- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
mi z ostatniej @ wychodzi 6 tydzień . Już mam mętlik w głowie . Ale poczekam spokojnie do czwartku , a potem jak coś mi nie spasuje to pójde prywatnie i tyle .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agusiak pytałaś czemu chce zagęścić mleko, Nie chodzi o to że Kuba się nie najada a raczej chcę dlatego bo przez to, że idą mu te 5 robi rzadkie- papkowate- kupy dosłownie jak noworodek (nawet po 6 w ciągu dnia). I chcę go trochę zatwardzić Dziś już widziałam różnicę bo
Z jedzeniem obiadów też słabiej zje tyci pogrzebie i woła bym zabrała talerzyk- podaje mi go , najchętniej to mleko by wciągnął.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja w 6 tygodniu to miałam tylko pęcherzyk i nawet dzidka nie było widać, dopiero po 7 tyg był i dzidek i serduszko piękne
Ale dobrze że idziesz jeszcze do innego lekarza, ale się nie zamartwiaj bo wszystko jest w porządku, nie ma innej opcji
Sylka super, że z Kubuśkiem wszystko Ok na USG
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuje Wam Kochane za wsparcie Nastawiam sie optymistycznie i co ma być to będzie W końcu do czwartku juz blisko
Sylka Amcia tez przez te zęby najchętniej by mleko wcinała i kupki ma rzadsze . Nie wiem czy Wam pisałam , ze nocka kiepska była . Odkryłam , ze trzecia czwórka się przebiła ,więc już teraz wszystko jasne się stalo . Wszystkie 3 czwórki przebiły się i widać białe kawałeczki ząbka , ale najgorsza częśc musi dopiero wyjść . Jak był spokój z ząbkowaniem , to teraz wszystkie na raz ruszyły .
Amelcia zasneła szybko Zobaczymy co przyniesie dzisiejsza noc .
Popijam sobie melisę i klikam ile wlezie Ale niedługo do łóżka uciekam .
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ach te zębiska Biedna te nasze dzieciaczki.
No agi Kochana Ty to teraz na tylu wątkach się udzielasz że niedługo to już zupełnie Ci czasu braknie a jak usiądziesz do kompa to na ładnych "kilka chwil"
A nas odwiedzili dziś teściowie, przed chwilą poszli. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy ale Linka zaś dziś jakaś marudna strasznie pod wieczór ale też chyba zęby w natarciu.
Po wysypce już niemal śladu nie ma więc może jutro uda nam się wyruszyć wreszcie na spacerek bo już można oszaleć w tym domu.
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba już śpi, dziś wcześniej poszedł bo wybiegał sie na podwórku.
Powiem wam że prawie nie używamy wózka. Jedynie jak planję zakpy (by je schować do kosza ) i w dalekie spacery. Odległość do 2 km spokojnie pieszo pokonjemy i tak z 1,5-2 godz na samych nóżkach młody wytrzyma później na chwilę rączki i znów chce sam sam iśc
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super , ze po wysypce już nie ma śladu Szybko poszło Czyli jutro musi być pogoda i wyruszacie na spacerki .
Jak to ząbki dokuczają , to życze , zeby szybko wyszły
Sylka ale Kuba samodzielny . I niezłe dystanse już pokonuje Szybko wózek okazał sie zbędny
No mam nadzieje , ze jak te czwórki do końca wyjdą , to bedzie trochę spokoju,żeby Amelka odpoczęła . Ale patrząc na kolekcje Kuby ,to do 16-stki nam dużo brakuje .
Spokojnej nocy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozumiem, że będziesz mieć dożo mniej czasu bo to przecież logiczne ale też mam nadzieję, że zawsze uda Ci się tu do nas zajrzeć i coś skrobnąć
Spokojnej nocki
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale miałyśmy cieżką noc Masakra , wyglądam jak zmora . Ale za to Amcia mimo zarwanej nocy ma szampański humor i tryska energią !!! Musze później zaglądnąć jej do buziaka i zobaczyć czy coś nowego sie pojawiło .
Jedziemy ok 9-tej do bielska . Mam wizytę u dentystki , a Amcie do Mamy zawiozę . Potem jeszcze zakupy , obiadek u mamy i do domku .
Na razie u Nas mglisto i nie fajnie , ale wczoraj było podobnie , a do południa się wypogodziło . Wkurza mnie ta pogoda , bo potem połowę szafy musze ze sobą wozić
Miłego dzionka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wczoraj mąż odebrał mi w końcu moją kom z serwisu i na reszcie mam swój telefonik bo ten co miałam w między czasie to jakiś stary i nic nie umiałam na nim zrobić a zwłaszcza smsa napisać.
No ale oczywiście żeby nie było zbyt dobrze to niby napisali że wymienili mi głośnik, wgrali nowe oprogramowanie no ale jak dzwoniłam do T to tak samo prawie go nic nie słyszałam jak wcześniej. T wziął i zrobił w tej nazwijmy to osłonce głośnika kilka dziurek igłą, bo gdzieś kiedyś wyczytał że tak robią z tym moim fonem i teraz to tak super słychać jakby rozmówca stał obok
No ale trzeba było sobie samemu zrobić. Dobrze że ta naprawa na gwarancji bo chociaż nic nie płaciliśmy.
A wczoraj patrzę żona kuzyna wystawiła fokę na fb i kupili dla Amelki taki sam wózek infinity tylko w innym kolorze
Linka jeszcze śpi co jest dla mnie zaskoczeniem a też dziwnym zbiegiem okoliczności nie słyszę kogutów
Miłego dnia
agi powodzenia u dentysty
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubusiek dzis wstał na mleko po 5 przebudził się o 7 i zasnął wstał dopiero po 9!!! ależ się wyspałam.
U nas pogoda super. Lato mamy w pełni słonecznie i cieplutko, na kr. rękawek chodzimy.
Agusiak fajnie że mąż naprawił tel. i mam nadzieję że nic wiecej w nim nie padnie po okresie gwarancji.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dziś czytałam w jakiejś gazecie artykuł na temat brania L4 przez kobiety w ciąży od samego początku. Była tam konfrontacja racji i poglądów pracodawców oraz kobiet w ciąży i w sumie faktycznie ktoś mógłby się zająć tym tematem, bo przecież jeśli ciąża nie jest zagrożona to można pracować ale w większości przypadków pracodawca nie zapewnia kobiecie odpowiednich warunków w pracy w tym np czasu na badania, które wiadomo często są do południa. I w ogóle ciekawy nawet ten artykuł.
A to kilka fotek
Na ostatnim zdjęciu widać jak pięknie T ubił sobie palca w pracy i ma piękny czarny paznokieć
pokazywarka.pl/7j8hcs/
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku wiem jaki to ból miec zamienny telefon . Super , ze odzyskałaś swój I dobrze , ze Mężuś dokonał poprawek
Booooziu jaka Lineczka jest boska !!!! I te jej włosy Rozkoszna i cudowna ksieżniczka Nie mogę się napatrzeć na te bujne włoski
Takich artykułów to ja też już kilka przeczytałam . I u Nas faktycznie w większości firm nie ma warunków dla kobiet ciężarnych
Sylka ...no NIE , ale Kubuś ma spanie Normalnie za dobrze Ci
U dentysty było nawet przyjemnie , o ile można tak napisać Byłam dziś pierwszy raz na wizycie u poleconej dentystki i jest bombowa i polowę tańsza od mojej poprzedniej
Jeszcze troszkę i będe miała spokój na lata
W ogóle to Amelce przebiła się czwarta czwórka !!!! Dziewczyny ile wychodziły czwórki Kubusiowi i Lince ? Tzn jak długo trwało az całe się wybiły ?
Uciekam szperać dalej po necie
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi już nie pamiętam ile czasu zeszło aż wyszły całe 4. Szły jak u Ami po kolei.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi, Sylka
agi ja też dokładnie nie pamiętam, ale my mamy dopiero dwie
Ta co wyszła pierwsza na urlopie to dopiero teraz jest taka ogromna i chyba już wyszła cała. ale pewności nie mam
Ale Amisia ruszyła z kopyta z tymi zębami, chyba chce mieć komplet na Wigilię żeby móc jeść wszystko to co Wy
Fajnie, że jesteś zadowolona z nowej dentystki
A u nas znów dziś rano piały koguty i Młoda się od razu obudziła więc już mam pewność że to przez nie.
Dziś idę poszukać u kogo one są i jeśli akurat ktoś będzie na podwórku to porozmawiam z nim o tej zarazie, niech sobie ją w domu trzyma Że też teraz nie może być tej ptasiej grypy
No i dziś czeka mnie jeszcze wizyta w urzędzie pracy a tu kropi od rana.
Miłego dnia