie gotowe torby do szpitala i wyprawki a ja nadal w lesie jestem. Czekam do końca stycznia i zaczne przygotowania, bo chyba nie ma na co czekać :)
Termin mam na 23 marzec i nosze dziewczynkę pod serduchem. To moja druga ciaza. W domu mam juz 5 letnia corke:-)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957957 przez Agula89
Hejo :) ja intensywny weekend mialam. Wczoraj gotowanie,pieczenie bo dzis na kawe urodzinowa rodzine najblizsza zapraszalam.

Kristi co do suchosci to nie pomoge ale jak ja mam infekcje to wrecz przeciwnie mam nadmiar sluzu. Ale moze i byc tak jak u Ciebie... :dry:
Poczekaj z 2 dni moze jeszcze, a jak nie to faktycznie oddaj mocz do badania to bedziesz spokojniejsza.

Karolincia gratuluje 5 :) ja lubiliam pulmunologie na studiach bo fantastyczna Pania doktor mialam.
I zawsze nam powtarzala aby klasc dzieci od urodzenia na brzuszku jak najwiecej i oklepywac jak najczesciej. To pamietam do dzis :)

A jutro wizyta u gina. Zobacze swojego szkraba. Oby w koncu dal sie jakos ladnie nagrac ! Bo zawsze nogami nakryty ! :laugh:
A na wieczor szkola rodzenia. Jutro o porodzie to zapytam w koncu o pierwsze oznaki porodu :) bo Karolincia pisalas aby dac znac :)
Ale ogolnie jestem zadowolona z zajec. Fantastyczne polozne, mam nadzieje ze trafie na ktoras akurat podczas swojegi porodu.

Paula witamy. Szkoda ze tak pozno sie przylaczasz. Nie martw sie ja tez jeszcze praktycznie nic nie mam z wyprawki tylko ubranka :) dopiero w tym tyg zaczne kupowac, bo zapytam dokladnie poloznej co do szpitala zabrac mam. Bo co szpital to swoje widzi mi sie.
No i czekam az maz pokoik skonczy :) bo i meble zlozyc trzeba...a przede mna jeszcze cale pranie ! :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957968 przez Ada2424
Paula witaj :) miło że dolaczylas, zapraszamy do nas :) jakie imię będzie córeczka nosić i jak nazywa się starsza siostrzyczka ?

Ja jutro zaczynam powoli prasowac :) jak skończę to co wczoraj wypralam to wstawię kolejne pranie ;) powoli do przodu :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #957998 przez Kalinka90
Cześć w ten pochmurny poranek.
Paula witamy, nic nie szkodzi, że tak późno, dobrze że się odezwałaś.
Dziewczyny a gdzie podziała się Anabell, ona kiedyś tak dużo się udzielała a teraz jej nie widzę w ogóle.
Mam jeszcze pytanie, czy kupujecie od razu witaminę D+K czy dopiero po porodzie, będę robić zamówienie w aptece mogłabym kupić w sumie.
My jeszcze w lutym będziemy dzieciaczkom pokoik odświeżać.
Nie myslałyście żeby się przenieść na tajną grupe na facebokk? My tak zrobiłysmy jak byłam w ciąży z synkiem, nadal utrzymujemy kontakt a dzieci maja już 2,5 roku.

10 lata 3 miesiąc temu #957999 przez Karolincia
Dzień dobry Mamuśki :)

Agula - Dziękuję za gratulację :) Też bardzo lubie pulmunologie, bo pani mgr która ze mną miała zajęcia, prowadziła je bardzo ciekawie pokazywała filmiki i mówiła duuużo konkretów :) Mimo tego że niektóre rzeczy w pulmunologii są trudne i ciężkie, mimo wszystko chciałabym kiedyś spróbowac pracować z dziećmi z mukowiscydozą :)
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, owczywiście po wizycie zdaj relację !!! :)
Miło, że pamiętałaś !! :* Oczywiście napisz napisz !!!! :) :) Będe czekać !! :) :)

Paula - Witaj witaj :) Ciesze się, że napisałaś tutaj u Nas :) Ja akurat mam termin z OM na 18 kwietnia a z USG na 23 kwietnia :) Dołączyłam tutaj, Dziewczyny mnie przyjęły bardzo serdecznie, zadomowiłam się tutaj :)
Gratuluję Córenki jak będzie miała na imię?? :)
Opowiedz Nam coś o sobie :)

Kristi - To fajnie , że pani tak dba o Twoje i Marcinka bezpieczeństwo :)

10 lata 3 miesiąc temu #958000 przez Karolincia
Kalinka - Może i to dobry pomysł z tą tajną grupą na fb ;) My na Kwietniówkach tak zrobiłyśmy :)
Wow to zgrane babeczki z Was :) :)
Ja chcę kupić przed porodem, ale nie wiem jaką dla Lilki kupic :whistle: Jaką byś poleciła?? ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia