- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- RODZIMY W LUTYM 2011
RODZIMY W LUTYM 2011
- Czincza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Szczerze mówiąc wolałabym być "styczniową mamą", bo końcówka strasznie się ciągnie. Stopy puchną strasznie, drętwieją palce, u nas też świńska grypa panuje... Ale już niedługo nie możemy się już doczekać Maluszka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dormag22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moniab26
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja jeszcze nie spakowalam walizki do szpitala, jeszcze lozeczko nie zlozone mam. U nas w sumie duzo nie wymagaja do szpitala, tylko 6 pizamek, sliniaczki, czapeczke, rekawiczki i ubranko na wyjscie ze szpitala stosowne do sezonu, pieluchy i reszta szpital funduje. Dla mnie mam tylko wziasc koszule nocne, klapki i majtki jednorazowe i ewentualnie kosmectyczke, tam gdzie bede rodzic polozne proponuja opieke nad matka po porodzie, czyli robia zmeczonej mamie makijaz i fryzure zeby poczula sie piekna, w sumie to dobry pomysl ale mysle ze po porodzie na prawde bedzie mi obojetne to jak wygladam jak juz bede miala moja niunie obok siebie
- kaaroolina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=13363
http://www.suwaczek.pl/cache/4e5eba1b35.png?html"></a>
http://s2.pierwszezabki.pl/037/037105982.png?5329
- Amelia
- Wylogowany
- gaworzenie
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa
- Amelia
- Wylogowany
- gaworzenie
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie z kolei pobolewa brzuch w nocy, tak jakbym po obu stronach miala siniaki, nie wiem czym to moze byc spowodowane, calymi dniami prawie sie bycze i nic nie robie, no i te obawy ze nie zrozumie mojego ciala jak bedzie sygnalizowalo porod, ze nie bede umiala nakarmic wlasnego dziecka i wiele innych obaw mnie dreczy, boje sie ze czeka mnie nieprzyjemny pojedynek z tesciem w celu wyzucenia go z domu sila, bo sam nie chce wyjsc.
- justi
- Wylogowany
- gaworzenie
- coraz bliżej finału...
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Dzisiaj na szkole rodz. babka pokazała Nam film o cesarce.. jejku dziewczyny jak to wyglądało!! Już pomijam fakt,że ten brzuch rozcięty,że krew,że widoki ohydne...ale jak oni te dzieciaki wyciągają z brzucha Normalnie za główkę,na chama (a bynajmniej tak to wyglądało) ciągną jak lalkę jakąś!! Ojjj okropne to było!!
A ja ostatnio wariuję i noc w noc śnię o swoim porodzie o dzidziusiu o praniu pieluszek (dzisiaj w nocy)
Aaa i za każdym razem jak się obudzę (kilka razy w ciągu nocy) to sprawdzam czy łóżko suche czy mi wody nie odeszły i czy dzidzia jeszcze jest w środq?? heheheh czuję się jak wariatka
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja tez ogladalam filmik z cesarki, widzialam jak oni te dzieci wyjmuja, szok doslownie a jak grzebia w tym brzuchu na wszystkie sposoby, nie dziwie sie ze po cesarce kobieta jest tak obolala.
A i dziesiaj tez mialam sen tylko nie widzialam w nim mojej coreczki, ww snie tylko pralam jej ciuszki
juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze, przytule i ucaluje.
- dormag22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A czemu byś miała wyrzucać teścia???? oglądałyście dziś może Rozmowy w toku?oj nasłuchałam sie o polskich porodówkach co się tam dzieje ciekawy odcinek był!
Niestety ja tez sie naoglądalam Rozmów w toku i teraz jeszcze bardziej sie boję, nawet moj M był zdziwiony ze takie rzeczy dzieja sie na porodówkach i dziwic sie ze kobiety sie boją. Masakra. Ale tak czy tak to chcialabym miec to juz za sobą bo juz mnie to męczy i chcialabym miec juz mala przy sobie. to czekanie jest okropne w nocy nie sypiam wierce sie na łóżku miejsca nie moge sobie znalezc potem spie do 10 i w dodadtku jeszcze po poludniu bo na nic nie mam siły, a zas na drugi dzien energia mnie rozpiera. w dodatku wachania nastrojów najchętniej nie wychodzilabym z domu i raz sie smieje a za piec minut płacze.Raz chcialabym juz urodzic a za chwile martwie sie jak to bedzie!!!!! KOCIOKWIKU można dostac
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Hehehe wczoraj też miałam taki sen I jak wstałam to oczywiście wyciągnęłam wszystkie ciuszki jakie już mam i wrzuciłam do prania I tak,wczoraj uporałam się z praniem i prasowaniem-bieli a dzisiaj kolorowe heheh Sen się spełniłA i dziesiaj tez mialam sen tylko nie widzialam w nim mojej coreczki, ww snie tylko pralam jej ciuszki
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa