- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Kiedyś widziałam taką fotkę dzidziusia,na czworaka który miał przymocowane do nóżek (od kolan) i do rączek (od łokci) takie frotowe szmateczki żeby przy okazji raczkowania przecierać mamie podłogęTeraz pełza i próbuje raczkować po podłodze i kombinuje co by tu otworzyć, zrzucić z szafki itp. a syf na podłodze jest takim że szok! wszystko się wala... mój mały rojber
My jesteśmy na etapie pełzania i w sumie żadnych szmatek nie potrzebujemy -dresy wystarczają do ścierania kurzu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia_ann
- Wylogowany
- rozmowna
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Zosia nie chce jeść mleka w żłobku, zjada tylko deserek owocowy i pochłania obiadek. Trudny z niej przypadek
W domu próbuje wstawać przy łóżeczku. Poza tym jest dosyć marudna, ciągle trzeba przy niej być bo ma focha i płacze.
Zrobiłam jej dzisiaj przecier z 2 marchewek i 2 ziemniaczków w smaku nawet dobre choć soli brakuje powinno jej smakować. Zobaczymy co ona na to.
Walczymy z katarkiem :/
- gosia_ann
- Wylogowany
- rozmowna
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Mój P wyczuł dzisiaj podczas kąpieli że Zosi wyrzyna się pierwszy ząbek. Też sprawdziłam i faktycznie czuć igiełkę wystającą z dziąsła :D Idzie pierwsza dolna jedynka :D
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Dziewczyny mam ważnego newsa!
Mój P wyczuł dzisiaj podczas kąpieli że Zosi wyrzyna się pierwszy ząbek. Też sprawdziłam i faktycznie czuć igiełkę wystającą z dziąsła :D Idzie pierwsza dolna jedynka :D
To rewelacyjnie , gratulujemy .Teraz już wiesz czemu taka marudna była ostatnio i chciała Cię cały czas przy sobie , super .Lena tez lubi chrupale, tylko ja juz mniej, gdy muszę je wygrzebywać z jej włosków .Tak, tak.....jakieś włoski ma .
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noo brawo Zosiu!!!Dziewczyny mam ważnego newsa!
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
podczytuje was ale niestety sezon w pracy mi sie zaczął i nie mam już tyle czasu A najchętniej bym wyzrucila moja komórkę te ciągle telefony, smsy .. ehh komórka naprawe może się znudzić
Gratuluje ząbek i postępów waszych pociech :* dużo buziaków dla nich od de mnie :*
dziękuje Monix ze on mnie pomyślałaś ;)a Nadia slicznie wyglada a te niebieskie oczka ma cudowne :*
P jak narazie ma sie dobrze w żłobku i naprawde jestem zadowolona z pan z opieki ( a tak sie balam na poczatku )
Dziewczyny jak tam u was z mówieniem MAMA i TATA .. bo ja jeszcze nie słyszałam od P słowo Mama za to TATA to to mowi ciągle .. nazłość mi robi ;/
Zabkow nadal nie mamy ;/ ale P od paru dni sam juz siada, tzn z pozycji leżącej do siedzącej a o raczkowaniu nie chce słyszeć stoi już twardo na nogach ale zeby sie w łóżeczko podciągnąć to nie ma mowy ..
acha i moze to dziwne .. ale my juz mamy prezent dla małego na roczek .. wiem ze to dopiero lub az za 3,5 miesiaca ale prezent juz czeka Juz sie urodzin nie moge doczekac
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Za komplement ślicznie dziekujemy Zazdroszcze Nadii koloru oczu. Moje są jakieś akie niewyraźnie... ni to zielony, ni to szary
Miło, że Piotruś się zaklimatyzował. Dla Ciebie to też pewnie jak kamień z serca, że P. ma się tam dobrze, nie? Oby tak dalej!
Nadia też ciągle gada, a właściwie krzyczy tatatatatatatatata... A tatuś oczywiście cały w skowronkach i mówi: ''widzisz, widzisz powiedziała tata a nie mama'' no nie wytrzymał by jak by tego nie podkreślił heheheh
Co to za prezent pochwal się tu szybko... Ja upełnie nie mam pomysłu co na roczek dla mojej kochanej rybki... ale to jeszcze kawał czasu w sumie
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Natka u nas gadanie jest na porządku dziennym, jakichś odrębnych wyrazów nie zaobserwowałam, zdarza się: lalallalala , blebleble , dadada, buuuu , tatatatata i najrzadziej oczywiście mamamama .
Tez jestem ciekawa jaki to prezent juz macie .
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Natka a gdzie pracujesz?? Jaki prezent macie dla Piotrusia?? Jak On już twardo stoi i nie raczkuje to może wcale nie będzie? Niektóre dzieciaczki omijają ten etap i od razu biorą się za chodzenie
bombel pracuje w transporcie jako spedytor .. uwielbiam moja prace ale to : A nie miala by pani ladunku ??.. a ja mam auto w tam i tam ?? w pt naprawde mialam dosc
A prezent dla P mamy taki:
www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=3975131
I to tego chyba jeszcze kupimy Misia lub coś
A co do gadania to tez slyszalam ze TATATATA sie dziecku latwej mowi .. ale wczoraj P siedzi w lozeczku i zamiast MAMA powiedzial MAMI ( no zawsze to cos )
Monix straszny kamien serca mi spadl .. jestem spokojna w pracy i jak przyjezdzam to zawsze jest usmiechniety :*
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
a co do prezentu .. to mam nadzieje ze wytrzymje chcociaz jest trudno