- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
dzięki agi za podanie menu Amelkowego
Ale dziewczynki Wy dajecie maluchom parówki? Kurcze ja to chyba bym się nie odważyła. Ostatnio oglądałam jakiś program chyba Wiem Co Jem i tam mówili żeby nawet tych pseudo "dla dzieci" parówek dzieciom nie podawać bo nie jest to super produkt. To mnie trochę zraziło do parówek, sporo tam mówili o nich i ogólnie są ble
agi masz rację dokładnie pamiętam jak szukałam butelek o pojemności 330 ml a teraz to 180 spokojnie wystarcza :)Ale nie wykluczone że z czasem znowu jej się odmieni. Na razie pożegnaliśmy wszystkie smoczki od butelek i mleko także Linka pije przez ustniki niekapka
agi a co to za Kubuś do wyciskania?
Sylka autka super i fajnie, że udało Ci się je upolować
Dużo zdrówka dla Kubusia, mam nadzieję, że się nie przeziębił.
Spotkanie z koleżanką bardzo udane i nagadałyśmy się tak że aż mnie gardło teraz boli
agi odpoczywaj ile się da i na pewno nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów
Spokojnej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Teraz wiecej chemii jest w wędninach ogólnie wiec jeśli dziecko je wędlinę sklepową (w niej wiecej chemii bo w nią producentom opłaca się bardziej inwestować niż w parówki) to jak czasem zje lepszą parówkę nic mu nie bedzie :)Najgardzije gorszą mnie parówki z atestami IMiDz a tam MOM w składzie albo cała tablica Mendelejewa!!! Wiec nie patrzę na wszelkie atesty bo im nie ufam a na skład na etykiecie. Często parówki dla dzieci i inne produkty tylko z nazwy są dla dzieci bo jak przeczytam skałd to dla psa bym chyba tylko dała i to zastanowiła się czy mu nie zaszkodzi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Była z 1 czy 2 temu nawet moja lekarka mi o ty mówiła.pierwsze słyszę, nie słyszałam o takiej aferze
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tych parówek i tak nie kupię bo ich zwyczajnie nigdzie u nas nie ma, ale żadnych innych też póki co młodej nie dam
Obejdzie się bez parówek
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze aż mnie naszła ochota na parówki a zakupy dopiero jutro
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka jak Kuba po nocy ? Gorączka się utrzymywała ?
Agusiaczku ja tez podobnie jak Sylka czytam skład i właśnie te sokoliki podaję . Nie zaszkodza co jakiś czas przecież . Jakbym miała się sugerować co podają w tych programach i kupowac tylko to , to musiałabym przejść na jakąś eko żywność i wydac fortunę . We wszystkich produktach znajdzie sie coś nie dobrego . Słodycze też z zasady sa złe i niedobre , a też czasem sie Amisi coś dostanie . Nie dajmy sie ześwirować
Ten Kubuś do wyciskania Amelka uwielbia . U Nas sa dostępne 3 smaki i wszystkie jej pasują Pisze , ze to 100% musu z owoców i marchwi . Bardzo smaczny . dodomku.pl/produkt/35677/5901067400848/K...ow_banan_jablko.html
Amcia owoców samych w sobie jeśc nie chce , wiec musze kombinować . Słoiczkowe tez juz jej zbrzydły , bo przeciez już duża jest i sama chce jeść
Dzisiaj od rana kropi i brzydko na polu . Szwagier dopiero na 18-stą wszystkich na urodziny zaprosił ! Późno jak cholera i zla jestem . Musze spróbowac Ami uspać popołudniu,zeby dłużej wytrzymała , ale i tak nie posiedzimy nie wiadomo ile . Do 19:45 max .
Miłego poranka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musu nie próbowałam dawać Kubie, zobacze może na zakupach i wypróbujemy
Z rodzinami szwagier troche nie pomyślał. Ja bym posiedziała trochę i zwineła się by dziecko poszło o swojej godz. spać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana mam nadzieję, że Kubusiowi się poprawi albo niestety trzeba będzie odwiedzić lekarza.
O rajuśku Sylka może Ty też w ciąży jesteś???? Ale by było fajnie
agi muszę kupić ten mus chociaż Paulinka wcina bez problemu wszystkie owoce, ale będzie dobry na jakieś wyjścia czy na plac zabaw
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
A z tym jedzonkiem faktycznie nie można dać się zwariować no ale na niektóre rzeczy przyjdzie jeszcze czas i lepiej podać je nieco później
U nas padało o 5 a teraz jest piękne słoneczko
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Aguś udanych zakupów
Co do tego musu , to musicie uważać , bo Amisia jak ma całe opakowanie , to kilka razy tak mocno je ścisła , ze zawartość połowy opakowania była na niej i na podłodze Ja zawsze podaję jej sama , a jak już troszkę upije , to może samodzielnie jesć
No szwagier , jak i cała rodzina mojego Mężusia mało domyślny jest , a raczej mają to w d...
Ale jak posiedzimy chwilę i będziemy sie zbierac , to oburzeni wszyscy będa i zaczną protestować i mówic , ze jak zwykle przesadzam . Ale ja jak to Ja ...nie zamierzam sienimi przejmować i tyle