- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- aniamaj133
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Aguś tu masz jeszcze skład tych elevit, wygląda na to że nie mają jodu. Ja je brałam bo lekarz od razu mi je polecił jako jedne z najlepszych chociaż tanie nie były
www.elevit.pl/O_produkcie/Sklad.html
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego wieczorku.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W kuchni gotuje sie chlopski garnek na jutrzejszy obiad
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aniamaj Zuza cudna Łysolek rozkoszny I jakiego ma Kubusia bombowego ...Ami kocha Puchatka
A jak Kochana troszkę mi brzusia zazdrościsz ,t o do dzieła Chwila przyjemności i gotowe
Dzięki za informację o tych witaminach ... byłam w 3 aptekach i nie było żadnych witamin . Porozmawiam z ginekolog w czwartek , moze wystarczy jak kupię zwkły zestaw plus do tego kwas foliowy ? Zobaczymy .
Sylka ja mam też niedoczynność . Ale mam też chorobę hashimoto , guzy i wole . Może to też ma jakiś wpływ , ze powiedziały mi mi 2 endo , ze jodu mi absolutnie nie wolno . Nie znam sie aż tak , wiec musze wierzyć w to co mówią
Amelka zasnęła jak anioł Ja zaraz kolacyjkę zjem , wykąpię się i poczekam na serial Mężuś z Paulą dziś śpią u Nas w domku Paula musiała jechać na angielski i wraca dopiero jutro po szkole
Mam nadzieję , ze nie wysadzą domku w powietrze przy robieniu kolacji hahaha
- aniamaj133
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Zuzia coś nie ma apetytu;( Zauważyłam, że u babci lepiej wszystko wcina, pewnie jej bardziej smakuje ;(
agi-p mam znajoma z tą choroba i ona dowiedziała się, że przez nią nie może miec dzieci... wyobrazcie sobie jakie było jej zdumienie jak na teście ciążowym zobaczyła dwie kreseczki...
Jeszcze raz gratuluje! Ja póki co nie moge zachodzic w ciąże, nie wszystko z moją raną po cesarce jest tak jak powinno byc.. po tych cesarkach dziwne rzeczy sie dzieja, moja przyjaciółka w ogóle po porodzie okresów nie ma, tylko tz plamienia i to wszystko przez niewlasciwy poziom hormoonów a to z kolei związane jest ze zrostami po cięciu;/
Miłego wieczorku!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka też już śpiocha.
Sylka daj znać jak Ci duszonki wyszły
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aiamaj nie wszystko jest tak jak lekarze mówią. Ja mam problem z hormonami, cyklem i tarczycą. Miałam mieć problemy z zajściem w ciąze lub wogóle nie zajść a tu prosze
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po pierwszej miałam co prawda komplikacje , bo robił mi ją partacz . Ale przy drugiej wszystko mi naprawili .
Zresztą przy każdej wycinają tą bliznę
A z tą niedoczynnością i Hashimoto , to widzisz . Ja też niby nie powinnam mieć dzieci , a tu trzecie w drodze Tak , więc nie zawsze sprawdza się co mówią lekarze , albo po prostu cuda sie zdarzają
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak,wielka szkoda,ale dobrze,że nie skończyło się gorzej.
Agi,takie właśnie kredki mamy do kąpieli Spokojnie można nimi malować po wannie-wszystko ładnie schodzi,ale nie jestem pewna czy są przeznaczone dla takich Maluszków.
Dzięki za komplementy,akurat album może zrobić każdy
Dobrej nocki!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś czytałam ostatnio w necie o tej chorobie hashimoto bo oczywiście ją u siebie zdiagnozowałam ale chyba jednak na szczęście jej nie mam
Aguś bardzo Ci współczuję z tą tarczycą i Tobie Sylka też. A Ty agi jeszcze dodatkowo ta cukrzyca ale jesteś super pocieszeniem i nadzieją dla innych kobiet z takimi chorobami którym mówią że nie można mieć przez nie dzieci
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz już nawet nie konsultuję wyników na necie i odbieram je w dzień wizyty , zeby sie nie nakręcać
Kochana wszystkie choroby są okropne i powinny omijać ludzi . Ale cóż , z każdą da sie żyć , trzeba tylko ją zaakceptować , oswoić się i nie dać sobie głupot wkręcić . Staram się optymistycznie patrzeć na wszystko i nie denerwować się niepotrzebnie Nie cierpiałam igieł , nie wyobrażałam sobie tych całych wstrzykiwań 4 razy dziennie i nawet się poryczałam ... trwało trochę zanim zrozumiałam , ze to nie koniec świata . Teraz już wbijam sobie insulinke bez mrugnięcia okiem (no prawie ) i jest ok .
Wydaje mi sie , ze wszystko tkwi w psychice ... grunt do dobrze sie nastawić i nie poddawać
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa