BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 miesiąc temu #462737 przez aniamaj133
mój mały łysolek:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #462749 przez sylka
Zuzia słodko wygląda :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462777 przez Agusiak
Aniu Zuzia cudna :laugh: :laugh: Chcemy więcej i częściej :lol:

Aguś tu masz jeszcze skład tych elevit, wygląda na to że nie mają jodu. Ja je brałam bo lekarz od razu mi je polecił jako jedne z najlepszych chociaż tanie nie były :huh:
www.elevit.pl/O_produkcie/Sklad.html

12 lata 2 miesiąc temu #462848 przez Agusiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miłego wieczorku.

12 lata 2 miesiąc temu #462882 przez sylka
Kurcze Agusiak jaka szkoda :( dobrze ze tacie nic sie stalo. Tu kasa pojdzie dobrze ze usczerbku na zdrowu dodatkowo nie ma.

W kuchni gotuje sie chlopski garnek na jutrzejszy obiad :)

12 lata 2 miesiąc temu #462888 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniamaj Zuza cudna :) Łysolek rozkoszny :) I jakiego ma Kubusia bombowego ...Ami kocha Puchatka :)
A jak Kochana troszkę mi brzusia zazdrościsz ,t o do dzieła :) Chwila przyjemności i gotowe :P

Dzięki za informację o tych witaminach ... byłam w 3 aptekach i nie było żadnych witamin . Porozmawiam z ginekolog w czwartek , moze wystarczy jak kupię zwkły zestaw plus do tego kwas foliowy ? Zobaczymy .

Sylka ja mam też niedoczynność . Ale mam też chorobę hashimoto , guzy i wole . Może to też ma jakiś wpływ , ze powiedziały mi mi 2 endo , ze jodu mi absolutnie nie wolno . Nie znam sie aż tak , wiec musze wierzyć w to co mówią :P

Amelka zasnęła jak anioł :) Ja zaraz kolacyjkę zjem , wykąpię się i poczekam na serial :) Mężuś z Paulą dziś śpią u Nas w domku :P Paula musiała jechać na angielski i wraca dopiero jutro po szkole :P
Mam nadzieję , ze nie wysadzą domku w powietrze przy robieniu kolacji hahaha :P

12 lata 2 miesiąc temu #462917 przez aniamaj133
u nas też już po kolacji i po kapieli...
Zuzia coś nie ma apetytu;( Zauważyłam, że u babci lepiej wszystko wcina, pewnie jej bardziej smakuje ;(
agi-p mam znajoma z tą choroba i ona dowiedziała się, że przez nią nie może miec dzieci... wyobrazcie sobie jakie było jej zdumienie jak na teście ciążowym zobaczyła dwie kreseczki...
Jeszcze raz gratuluje! Ja póki co nie moge zachodzic w ciąże, nie wszystko z moją raną po cesarce jest tak jak powinno byc.. po tych cesarkach dziwne rzeczy sie dzieja, moja przyjaciółka w ogóle po porodzie okresów nie ma, tylko tz plamienia i to wszystko przez niewlasciwy poziom hormoonów a to z kolei związane jest ze zrostami po cięciu;/

Miłego wieczorku!

12 lata 2 miesiąc temu #462943 przez Agusiak

Paulinka też już śpiocha.

Sylka daj znać jak Ci duszonki wyszły :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462948 przez sylka
Agi moze HAsimoto ma wpływ, bo ja nie mam ani guzów ani woli.

Aiamaj nie wszystko jest tak jak lekarze mówią. Ja mam problem z hormonami, cyklem i tarczycą. Miałam mieć problemy z zajściem w ciąze lub wogóle nie zajść a tu prosze :)

12 lata 2 miesiąc temu #462988 przez agi-p
Aniu to współczuje z tą blizna po cesarce :( Ale masz jakieś bóle czy coś Ci się sączy ? Ja jestem juz po dwóch i teraz czeka mnie trzecia , ale wszystko na szczęście jest ok . Co prawda zrobiło mi się coś dziwnego na bliźnie , ale mam sie tym wg lekarzy nie martwić .
Po pierwszej miałam co prawda komplikacje , bo robił mi ją partacz . Ale przy drugiej wszystko mi naprawili .
Zresztą przy każdej wycinają tą bliznę

A z tą niedoczynnością i Hashimoto , to widzisz . Ja też niby nie powinnam mieć dzieci , a tu trzecie w drodze :) Tak , więc nie zawsze sprawdza się co mówią lekarze , albo po prostu cuda sie zdarzają :)

12 lata 2 miesiąc temu #463007 przez Gosia_Krupa
Ja tak na szybkiego,bo padnięta jestem :(

Agusiak,wielka szkoda,ale dobrze,że nie skończyło się gorzej.

Agi,takie właśnie kredki mamy do kąpieli :) Spokojnie można nimi malować po wannie-wszystko ładnie schodzi,ale nie jestem pewna czy są przeznaczone dla takich Maluszków.

Dzięki za komplementy,akurat album może zrobić każdy :)

Dobrej nocki!

12 lata 2 miesiąc temu #463013 przez agi-p

12 lata 2 miesiąc temu #463042 przez Agusiak
Dziękuję Kochane :kiss: :kiss:

Aguś czytałam ostatnio w necie o tej chorobie hashimoto bo oczywiście ją u siebie zdiagnozowałam :P :P :silly: ale chyba jednak na szczęście jej nie mam :blink:
Aguś bardzo Ci współczuję z tą tarczycą i Tobie Sylka też. A Ty agi jeszcze dodatkowo ta cukrzyca :( ale jesteś super pocieszeniem i nadzieją dla innych kobiet z takimi chorobami którym mówią że nie można mieć przez nie dzieci :) :)

12 lata 2 miesiąc temu #463069 przez agi-p
Hahaha Agusiu , ja swego czasu też diagnozowałam u siebie wszystkie choroby :P Nawet jak zaszłam w ciążę z Ami , to coś tam mi dolegało i razem z DR google doszliśmy do wniosku , ze to ciąża pozamaciczna !!! Nawet z tym nastawieniem poszłam do lekarza . Zbadał mnie i powiedział,że od tej pory , to on będzie moim lekarzem prowadzącym i mam Dr G się nie radzić :P :P :P

Teraz już nawet nie konsultuję wyników na necie i odbieram je w dzień wizyty , zeby sie nie nakręcać ;)

Kochana wszystkie choroby są okropne i powinny omijać ludzi . Ale cóż , z każdą da sie żyć , trzeba tylko ją zaakceptować , oswoić się i nie dać sobie głupot wkręcić . Staram się optymistycznie patrzeć na wszystko i nie denerwować się niepotrzebnie :) Nie cierpiałam igieł , nie wyobrażałam sobie tych całych wstrzykiwań 4 razy dziennie i nawet się poryczałam ... trwało trochę zanim zrozumiałam , ze to nie koniec świata . Teraz już wbijam sobie insulinke bez mrugnięcia okiem (no prawie :P ) i jest ok .

Wydaje mi sie , ze wszystko tkwi w psychice ... grunt do dobrze sie nastawić i nie poddawać :)

12 lata 2 miesiąc temu #463084 przez sylka
Otóż to grunt to nastawienie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka