BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 1 miesiąc temu #224995 przez Monix
Moja też śpi, ale zaraz się obudzi :S :dry: Acha i nie siedziałam na FB tylko myłam naczynia :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #224998 przez motylek85
heh i koniec nudy jednak;) mały wstał:D ponad półtorej godziny snu;) idę robic papu:D

13 lata 1 miesiąc temu #225147 przez ifka
i po wizycie u lekarza,co by tu napisać hmmm.....gardziołko i osłuchowo ok :laugh: , a dowiedziałam się,że taki katar może trwac 2 tygodnie :ohmy: :huh: , no przecież to zaraza jakaś :angry: :S. A i co jeszcze, dowiedziałam się, że afrin,to beee, euphorbium to też beeee,że najlepiej sól fizjologiczna i disne mar może być :S .I to własciwie na tyle.no może jeszcze to,że w przychodni jak zwykle porażka z "taimerem" i weszłysmy później i dziecko zamiast pójść mi spać napóźniej o 14.30, ululałam o 14.50 a o 15 obiadek powinna zjeść :angry: :S .No cóż....zje później, tylko trochę się rozreguluje dziś :dry: .

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #225274 przez motylek85
to nic, że dziś trochę później zje;) jeśli ma stałą porę spania to tylko dziś takie małe zamieszanie a jutro znów pójdzie ładnie spac o swojej porze:) mój zawsze ma rozregulowane tego dnia, którego jedziemy do miasta bo to jest cała jedna wielka wyprawa i w czasie kiedy wypada drzemka to śmigamy po mieście i załatwiamy co mamy do załatwieni;) a na drugi dzień już jest wsio ok i kładzie się normalnie:D uch ale się rozpisałam:D

13 lata 1 miesiąc temu #225307 przez ifka
wiem wiem,ze to nic (zjadła później) :blink: , ale dziś cały dzień poirytowana chodzę :P :huh: .

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #225796 przez ifka
Monika jakie Ty masz świetne te psiska :lol: :kiss: ,takie do przytulania :silly: ...chociaż chyba miała bym problem z ich objęciem :silly: :laugh: .
Na FB wszędzie czarne włosy, gdzie ta nowa fryzura :unsure: :lol: ciekawa jestem :laugh: .Tak, tak "kto ciekawy niech wsadzi nos do kawy" :laugh: już to rano zrobiłam i nie pomogło :evil: :lol: .

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225842 przez Monix
Tak,to moje kochane psiurki, kocham je :kiss: Gdybym mogła to bym jeszcze z 5 dokupiła! Ale takiego zwierzyńca to w obecnej sytuacji bym nie ogarnęła :S

Fotkę z nowym fryzem wstawię jutro, jak moj chłop wróci ok? Zobaczysz, zobaczysz spokojnie hehe ;) :P

A z moim FB coś jest nie tak :ohmy: :huh: Chyba mam na nim jakiegoś wirusa czy coś :unsure: JAk dodoaję fotkę, to po paru minutach znika, tak samo jest z wpisami. Nie mogę obejrzeć galerii znajomych bo zdjęcia są poblokowane. Kurde nie wiem o co kaman! Twoich Ifka też nie mogę zobaczyć... BuUuu!!!!

EdiT: Przed chwilą wlazłam na FB i co widzę! Nic, nawet nie mam Cię w znajomych Ifka :ohmy: A przecież sama wysyłałam Ci zaproszenie :cheer: Wyślę Ci jeszcze raz ok?

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225855 przez ifka
i juz koniec relaksu , Lenka wstała :ohmy: :lol: :S ehhh... :lol:
dobra, jak "chłop" :lol: :lol: się pojawi to od razu fotka :silly: :lol: .
chyba ktos Cię nie lubi tam u góry :blink: hihihi, mój FB jeszcze rano działał-teraz nie mam pojęcia :side: .Ale kiedyś chyba miałam podobnie - samo minęło :woohoo: . Hahahaha dawaj to zaproszenie :silly: :lol: .

przyjęłam i pokazał mi się komunikat, że "jestem już połączona" :lol: :silly:.mało tego - moge Cię przeglądać i oglądac do woli :lol:

klawiatura mi sie pryestawila :ohmy: :ohmy: :angry: :angry: :angry: :dry: :dry: :P pfffffffffffff

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225860 przez Monix
Ok. teraz jestes w znajomych, ale coś czuję że i tak mi znikniesz i jeszcze nie raz będę Ci wysyłać zaproszenie :P Do znudzenia... :lol: :kiss:

I chyba rzeczywiście ktoś mnie musi bardzo nie lubić :cheer: B) :dry: :woohoo:

Moja Nadia dopiero przed drzemką, teraz się bawi w najlepsze

Mnie się kiedyś też przestawiła, ale nie pamiętam co zrobiłam że było ok :S
A mnie znowóż Nadia bardzo często przestawia obraz na pulpicie

13 lata 1 miesiąc temu #225861 przez Emme
mi Tola ciągle coś przestawia- w klawiaturze działa shift+ctrl a jak mi w przeglądarce pomiesza to F11 lub F6 hihi

13 lata 1 miesiąc temu #225863 przez ifka
bede przyjmowala do znudzenia :lol: :lol: nie mam polskich znakow :huh:

tylko co ja wcisnelam :P ehhh...blondynka :lol: :lol: :silly:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225866 przez Emme
spróbuj to: Start=>Panel Sterowania=>Ustawienia języków i regionalne(ang.Regional & Language Options).

Dalej zakładka Zaawansowane i tutaj przestaw język na Polish. lub coś co jest napisane polski programisty

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #225870 przez ifka
hihihih pomoc techniczna :silly: :lol: dziekuje, juz probowalam tak, to nie to :huh: :S :P :lol:

yyyyy...samo się naprawiło :silly: :lol:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #225899 przez motylek85
Witam z "rana";D
mały dziś później usnął niż zwykle ale to wina nowej zabawki:D zamówiliśmy ten jeździk, który chyba wam pokazywałam?? Jeśli nie to własnie taki:
allegro.pl/jezdzik-hulajnoga-pchacz-nowy...iej-i1889990588.html
i mały jest zafascynowany nową zabawką hihi:D
dziewczyny co do facebooka to ja wczoraj miałam mega problem z nim bo ściągnęłam wirusa!!! dobra rada, nie otwierajcie żadnych linków z wiadomości (nawet a raczej przedewszystkim od znajomych) jeśli zaczynają się od słów "hi" bo to nie pisze dana osoba tylko to taki sprytny wirus... mi przez niego komp się cały czas restartował...

13 lata 1 miesiąc temu #225928 przez ifka
witaj z rana :laugh: , żeby nie napisać " w samo południe" :lol:

tak, tak zabawkę już widziałam - super :laugh: , my już po drzemce :P i zaraz na spacer a raczej "na miasto" ,bo linomag nam się skończył i pupka samotna :silly: :lol: .ale u nas wyjście " na miasto" to prawdziwa wyprawa bo w jedną stronę mamy 40 min. a ja niestety nie mobilna jestem - znaczy bez prawka :dry: .
Własnie musiałam Lenie przełaczyć na "tany, tany" i doopką zakręcić,żeby chwilę jeszcze posiedziała w krzesełku :dry: :P :lol: , ale się uśmiała :lol: :lol: :silly: .

O FB będe pamiętała, póki co działa bez zarzutów :)

no nic, czas wyjść z piżamy :ohmy: :huh: i sie ogarnąć :lol: :silly:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka