BezpiecznaCiaza112023

RODZIMY W LUTYM 2011

13 lata 10 miesiąc temu #58363 przez asia26
A nam polozna mowila ze sutkow bron boze nie tykac ale nie pamietam dlaczego musialabym meza zapytac ale do pracy juz wybiegl :) a co do sexu na mnie nie podzialal na moich pare ko,lezanek tez nie wiec to chyba od zbiegu okolicznosci zalezy :) mi i moim kolezankom pomoglo sprzatanie duzo na kucajaco i kleczaco bo dziecko ponoc szybciej w kanal rodny wchodzi, ale nie wiem czy to prawda choc jak pisalam nam sie udalo :) powodzenia teraz jestescie juz na ostatniej prostej :) czekamy wszystkie na relacje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #58365 przez dormag22
A tam sama sie bedzie molestować, niech maz, partner sie postara :laugh: . A co do tej stymulacji to slyszalam ze czasem na porodówce jak sie nie robi rozwarcie to polozna kaze to robic. Warto spróbowac czemu nie???

13 lata 10 miesiąc temu #58366 przez dormag22
A i dużo przysiadów trzeba robic. Kurcze mnie dzis znow energia rozpiera, i jednoczesnie bola mnie wszystkie kośći szczegolnie zebra i biodra jakby mnie ktos poobijał w nocy.

13 lata 10 miesiąc temu #58411 przez justi
Ja jeszcze się doczytałam żeby nie tylko masować się po sutkach ale i delikatnie ugryzać dziwne nie?ale musiał by robić to mąż bo przecież same nie dosięgniemy hi hi

13 lata 10 miesiąc temu #58419 przez DariaEm
Hehe no wlasnie bo jakbysmy mialy niby sie podgryzac same? moze podszczypywac?
Sok z ananasa lub swiezy ananas tez ma jakies wlasciwosci ktore przyspiszaja porod :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #58447 przez dormag22
Same to na pewno nie damy rady. Ale ja sie nie dam podgryzac, znow mnie piersi troszku bola

13 lata 10 miesiąc temu #58450 przez Groszek
Witajcie dziewczyny, ja co prawda mamusia ale wpadłam na chwilkę :) karmię od prawie 7 miesięcy i już mam takie piersi że sama mogę pić mleko :lol: także z podgryzaniem nie miałabym problemu :lol: a jak wasze humorki przed Wielkim spotkaniem??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 10 miesiąc temu #58454 przez DariaEm
Czesc Groszku co prawda ja po ostatniej wizycie u poloznej zamienilam sie w marcowke ale czesto tu wracam, w koncu jeszcze przedwczoraj bylam lutowka :lol:
Podejrzewam ze dziewczyny po czasie tez beda mogly se podgryzac cycuchy same hehe.
Znalazlam wczoraj fajna rzecz, na marcowkach o tym mowilam, sa to herbatki laktacyjne do picia od 35 tyg ciazy, pije ktoras z was?

13 lata 10 miesiąc temu #58457 przez Groszek
Oj oj mnie nie potrzeba herbatek, mam tyle mleka że 2 bym spokojnie wykarmiła:)

13 lata 10 miesiąc temu #58459 przez Czincza
Ja dzisiaj mam mieszane uczucia... wczoraj dowiedziałam się, że Maleństwo kuzyna zmarło, dzisiaj że córeczka koleżanki ma autyzm...

Staram się myśleć pozytywnie, ale im bliżej terminu, tym bardziej się martwię...
Jakoś do tej pory nie myślałam o tym, że z Małym może być coś nie tak. Wszystkie badania bardzo dobre, ciąża przebiegała bez problemów, Mały strasznie ruchliwy...

Eh koniec myślenia.. muszę lecieć na miasto i pozałatwiać jeszcze kilka urzędowych spraw, bo później ciężej będzie wyjść gdziekolwiek... ;) A dzisiaj jeszcze wizyta u położnej.. Ciekawe czego nowego się dowiem :)

13 lata 10 miesiąc temu #58460 przez DariaEm
Groszek a zamrazasz pokarm sobie? podobno mozna :unsure:

13 lata 10 miesiąc temu #58463 przez Czincza
Mój brat ważył 4800 jak się urodził... Mama opowiadała mi, że jak karmiła, to z 2 piersi, a jeszcze dokarmiać butelką musiała ;)

13 lata 10 miesiąc temu #58464 przez Groszek
Czincza wszystko będzie wporządku :) uszy do góry...

Daria nie zamrażam bo nie mam takiej potrzeby... z małym siedzę cały czas, a nie mamy z kim Michała zostawić żeby pokarm miał :) a poza tym to on już wszystkożerny jest :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #58465 przez Groszek
Misiek w tym momencie 10 kg waży, właśnie przed chwilą zjadł zupkę ok 200ml i jeszcze cycuś :)

13 lata 10 miesiąc temu #58468 przez DariaEm
Czincza wspolczucia wielkie dla kuzyna i kolezanki. U mnie w rodzinie tez jeden chlopczyk ma autyzm, rodzice poswiecaja mu caly swoj czas aby mogl sie w miare dobrze rozwijac, w kazdym razie wiem co to znaczy i bardzo wspolczuje.
I tylko tego brakowalo zebys sie teraz zamartwiala, nie mysl o tym bo to nie wplywa dobrze na Ciebie, staraj sie byc dobrej mysli, takie przypadki sie nie zdarzaja za kazda ciaza wiec nie ma co sie martwic, co prawda ja zawsze bralam pod uwage jakies ewentualne wady ale jestem dobrej mysli :) ze dzidzia urodzi sie zdrowa.
Daj znac jak wrocisz od poloznej :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka