- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiekk a o ktorej sie urodzilas? Bo ja mojego malego o 8:05
3:20
Karol czasem soczek uleje bo łapczywie pije jak tak cieplo jest ;/
Dziewczyny wkurzylam sie bo moja spacerowka nie jest rozkladana na plasko badz nawet prawie na plasko regulacja jest tylko calego siedziska a nie oparcia... boje sie ze jak mu poduche pod dupcie podloze to mu krzywde zrobie ;( a on walczy z gondola ile sil ;/ juz nie wiem co robic ;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aslani
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chodzimy na rehabilitację i muszę przyznać, że jest ciężko. Młody płacze okrutnie. Żal mi go strasznie, ale nie mam wyjścia...
Podaję mu już owoce (jabłuszko, banana, gruszkę), do tego zupkę jarzynową. Smakuje mu. A wieczorami dostaje kaszkę.
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
Aslani a jak ta rehabilitacja wyglada...? Ale bardzo wspolczuje, mojej po szczepionce nie moglam uspokoic przez dluzszy czas, a co dopiero by bylo jak jakas obca osoba przez dluzszy czas by z nią cwiczyla...No własnie Marcelina od jakiegos czasu zaczela bac sie obcych:) Nikt nieznajomy nie moze wziac jej na rece, bo zaczyna sie placz i w dodatku taki specyficzny placz...
Monix Marcelka tez juz nie ulewa, chociaz raz na jakis czas zdarzy jej sie:) ciesze sie z tego bardzo, bo z tym ulewaniem to byla u nas udreka...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiekk czyli wy już powoli przyzwyczajacie sie do spacerowki...?:)My planujemy kupic spacerwoke , ale gdzies za miesiac... Moja mała też rwie sie do siedzenia:)
Młody bardzo się buntuje w gondoli poza tym ma już w niej może 5cm luzu na długość (przy zgietych nogach) więc musze coś wymyślić poza tym robi sie gorąco w takiej gondoli jest ukrop dlatego najlepsza bylaby spacerówka rozkładana na płasko, ale się okazało że moja taka nie jest...
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zakładacie swoim maluchom albumy ze zdjęciami? Ja mam masę zdjęć na komputerze, ale jednak wolę wybrać te najładniejsze i wywołać...Mam już ich okolo 200 z pierwszych 6 tygodni... teraz wybieram kolejne i się zastanawiam nad albumem(bo jeszcze nie kupilam) - bo musze kupic jakis mega pojemny hehe:D
Dostalismy tez "Pierwszy album dziecka" fajna sprawa, Marcela za kilka lat będzie miała fajną pamiątkę
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
A dawno ją kupowałaś , może by Ci wymienili??
Niestety to spacerówka od wózka wielofunkcyjnego ;/
- aslani
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do spacerówki to planuję jeszcze trochę się wstrzymać, chociaż Młody ma coraz mniej miejsca. Póki nie siedzi samodzielnie to gondola jest najlepsza dla jego kręgosłupa.
W ramach rehabilitacji mamy okłady z parafiny, potem masaż, a na koniec ćwiczenia (pani trzymając za głowę obraca nią, grrr, ryk straszny). Po takiej godzinie Jasiu jest tak zmęczony, że zasypia od razu w moich ramionach i śpi 1-2godziny. Najgorsze jest to, że nawet ja czuję się jak po 8godzinnej pracy.
- makaja
- Wylogowany
- budujemy zdania
bujaczek leżaczek poszedł w odstawkę chociaz jak trzeba to wkladam ale na troszkę ...... mata edukacyjna teraz cieszy sie powodzeniem i łózeczko też .
Staram się duzo spacerować i przebywac jak najwięcej na świeżym powietrzu .
Słyszałyście moze, że kremy z filterem dla niemowlat powinny być bez jakis skadnikow mineralnych ?? kupiłam krem z filtrem dla dzieci 50 tkę i tam nic nie ma że dla niemowląt jakis inny nalezy stosować. krem z firmy floslek ale zbytnio nie bjestem zadowolona jakis taki dziwny jest. a wy czego uzywacie ???
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Słyszałyście moze, że kremy z filterem dla niemowlat powinny być bez jakis skadnikow mineralnych ?? kupiłam krem z filtrem dla dzieci 50 tkę i tam nic nie ma że dla niemowląt jakis inny nalezy stosować. krem z firmy floslek ale zbytnio nie bjestem zadowolona jakis taki dziwny jest. a wy czego uzywacie ???
Właśnie chcialam o te kremy Was zapytać bo tez jeszcze nie mam
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- aslani
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5