BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 1 miesiąc temu #225937 przez motylek85
no u nas to samo, z tym, że ja mam prawko ale co z tego jak małż zabiera auto... dziś co prawda pojechali do roboty dużym i osobówka została ale drań nie zostawił dokumentów :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #225944 przez Monix
motylek85 napisał:

dziewczyny co do facebooka to ja wczoraj miałam mega problem z nim bo ściągnęłam wirusa!!! dobra rada, nie otwierajcie żadnych linków z wiadomości (nawet a raczej przedewszystkim od znajomych) jeśli zaczynają się od słów "hi" bo to nie pisze dana osoba tylko to taki sprytny wirus... mi przez niego komp się cały czas restartował...

No ja własnie taką wiadomość kiedys dostałam i otworzyłam to gówno :huh: :angry: Myślisz, że to przez to FB mi nie chodzi tak jak powinien? :unsure: :ohmy: Oj ja głupia...

13 lata 1 miesiąc temu #225985 przez motylek85
dokładnie;) co lepsze, teraz ty wysyłać będziesz do innych takie wiadomości z wirusem;) musisz zmienić hasło chyba. powinno wystarczyć jeśli komp ci nie wariuje a jeśli sam zacznie się wyłączać to już poważniejszy problem i trzeba rady fachowca.

13 lata 1 miesiąc temu #226013 przez ifka
już po wyprawie, ale nogi mnie bolą,że hohohoh :P , się zachciało założyć kozaki z obcasem :side: ,żeby nie było obcas malutki, ale jak się nosi głównie płaskie, to teraz się ma :silly: :lol: , upociłam się jak szczur, bo pędziłam, Lena marudzić w połowie drogi powrotnej zaczęła :S :dry:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #226016 przez Monix
Zmieniłam hasło, alenie wiem czy to coś dało przekonamy sie później.
A my dopiero przed spacerkiem ;) Nie chce mi sie za bardzo dzisiaj wychodzić :S

13 lata 1 miesiąc temu #226017 przez Emme
bardziej niż mi?

13 lata 1 miesiąc temu #226018 przez Monix
Emme napisał:

bardziej niż mi?

chyba tak :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #226019 przez Emme
Monix napisał:

Emme napisał:

bardziej niż mi?

chyba tak :silly:

aha, to to sorry ;)

13 lata 1 miesiąc temu #226023 przez Monix
Boże spraw, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce!!! I będzie GIT! :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #226026 przez motylek85
haha my też się wybieramy na spacer a efekt tego taki, że nadal siedzę przed kompem z wami:D hahaha no ale mały zaczyna marudzić więc się zbieeeeram... :side:

13 lata 1 miesiąc temu #226036 przez ifka
hehehe wariatki :lol: :silly: , u nas druga drzemka właśnie :woohoo: juuupi :woohoo: ,idźcie dotleńcie te swoje dzieciaczki :silly:, pomyślcie jak taka wilgoć korzytnie wpływa na cerę :lol: :silly:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #226162 przez ifka
własnie po obiedzie jesteśmy (dzis ogórkowa na tapecie), jestem w ciężkim szoku :ohmy: :ohmy: , bo Lenka od kilku dni zjada cały słoiczek obiadku z czego się bardzo cieszę :lol: :lol:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #226669 przez Monix
dzieńdoberek :)
My niedawno wstałyśmy. Ostatnio Nadia wtjątkowo długo daje mi pospać,bo az do 9 :laugh:

I znów mi zleciała dziś w nocy z łożka, ale tym razem upadek można powiedzieć ze był łagodny... Położyłam w dziurę poduszki i maskotki. Miała bardzo mieciutkie lądowanie i obyło się nawet bez płaczu. Ufff...

13 lata 1 miesiąc temu #226670 przez aslani
Monix, a dlaczego Ty śpisz z Nadią??

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #226723 przez ifka
hej, hej:). My posopałyśmy dziś do 8.15 :laugh: .Już po śniadanku, pranie wstawione, odkurzone-teraz I drzemka :lol: .Dziś tata w domu :silly: i juz padło pytanie z serii głupich: "to Lenka teraz zje jajeczko i co później?" a to była 9.55 gdzie Luska o 10 co dzień ma drzemkę :dry: .Już mi czasem słów brak :S :P .Później zakupowy spacer, muszę się wit.D podładować,to sobie idę na 7 min.na solarium :laugh: (żebyście mnie tylko nie zlinczowały) :silly:.Jeszcze zniczy nie mam kupionych :dry: :S . Monika jak Twój FB i komp ogólnie-żyje? :blink: .Lenka obecnie też sypia z nami przez ten katar :angry: .Ale dziś już jakby mniej jej bulgocze :) i jak sie nie zmieni to nockę ma już u siebie :) .Kurcze kupiłam Lence lampkę na allegro-używaną.Babeczka w pn. napisała,że we wtorek wyśle i nic nie przyszło :huh: :angry: .
Dobrze,że Nadulce nic się nie stało :ohmy: :) .Może łóżko dosuń do tej ściany :).

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka