BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 5 miesiąc temu #226725 przez ifka
motylek85 napisał:

no u nas to samo, z tym, że ja mam prawko ale co z tego jak małż zabiera auto... dziś co prawda pojechali do roboty dużym i osobówka została ale drań nie zostawił dokumentów :P

a ja jakoś się nie widzę jako yyyy......kierowniczki hahahahahah :silly: :lol: ,a szkoda,bo autko w garażu stoi :dry: .No tak,to Ci się przydał Twój pojazd :dry: :silly: .

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #226817 przez motylek85
na allegro musisz uważać, a sprawdzałaś komentarze tej babki? tak najszybciej można sprawdzić wiarygodność danej osoby:)ja ostatnio poszalałam z allegro i teraz mam od mężowy zakaz;) buuu jak ja nie lubię jesieni i zimy... brak roboty i trzeba żyć z tego co się zaoszczędziło a przed nami start z budową domu zaraz po świętach... :dry: no i koniec z wydatkami na siebie...
a prawko kochana to super sprawa, ja też z tych co się bały wsiąść za kierownicę ale strach pokonałam i teraz od ponad roku (dopiero ;) ) mam dokumencik:D

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #226825 przez Monix
To mi mija już 7 rok jak mam prawko :) Uwielbiam jeździć samochodem, ale bez mojego B. bo on mnie tylko stresuje :dry: Ciągle tylko słyszę: ''uważaj, zwolnij, hamuj, zadaj się'' i jeszcze wiele innych. a podczas jazdy o niczym innym kurcze nie marze jak świętego
spokoju :P A on nie moze tego pojąć :dry: Aaaa i oczywiście swojego samochodu mi nie da, bo się chyba boi :dry:

Śpię z Nadią, bo sama ją tego nauczyłam. przy karmieniu piersią to po prostu wygodniejsze. I tak się przyzwyczaiła, że w łóżeczku nie chce spać :S

ifka, czemu miałybyśmy Cię zlinczować? za solarium? No co Ty jak też chodziłam teraz jakoś czasu brak, a chętnie bym się przeszła. Fajnie pójść od czasu do czasu :laugh:

FB jakby lepiej chodził po zmianie hasła. Zobaczymy może będzie ok

Przebił się Nadii kolejny ząbek! Dolna dwójeczka :lol:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #226884 przez ifka
motylek85 napisał:

na allegro musisz uważać, a sprawdzałaś komentarze tej babki? tak najszybciej można sprawdzić wiarygodność danej osoby:)ja ostatnio poszalałam z allegro i teraz mam od mężowy zakaz;) buuu jak ja nie lubię jesieni i zimy... brak roboty i trzeba żyć z tego co się zaoszczędziło a przed nami start z budową domu zaraz po świętach... :dry: no i koniec z wydatkami na siebie...

już nie raz zamawiałam i zawsze sprawdzam komentarze.Wczoraj Jarek napisał do tej babki,ale nie odpisała jeszcze :angry: :huh: Heheh to nieźle musiałaś poszaleć z tym allegro skoro już zakaz od "małża" :silly: :lol: .budowa domu....ehhh....ja to tylko poamrzyć mogę :( zazdroszczę, super :) .Ja lubię jesień,ale tylko tą pierwszą fazę - kolorową :) .A zimę też, najbardziej jak jest śnieg do kolan :silly: ,albo przynajmniej do kostek i skrzypi pod butami :) :) .Ogólnie lubię zimę, najbardziej mnie irytuje tylko czas, kiedy robi się breja ze śniegu i pełno wody i błota :dry: :S .

Fakt,ciężko oduczyć dziecko jak już się przyzwyczai do spania z rodzicami,to kaplica :ohmy: .Chociaż muszę powiedzieć,że Lenka mnie zaskoczyła, myślałam,że też będą problemy,ale póki co zasypianie i spanie w łóżeczku nie jest dla niej takie straszne :).Róznie bywa,czasem muszę ją brać do nas już o 3 w nocy,bo się cały czas wierci i kwęka a czasem śpi do 6 u siebie :) .A jesli chodzi o solarium,to różne osoby różnie na to patrzą dlatego tak napisałam :silly: .z resztą i tak dziś nie udało mi sie czasowo i nie dogrzałam się :P :huh: . Suuuuuper!!!, buźki dla Nadusi za kolejny ząbek :kiss: :kiss: .

