- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka podrzuć troszkę duszonek
Ja uciekam na "Lekarzy"
Miłego wieczorku i spokojnej nocy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka do duszonek można dodawać co się komu uzna Ja już jadłam z takimi cudami,że szok Każdy ma inny gust kulinarny i robi pod siebie
Coś się dziś nie wyspałam . Głowa mnie boli . Niedobrze mi nawet było , ale już zjadłam i mi się poprawiło
Ami wcina bułę , a niedawno jadła 2 śniadanko i kakao piła Apetyt się rozkręcił na maxa
Dziś jeszcze siedzimy w domku , ale jutro już wyjdziemy na krótki spacer .
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dzisiaj jestem super wyspana, wstałyśmy z Paulisią o 7.30
Ale pogoda jest bardzo smętna i ponura, jest ciemno w skutek czego i tak bym cały czas spała lub jadła, a że spać w dzień nie lubię więc pozostaje jedzenie
Zaraz młodej zaserwuję paróweczki a sobie kawkę
Sylka tak jak agi pisze do duszonek co kto woli
Miłego dnia z rana
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mnie juz wszyscy atakują z pytaniami co kupić Amci na mikołaja A ja sama nie wiem co jej kupię .
Koleżanka zaproponowała coś takiego
allegro.pl/fisher-price-moja-zdolna-tore...252-i2755210852.html
Ale wydaje mi się to trochę bezsensowne . Mało co mówi ta torebeczka , a te akcesoria to zwykłe badziewia .
Macie jakieś pomysły ??? Może macie w domku fajne zabawki ??? Najlepiej coś gadającego czy grającego ...może to zajmie Ami na dłużej
Myślałam też o gadającym odkurzaczu .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No od nas na Mikołaja dostanie tą tablicę a pod choinkę tą kuchnię, chyba że coś się pozmienia.
No akurat u nas na tapecie są wszelkie urządzenia do malowania, rysowania i bazgrania no i ewentualnie do grania, dlatego myślimy też o kupnie jakiś organków lub cymbałków
A ten odkurzacz to fajny jakiś?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tablicę dostanie na mikołaja . Coś takiego allegro.pl/drewniana-tablica-magnetyczna...nna-i2767987483.html
A ten odkurzacz to nie jakis specjalny .. taki gadający allegro.pl/playskool-nowy-gadajacy-odkur...ier-i2761140522.html . Igorek go ma i na chwilę się nim zajęła , ale chyba szkoda mi tyle kasy , zeby leżał i był nie używany .
Już nie mam pomysłu . Ostatnio co nie dostanie , to jest na chwilę i leży i kurz zbiera .
Muszę chyba jechać gdzieś do marketu i pooglądac co tam mają .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mój T choruje ostatnio na te narzędzia bo widział je w sklepie i mówi że fajne, one właśnie gadają
allegro.pl/fisher-price-maniek-zlota-rac...128-i2755641028.html
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wiesz co roku i przy każdej innej okazji kiedy trzeba kupić dziecku prezent jest ten sam problem. Niby tyle jest tych zabawek, ale większość jest totalnie bez sensu. Np ja z FP nic nie kupuję bo ceny mają kosmiczne a te zabawki na prawdę nic nie robią. Kiedyś chciałam kupić z FP skrzynkę pocztową ale taka beznadzieja że szok,powie ze 3 słowa na krzyż, zaśpiewa jedną piosenkę i po zabawie i tak jest z większością. Tak naprawdę to nie ma fajnych zabawek ,ale to może też my zbyt wiele od zabawek wymagamy.
Już się nie mogę doczekać jak młoda zacznie bawić się lalkami to Barbie pójdą w ruch i inne akcesoria, oczywiście jak będzie chciała się tym bawić
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,ta torebka fajnie wygląda,ale gdyby te poszczególne przedmioty miały jakieś dodatkowe funkcje to byłaby lepsza,a tak płacisz taką kasę za nic specjalnego :/
U nas Mikołaja nie ma,tak zarządziliśmy z mężem już dawno temu i się tego trzymamy. Omijamy 6-go grudnia(poza mężem,bo on musi myśleć nad prezentem urodzinowym dla mnie)i skupiamy się nad Gwiazdką.
Hanula "skrzywdziła" jedną tablicę-znikopis,więc myślę nad tą wodną "od Agusiaka".
A jeżeli chodzi o zabawki gadające u nas też nie robią na Hani specjalnie wrażenia. Za to takie zagłuszacze już bardziej. Jakiś czas temu(spory) kupiliśmy Hani coś takiego: allegro.pl/bajeczne-cymbalki-z-mloteczki...856-i2708917934.html . Kiedyś bawiła się tym u kuzynki,bardzo namiętnie,więc postanowiłam jej to kupić i muszę powiedzieć,że od miesięcy się tym bawi. Albo gra paluszkami,albo wali młoteczkiem,albo wciska i wyciąga te piłeczki.
Agusiak,właśnie FP przesadza strasznie. My w sumie też nie mamy ich zabawek,chyba tylko jedną którą dostał Misiek,a którą teraz bawi się Hania i mamy wózeczek-pchacz,którym akurat Hania bardzo lubi się bawić(ale tutaj cena nie była jakaś bardzo wygórowana). Poza tym widziałam niemal identyczne przedmioty innych całkiem nieznanych firm,o połowę tańsze,a jakością nie odbiegające od FP.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W zeszłym roku młoda była jeszcze za mała ale w tym mój tata przebierze się za Mikołaja i może nawet zaprosimy kuzynów Linki i rozda im przygotowane przez rodziców prezenty
Ja też muszę główkować nad prezentem dla męża bo 6.12 ma urodzinki
agi a może coś do kąpieli?
allegro.pl/smily-kwiatek-z-konewka-do-ka...iek-i2751282778.html
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
yy juz wstal i siedzi mi na kolanach
my na ikolaja malemu klocki kupimy z wadera lubimy te firme bo jest solidna ma wywrotke z wiaderkiem i koparko ladowrke i na jego rzucanie toczenie i cuda wyrabianie wytrzymala jeszcze cos chce mu do kupic do klockow
cos takiego tylko moze mnie elementow bym caly dzien ich nie sprzatala u mnei jest przecena na 60 zl to jak S przyjedzie to kupimy
allegro.pl/nowosc-wader-klocki-od-12-m-1...nus-i2766860134.html
jeszcze chcialam jakis sorter mu kupic bo ma manie wkladania wyjmowania klockow ale oczywiscie mam mega dylemat moze polecacie cos ??