- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
A wiecie że fabryka zabawek Wadera jest u nas w Dąbrowie Górniczej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba najchętniej bawi się ksiażeczkami, Muzyczna skrzynką pocztową- kupiliśmu mu w zeszłym roku na Boze Narodzenie allegro.pl/fisher-price-muzyczna-skrzynk...639-i2749365852.html lub klockami, autkami tonka, naklejkami, rysowaniem i śrubokrętami Skrzynka to był strzał w 10 spiewa chyba 3 piosenki, mówi sporo wyrarzeń (głownie przciwieństw) i Kuba do dziś się nią bawi. Chętnie bawi sie też helikopterem z Vtecha allegro.pl/vtech-helikopter-do-cyferek-i...odz-i2737075236.html świeci gra piosenki, wypowiada zdania, rozponaje kolory. Mamy jeszcze taką kostkę i ona też zajmowała sporo czasu allegro.pl/interaktywna-kostka-edukacyjn...806-i2740353753.html
Wcześniej często bawił sie stoliczkiem edukacyjnym allegro.pl/fisher-price-stoliczek-dwujez...ier-i2761633740.html i kosiarką allegro.pl/mzk-rezolutna-kosiarka-fisher-price-i2729542075.html . Teraz kilka dni temu znów na tapecie jest stoliczek.
Plus zabawek z FP jest taki z są bardzo solidnie wykonane i nie do zdarcia. Kuba często nimi rzucał czy mu spadały jak sięgał z regału a nie sa poobijane i połamane.
Teraz chętnie bawi się rónież autkami Tonka.
Na Mikołajki w zeszłym roku kupowałam mu aparat z fp i czasem i teraz nim sie bawi lub bierze na spacer allegro.pl/fisher-price-gadajacy-aparat-...-wa-i2702528217.html .
Co do sorterów to mamy 2. GArnuszek- klocuszek i grającego i świecacego żólwia szafka.pl/c877245-grajacy-zolw-sorter.html .
Zaliczyliśmy dziś spacer w mżawce a jak zaczęło padać skoczyliśmy doi sklepu na bułeczki i do domku. Kuba zasnął w czasie konsumpcji bułeczki wyjątkowo wcześnie bo o 12.20
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz najchętniej to klocki, kredki, farby itp. dlatego w tym roku nie kupuję zabawki tylko sanki
I tak ma sporo tych zabawek bo zawsze coś dostanie a to na urodzony a to na Świeta czy jak siostra przyjedzie
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wader super sprawa,my mamy wywrotkę,zabawki do piasku i garaż piętrowy wraz z ulicami(można składać na różne sposoby i różne zestawy do siebie pasują),klocki oddaliśmy bo moje dzieciaki bawią się Lego Duplo(fajna rzecz,ale diabelsko drogie,nawet używane). Sanki to super prezent,no ale my już mamy(Michu dostał właśnie pod choinkę).
A teraz pytanie:
Wiecie może czym można zastąpić barwniki spożywcze? Tylko niczym płynnym,bo rozrzedzą mi masę i nie zabarwią tak ładnie jak sztuczne. Z kolei te kupne mnie przerażają tymi swoimi E-trochę się naczytałam.Chociaż potrzeba ich nie dużo do barwienia,ale wolałabym bardziej naturalnie. Trochę się jednak boję,że zaszkodzą a muszę koniecznie coś wymyślić do tortu dla Michałka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masz jakiś sprawdzony przepis na wykonanie lukru plastycznego.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze jedno. Bo o tej kurkumie myślałam,tylko czy nie zmieni mi ona za bardzo smaku lukru?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zobaczysz w lutym - jak mi wyjdzieSylka jaki?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
FP mają ceny zawrotne tak jak piszecie , ale faktem jest tez to co pisała Sylka , ze są nie do zajechania .
Mamy co prawda tylko 2 zabawki , ale są niezniszczalne
zaciekawiła mnie ta interaktywna kostka ... przyglądnę się jej . Ostatnio w przychodni Ami dopadła taką drewnianą i się nią bawiła
I pooglądam jakieś akcesoria muzyczne
Ten Kwiatek do kąpieli ciekawy , ale pod prysznic się nie nadaje . Mało miejsca .
Jeśli chodzi o barwienie , to nie pomogę . Totalnie się na tym nie znam . Zawsze kupuję gotowe torty Teraz mi aż głupio , bo Wy tu tak pichcicie i sie staracie ...a ja
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zawsze kupuję gotowe torty Teraz mi aż głupio , bo Wy tu tak pichcicie i sie staracie ...a ja
no szczególnie ja, hahahaha Torty zawsze ze sprawdzonej cukierni lądują na stole
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w zeszłym roku na roczek kupowałam tort a teraz sama zrobię. Siostra przyleci wcześniej spojrzy na mojego wiercipiętę a ja będę miala czas na zabawę masą
Na Święta i na co dzien zawsze sama wszystko piekę