- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ja pamietam jak raz przysnęłam i byłam w ciężkim szoku ,jak zastałam Ami bawiąca się na ziemi z Fdulcem ! Musiałaś się nieźle przestraszyć .
Kochana mój Mężuś ostatnio też miał taki okres przemęczenia i kupiłam mu witaminy . Rozmawiałam z farmaceutką i doradziła mi Maxivit , to zestaw wielu witamin i żeń-szenia , który dodatkowo pobudza . Jest wersja dla mężczyzn i dla kobiet . Nie wiem czy to działa tzw placebo , ale Męzuś faktycznie lepiej się po nich czuje . A brał już i centrum i vigor , bo zawsze mu jakies witaminy podaję i żadnych tak nie chwalil .
Moze spróbuj jakiś suplementów .
Mam nadzieję , ze Paulisi nocne wybudzenia przejdą . Ostatecznie mozna się do nich przyzwyczaić , ale jednak zawsze troszkę osłabiają . Ciekawe czy to kolejne ząbki czy coś innego dolega Lineczce ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

A Linka na szczęście akwarium na siebie nie ściągnie bo jest bardzo duże 400 litrów

Ale faktycznie łobuz się z niej robi, ale też jest przy tym bardzo kochana i grzeczna, więc trudno się na nią denerwować

Sylka dobrze że z Kubusiem lepiej.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A Pauliśka przed chwilą wylała na siebie gorącą wodę z salaterki w której ogrzewał się dla niej Danonek z lodówki

A ja byłam dosłownie obok niej. Szłam spr czy się podgrzało i nawet nie wiem kiedy podbiegła i ściągnęła tą salaterkę na siebie.
Mam nadzieję, że jej to zblednie i nie będzie żadnych śladów. Może Pani doktor poleci mi jakąś maść.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochane Amelka też łobuz , więc jakbyśmy sie spotkały wszystkie razem , to pewnie nie udało by nam się porozmawiać , bo każda goniłaby za swoim Skarbem

Agusiaczku ja tez nie potrafię się gniewać na Amulę

Bylam u lekarza z wynikami mojego prześwietlenia kręgosłupa i mam skrzywienie , które uwiera na inne części . Normalnie dostałabym skierowanie do rehabilitanta na jakąś gimnastykę , ale teraz to same maści

Zaraz się spakujemy i wyjeżdżamy do Mamy . Neta raczej nie bedę miała , więc dopiero jutro wieczorem się odezwę .
Miłego dzionka Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A teraz jak Lineczka się czuje ?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Na nadgarstku ma bąbla i zaczerwienienie i w okolicach ramienia i pachy także mocno zaczerwienione i bąble. Chyba się zaraz pobuczę

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze mam nadzieję , że Lineczce szybko zacznie się to goić

A boli ja ? Płacze ?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Do lekarza oczywiście idziemy na 15.30 i pierwsze co to od drzwi mówię o tym oparzeniu no a Pani dr już zadecyduje co ze szczepieniem i co na to oparzenie poradzić.
Te bąble to były takie typowe, z wodą, teraz popękały i już jest samo zaczerwienieni no i skórka która musi zejść po bąblu. Ciągle psikam tym bepantenem. A nie wiesz czym Twoja znajoma smarowała Igorka?
a to czym ja psikam to pantheon a nie bepanten z tego wszystkiego źle Wam napisałam
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaliczyliśmy spacer i zakupy, Kuba zjadł rosołek i śpi a ja mam chwile wolnego na capucino

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczynki byłyśmy na szczepieniu, lekarka stwierdziła że możemy być szczepione.
Pokazałam jej oparzenie i przepisała maść. Powiedziała że to na szczęście nic takiego i że się zagoi

Ale dziś u lekarza jak nigdy była normalnie masakra. Linka zawsze była spokojna i czarowała Panią dr, nigdy się nie bała ani nie płakała przy szczepieniu, interesowało ją to co lekarka robi i pięknie dawała się zbadać. Dziś zaczęła płakać chyba kilka sekund po wejściu do przychodni, nie dało się jej niczym zabawić ani zainteresować. Był ze mną mój tata bo T pracował do późna i nawet on nie mógł wiele poradzić. Jeszcze jak zobaczyła nosidełka dla maluszków to już w ogóle szok, bo chciała w nich siedzieć a oczywiście jej nie pozwoliłam i też płacz. Na samym szczepieniu także i podczas wizyty też. Ledwo udało się lekarce ją zbadać. Uspokoiła się dopiero w domu i potem już szalała.
Ech jakiś głupi ten dzień. Jestem na siebie strasznie zła. Kurcze zawsze wyjmuję tego cholernego danonka rano żeby do 10 się ogrzał a dziś ten mój tępy łeb zapomniał i chciałam na szybko go podgrzać w wodzie. Nie umiem się zająć dobrze własnym dzieckiem...

Idę
Dobranoc
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My już z domku ...
Agusiaczku jak sie Lineczka czuje ? I Ty oczywiscie ? Mam nadzieję , ze lepiej . Nic nie piszesz i troszkę się martwię

Na szczepieniu pewnie taka niespokojna była , bo za dużo tego dnia przeżyła . Ale to już za Wami na szczęście

Mirella na Emisię głosik oddany

Sylka a Kubuś jak się miewa ? Zadrapania lepiej już wyglądają ?