- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

mi z ostatniej @ wychodzi 6 tydzień . Już mam mętlik w głowie . Ale poczekam spokojnie do czwartku , a potem jak coś mi nie spasuje to pójde prywatnie i tyle .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agusiak pytałaś czemu chce zagęścić mleko, Nie chodzi o to że Kuba się nie najada a raczej chcę dlatego bo przez to, że idą mu te 5 robi rzadkie- papkowate- kupy dosłownie jak noworodek (nawet po 6 w ciągu dnia). I chcę go trochę zatwardzić

Z jedzeniem obiadów też słabiej zje tyci pogrzebie i woła bym zabrała talerzyk- podaje mi go

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Ja w 6 tygodniu to miałam tylko pęcherzyk i nawet dzidka nie było widać, dopiero po 7 tyg był i dzidek i serduszko piękne

Ale dobrze że idziesz jeszcze do innego lekarza, ale się nie zamartwiaj bo wszystko jest w porządku, nie ma innej opcji

Sylka super, że z Kubuśkiem wszystko Ok na USG

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziękuje Wam Kochane za wsparcie

Sylka Amcia tez przez te zęby najchętniej by mleko wcinała i kupki ma rzadsze . Nie wiem czy Wam pisałam , ze nocka kiepska była . Odkryłam , ze trzecia czwórka się przebiła ,więc już teraz wszystko jasne się stalo . Wszystkie 3 czwórki przebiły się i widać białe kawałeczki ząbka , ale najgorsza częśc musi dopiero wyjść . Jak był spokój z ząbkowaniem , to teraz wszystkie na raz ruszyły .
Amelcia zasneła szybko

Popijam sobie melisę i klikam ile wlezie

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ach te zębiska

No agi Kochana Ty to teraz na tylu wątkach się udzielasz że niedługo to już zupełnie Ci czasu braknie a jak usiądziesz do kompa to na ładnych "kilka chwil"

A nas odwiedzili dziś teściowie, przed chwilą poszli. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy ale Linka zaś dziś jakaś marudna strasznie pod wieczór ale też chyba zęby w natarciu.
Po wysypce już niemal śladu nie ma więc może jutro uda nam się wyruszyć wreszcie na spacerek bo już można oszaleć w tym domu.
Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kuba już śpi, dziś wcześniej poszedł bo wybiegał sie na podwórku.
Powiem wam że prawie nie używamy wózka. Jedynie jak planję zakpy (by je schować do kosza

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super , ze po wysypce już nie ma śladu

Jak to ząbki dokuczają , to życze , zeby szybko wyszły

Sylka ale Kuba samodzielny . I niezłe dystanse już pokonuje

No mam nadzieje , ze jak te czwórki do końca wyjdą , to bedzie trochę spokoju,żeby Amelka odpoczęła . Ale patrząc na kolekcje Kuby ,to do 16-stki nam dużo brakuje .
Spokojnej nocy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rozumiem, że będziesz mieć dożo mniej czasu bo to przecież logiczne ale też mam nadzieję, że zawsze uda Ci się tu do nas zajrzeć i coś skrobnąć

Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale miałyśmy cieżką noc

Jedziemy ok 9-tej do bielska . Mam wizytę u dentystki , a Amcie do Mamy zawiozę . Potem jeszcze zakupy , obiadek u mamy i do domku .
Na razie u Nas mglisto i nie fajnie , ale wczoraj było podobnie , a do południa się wypogodziło . Wkurza mnie ta pogoda , bo potem połowę szafy musze ze sobą wozić

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A wczoraj mąż odebrał mi w końcu moją kom z serwisu i na reszcie mam swój telefonik bo ten co miałam w między czasie to jakiś stary i nic nie umiałam na nim zrobić a zwłaszcza smsa napisać.
No ale oczywiście żeby nie było zbyt dobrze to niby napisali że wymienili mi głośnik, wgrali nowe oprogramowanie no ale jak dzwoniłam do T to tak samo prawie go nic nie słyszałam jak wcześniej. T wziął i zrobił w tej nazwijmy to osłonce głośnika kilka dziurek igłą, bo gdzieś kiedyś wyczytał że tak robią z tym moim fonem i teraz to tak super słychać jakby rozmówca stał obok

No ale trzeba było sobie samemu zrobić. Dobrze że ta naprawa na gwarancji bo chociaż nic nie płaciliśmy.
A wczoraj patrzę żona kuzyna wystawiła fokę na fb i kupili dla Amelki taki sam wózek infinity tylko w innym kolorze

Linka jeszcze śpi co jest dla mnie zaskoczeniem a też dziwnym zbiegiem okoliczności nie słyszę kogutów

Miłego dnia

agi powodzenia u dentysty

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kubusiek dzis wstał na mleko po 5 przebudził się o 7 i zasnął

U nas pogoda super. Lato mamy w pełni słonecznie i cieplutko, na kr. rękawek chodzimy.
Agusiak fajnie że mąż naprawił tel. i mam nadzieję że nic wiecej w nim nie padnie po okresie gwarancji.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A dziś czytałam w jakiejś gazecie artykuł na temat brania L4 przez kobiety w ciąży od samego początku. Była tam konfrontacja racji i poglądów pracodawców oraz kobiet w ciąży i w sumie faktycznie ktoś mógłby się zająć tym tematem, bo przecież jeśli ciąża nie jest zagrożona to można pracować ale w większości przypadków pracodawca nie zapewnia kobiecie odpowiednich warunków w pracy w tym np czasu na badania, które wiadomo często są do południa. I w ogóle ciekawy nawet ten artykuł.
A to kilka fotek

Na ostatnim zdjęciu widać jak pięknie T ubił sobie palca w pracy i ma piękny czarny paznokieć

pokazywarka.pl/7j8hcs/
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku wiem jaki to ból miec zamienny telefon . Super , ze odzyskałaś swój

Booooziu jaka Lineczka jest boska !!!! I te jej włosy

Takich artykułów to ja też już kilka przeczytałam . I u Nas faktycznie w większości firm nie ma warunków dla kobiet ciężarnych

Sylka ...no NIE , ale Kubuś ma spanie

U dentysty było nawet przyjemnie , o ile można tak napisać

Jeszcze troszkę i będe miała spokój na lata

W ogóle to Amelce przebiła się czwarta czwórka !!!! Dziewczyny ile wychodziły czwórki Kubusiowi i Lince ? Tzn jak długo trwało az całe się wybiły ?
Uciekam szperać dalej po necie

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi już nie pamiętam ile czasu zeszło aż wyszły całe 4. Szły jak u Ami po kolei.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi, Sylka

agi ja też dokładnie nie pamiętam, ale my mamy dopiero dwie

Ta co wyszła pierwsza na urlopie to dopiero teraz jest taka ogromna i chyba już wyszła cała. ale pewności nie mam

Ale Amisia ruszyła z kopyta z tymi zębami, chyba chce mieć komplet na Wigilię żeby móc jeść wszystko to co Wy

Fajnie, że jesteś zadowolona z nowej dentystki

A u nas znów dziś rano piały koguty i Młoda się od razu obudziła więc już mam pewność że to przez nie.
Dziś idę poszukać u kogo one są i jeśli akurat ktoś będzie na podwórku to porozmawiam z nim o tej zarazie, niech sobie ją w domu trzyma

No i dziś czeka mnie jeszcze wizyta w urzędzie pracy a tu kropi od rana.
Miłego dnia