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #226967 przez Monix
Ufff... chata ogarnięta! teraz czas na zasłużony odpoczynek :P
A ja nie lubię ani jesieni, ani zimy brrr Kocham natomisat ciepłą wiosnę!
A poza tym ifka narobiłaś mi ''smaka'' na solarium i chyba zacznę chodzić od przyszłego tyg. :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #226973 przez ifka
Monia mów mi "muzo" hahahahah :lol: :lol: :silly:

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #226976 przez Monix
ifka napisał:

Monia mów mi "muzo" hahahahah :lol: :lol: :silly:

:lol: hehe mówisz i masz ;)

13 lata 5 miesiąc temu #227015 przez ifka
:lol: :lol: :silly: :silly: i gdzie ten nowy frycek? :unsure: :lol:

dawajcie na ciacho czekoladowe :lol: :silly:

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #227072 przez Monix
Fota jutro moja muzo :silly: Obiecuję ;)

A z tym ciachem to przesadziłaś... Taką mam ochotę... :P

13 lata 5 miesiąc temu #227151 przez Martuś84
hej
Też miałam termin na styczeń 2011, dokładnie 2 styczeń.
Niestety synuś zrobił psikusa i przyszedł 30 grudnia, wiec sylwester spędziliśmy w 3 na białej sali :)
Przyszedł zgodnie z usg w 40tyg, lekarz z miesiaczki wyliczył 4 dni później jednak synuś nie poczekał:)
pomimo że nie jestem styczniówką czy mogą z Wami poklikać czasem?

13 lata 5 miesiąc temu #227190 przez renata329
Witaj Martus moj Dawid tez jest z 30 grudnia ,sylwestra spedziłam w szpitalu tak jak i ty a termi tez miałam na 2 stycznia ,normalnie identycznie jak ja:)opowiedz nam cos o swoim synusu

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #227396 przez ifka
Martuś84 napisał:

hej
Też miałam termin na styczeń 2011, dokładnie 2 styczeń.
Niestety synuś zrobił psikusa i przyszedł 30 grudnia, wiec sylwester spędziliśmy w 3 na białej sali :)
Przyszedł zgodnie z usg w 40tyg, lekarz z miesiaczki wyliczył 4 dni później jednak synuś nie poczekał:)
pomimo że nie jestem styczniówką czy mogą z Wami poklikać czasem?

jasne, jasne :) - więcej - weselej, bo jakoś tu nas mało się udziela ostatnio :(

Renatka dziś 10 stukneła :) , najlepszego :) :lol: :kiss: .

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #227398 przez bombel779
Natka wszystkiego dobrego!!!!! Dużo zdrówka i samych radości w życiu!!! :kiss: ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #227503 przez ifka
Gosiu, Gosiu gdzie jesteś? Co u Was, jak Zosik? Niepokoję się.

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #228073 przez motylek85
aj tam kobiety, smaka robicie:P i ciastem i solarium;p ale z dwojga to chyba solarium bym sobie jednak odpuściła;) boję się odkąd mi pieprzyków się namnożyło...

z allegro zamawiałam niedawno wózek i ten jeździk dla Olka więc te dwie rzeczy to już duży wydatek razem;)

witam nową koleżankę:D

o dziewczyny tak mi się przypomniał a propos ciasta:D wczoraj znalazłam świetny przepis na sernik na zimno:D oczywiście o ile lubicie aż takie słodkości bo dodaje się do niego batona mars:D dla chętnych przepis tutaj:
www.kasiawkuchni.pl/tag/ser
ja wypróbuję w najbliższym czasie:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka