- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Agusiaczku dużo zdrówka dla Lineczki
agi - p z tą trójeczką to penie będziesz miała zabawe No i wprawiona będziesz
A u nas pomalutku. Dziś już w domciu i całe 2 dni wolnego Jutro jedziemy na działkę do sąsiadki młody się z dziewczynami wyszaleje a w sobotę jadę na wieś do rodzinki bo moj kuzyn został z zeszłą niedzielę po raz drugi tatusiem. Miała być dziewczynka jest Karolek Ale słuchajcie jaki olbrzym 4450 i 67cm a poród trwał 5 minut Co prawda kupiłam im białą wyprawkę ale i tak muszę ją zamienić bo na 100%jest za mała
Co do jedzenie Młodego nie chwlmy ale wczoraj na kolacje zjadł mleczko i na śniadanko dziś również zjadł i to aż 240ml i to same bo z kaszką nie bardzo chce jeść.
Sylka bo ty też Kubusia na Hippie masz ile je ci samego mleczka??
O i musze zmykać bo mój łobuz się kręci i już mi mruczy zaraz będzie wrzask zjemy obiadek i ruszamy na placyk
Buziaczki i miłej reszty dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Kozłowska , ale fajnie , ze 2 dni wolnego przed Tobą Jutrzejszy dzień zapowiada sie ciekawie Dzieciaczki się wyszaleją
Gratulacje dla Kuzyna A Maluszek faktycznie pokaźny Nieźle ...miała być dziewczynka ? Mam nadzieję , że u mnie niespodzianek nie będzie . Jest mi obojętne czy syn czy córa , ale jak juz mi powiedzą , to lepiej , zeby się sprawdziło , bo przy porodzie zawału dostanę
Mężuś zabrał Ami na plac zabaw , a ja wypoczywam
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
my dziś byliśmy w przedszkolu u teściowej Kuba poszedł na jakiś czas do innej sali Przedszkolanka wzięła go za rączkę i poszedł do dzieci piętro nizej. Nie było go jakiś czas, ale jak go przyprowadziła to biegł uradowany do mnie z otwartymi rączkczami i tak się uwiesił mnie jak nigdy. Mówię wam takiego mocnego ścisku nigdy jeszcze nie miałam Dał mi buziaka i siedział jakiś czas na rekach wtulony jak mała małpka. Nie płakał za mna chętnie poszedłz nieznajomą do dzieci i bawił się z nimi.
Kozłowska Kubusiek pije 2 x dziennie po 200-230 ml mleka wcześniej po 270 ml
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi Kochana dziękuję za troskę
Rano nie miałam jak wejść bo Linka obudziła się dużo wcześniej i musiałam się nią zająć. W nocy była okropnie rozpalona i budziła się kilka razy ale tylko na chwilkę bo zaraz padała. Tak do południa to nawet nie miała gorączki, zadzwoniłam do przychodni, powiedzieli że to na pewno nie po szczepionce i że jak będzie gorączka to przychodzić, lekarz jest do 11. No ale był spokój młoda szalała,gorączki nie było, odwiedziła nas nawet Asia i poplotkowałyśmy więc lekarza odpuściłam. Ale o 15 zaś dostała wysokiej gorączki ponad 39 stopni i tylko leżała. Pojechaliśmy więc z T na dyżur do szpitala no i najprawdopodobniej jest to 3 dniówka, ale okaże się dopiero pojutrze. Gardełko ciut czerwone ale przy trzydniówce też jest czerwone podobno więc mamy czekać. Ale nie wydaje mi się żeby to było przez gardło bo już miała kilka razy zapalenie gardła i zupełnie inaczej to u niej przebiega. Lekarka przepisała leki na gorączkę, tantum verde, plastry na czoło na gorączkę i antybiotyk, ale antybiotyku nie będę podawać. Zobaczę jak będzie pojutrze a w poniedziałek i tak kontrola już u naszej lekarki to małą obejrzy jakby nie było poprawy bo tym lekarkom z Czeladzi to jakoś nie ufam A tam nasz rejon ma dyżury.
Bidulka moja, jest taka słabiutka że większość dnia śpi. Lekarka ostrzegła nas że w nocy może mieć nawet 40 stopni gorączki Oby to faktycznie była tylko 3dniówka.
Kozłowska dziękuję i buziaki dla Matiego
Sylka dobrze że z Kubusiem OK u lekarza.
Aguś ja na zgagę piłam hektolitry mleka
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agus jak dobrze , ze napisałaś Kamień z serca Kurcze w ogóle zapomniała o 3 dniówce ! Rzeczywiście to moze być to . Dziewczyny pisały , ze gorączka wtedy pojawiała się i znikała i na 3 dzień wysypka się pojawiła . Oby to było to . Masz rację z tym antybiotykiem ...też bym nie wprowadzała .
Biedusia wykończona Siły i zdrówka życzę . Mam nadzieję , ze ta 40 st. gorączka Was ominie . A jak coś to przygotuj okłady , ponoć najlepiej na głowę i stopy przykładać .
Sylka super , ze u neurologa wszystko dobrze Kubulek to okaz zdrowia I jak pięknie przybrał Prawie jak niemowlak hahaha , bo w okresie niemowlęcym tak dużo dzieci przybierają A tak się martwiłaś , ze mało je
No i rewelacja , ze w przedszkolu sobie radzi Będziesz miała jeden problem z głowy w przyszłości
Igorek od tej mojej znajomej chodzi do przedszkola od poniedziałku , tak na 1-1,5 godz i jest super Nawet do domu nie bardzo chce wracać
Uciekam pod prysznic I na jakąś kolację , bo znowu głodna jestem
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie posprzątałam zabawki po porannej demolce Amelki . Teraz wcina płatki , a ja mam wreszcie chwilę
W nocy coś biedusia płakusiała . Oczywiście mleko chciała . Normalnie głodomorra . Już specjalnie daję jej na godzinę przed kąpielą grysik za gęsto , lub jakąś kaszkę też gęsto , po kąpieli mleko , a i tak czasami się budzi .
Mężus nakazał mi dziś bezwzględny odpoczynek Mam nawet obiadu nie robić . Wczoraj jak wrócił i mnie zobaczył , to powiedział , że wygladam jak trup Tak mi wczoraj ta głowa popalić dawała . Nie wiem czy to już hormony mi tak szaleją , czy ciśnienie i pogoda dają się we znaki .
Ale dziś już czuję się dobrze No i wieczorkiem mamy gości Kuzynka Mężusia ze swoim mężem wpadną na piwko Ciesze sie , bo bardzo się lubimy
Jak tam nocka Lineczki ?
Miłego poranka
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Wszystkim Wam baaardzo dziękujemy za głosy, wiemy, że były, bo punkty Emilce przyrastały lawinowo ostatnio, jesteście niesamowite!
Dla Was i Waszych szkrabów życzymy duuużo zdrówka, radości, słonka na codzień i od święta, i wszystkiego naj naj naj, niech moc będzie z Wami!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi udanego spotkania z rodzinką
Ale mąż ma rację, oszczędzaj się i odpoczywaj przy każdej okazji
Nocka u nas spokojna, chociaż Linka miała wysoką gorączkę ale nie budziła się, dopiero po 5 się przebudziła i po 6 już ostatecznie wstała. Dziś gorączki już nie ma ale cały dzień praktycznie leży, prawie w ogóle się nie bawiła, nic nie zjadła poza mlekiem rano i po kąpieli i w ciągu dnia też dałam jej mleko bo nic innego nie chciała. Już po prostu ręce opadają bo nie mam pojęcia co jej jest. 3 dniówka raczej odpada bo gorączkę miał dwa dni a dziś wcale. Teraz zaś bardziej wygląda mi to na zęby, może te duże 5 lub 6 albo kilka na raz temu ta gorączka bo nic nie da sobie do buźki włożyć, a dziś pod wieczór strasznie płakała i jak wsadzała paluszki do buźki do aż oczka mrużyła.
Matko niech że ona już zacznie coś gadać to może powie więcej co ją boli czy coś. Strasznie ciężkie są te pierwsze lata
Zobaczymy jak dzisiejsza nocka bo strasznie ciężko jej było dziś zasnąć.
Spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi odpoczywaj jak możesz
Agusiak może ząbki jak tak to 5 do 6 i 7,8 wychodzą dużo później Nasze maluchy 20 ząbków w komplecie będą miały. Jak wysypie ją jutro lub pojutrze to 3-dniówka. Kuba 1 dnia po gorączce miał moze ze 3 krostki jak pryszcze a dopiero następnego dnia wygladał ciapkowanie
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku oj tak , te pierwsze 2 lata sa przekichane . Trzeba zgadywać niejednokrotnie , co dziecku dolega
U nas na wątku pamietam , że dziewczyny pisały , że dziecko przez 2 dni gorączkę miało , 3 dzień cisza i w kolejny wysypka . Jeszcze poczekaj .
Dobrze , że Lineczka chociaż mleczko piła .Dobre i to .
Jak to jednak zęby , to trzymam kciuki,żeby szybko wyszły .
Sylka , ale cudeńka robiłaś Na jaką to okazję ?
Wczorjaszy dzionek zleciał bardzo przyjemnie Kuzynostwo przyszło ze swoją 7 meisięczną Nadusią Kochany i grzeczny bąbelek z niej I dostalisy zaproszenie na ich ślub na październik Oczywiście już mam dylemat co ubiorę Do tego czasu pewnie jak balonik będe wyglądała . Z Amisią w 3 miesiącu miałam już pokaźny brzuszek
Dziś w nocy padało i teraz siąpi A mieliśmy iść na kolejne dożynki No nic pozostaną zakupy i moze wybierzemy się z Paulisią do kina Ami do mojej Mamci pojedzie
Miłego poranka Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka kokardki super Robisz na własny użytek do kartek czy może pomyślisz nad jakimś artystycznym biznesikiem ?
agi fajnie że spotkanko udane I widzisz Kochana jak to się fajnie złożyło, chciałaś iść na wesela a tu proszę zaproszonko jak na zawołanie Super Na pewno coś sobie ślicznego upolujesz do ubrania i będziesz wyglądać cudnie
U nas nocka spokojna chociaż o 5 już pobudka
Wysypki brak, temperatury brak, jest za to wielki ryk na który pomaga tylko mleko i bobodent.
U nas pogoda też kiepska, a rodzice mają dziś gości i robimy duszonki więc mam nadzieję, że się nieco wypogodzi.
Miłego dnia dziewczynki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak zobacz czy ma jakąs 1 czy 2 krostki małe to może 3dniówka. Kubie wyszła 1 na czole i coś na karku a dopiero później obsypało go plamkami.
U mnie słonecznie ale wiatr wiej i deszcz padał, taki misz masz pogodowy
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Smacznych duszonek Uwielbiam
Sylka spineczki urocze To będziesz je sprzedawała ? Ja już zamawiam
Ami właśnie zasnęła Apetyt ma dziś ogromny !!!!
W kinie nic ciekawego nie leci , więc pozostają zakupy i zamulanie w domu Chyba , ze jeszcze coś wymyślimy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa