BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #471736 przez Agusiak
Dobry wieczór :)

Sylka bo ostatnio tak się zastanawiałam właśnie nad zmianą na gerbera ale nie chciałabym żeby było droższe niż bebiko :P
A jakie Kubuś ma po nim kupki?

agi to się wysiedziałaś u lekarza, ale masz już z głowy na jakiś czas :)
Kochana zdjęcia Ami są obłędne, jest taka śliczna i zmieniła się, buźka jej tak wydoroślała już nie jest takim bobo tylko małą, piękną dziewczynką :) wszystkie zdjęcia są rewelacyjne, co jedno to lepsze, ale podoba mi się bardzo to ze stópką na stole, z książeczkami, z nocnikiem na głowie no i oczywiście buziaczek jest mega słodki :lol: I chyba coraz bardziej robi się do Ciebie podobna :)

A ja coś źle się czuję, łamie mnie w kościach, zimno mi jakoś a jaszcze przed chwilą było mi tak niedobrze że :X
Chyba się zatrułam bo mam nadzieję że to nie jelitówka :( No ale jak się ostatnio znowu zaczęło obżerać tłumacząc się tym że sroga zima idzie :silly: to nic dziwnego że lekko już przysuszony żołądek nie wytrzymał :S :dry:

Chyba wcześniej się dziś położę.
A i nie wiem czy znacie te stronki ale są dosyć fajne, obejrzałam dziś sobie filmik online :)
zalukaj.tv/
iptak.pl/

Miłego wieczorku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471771 przez sylka
Agusiak na poczatku robil bobkami kilka dni ale dalam sliwke i poszlo. Teraz robi normalne papki. Sorki za opisy :p a pije go sporo w ciagu doby bo to mlekoholik :lol: z 700 ml wyjdzie.
U nas bEbiko nie przeszlo. W biedronce maja je pakowane po 500 g to taniej wydzodzi.
Gerber oscyluje 12-15 u mnie w Rossmanie ze znizka najtaniej wychodzi i w Lidlu tez jest cos tyci ponad 12 zł

Kuba dzis ma mega apetyt jakze sie ciesze :) jutro chyba wreszcie pojde z nim na szczepienie

Foto Ami zobbacze jak wejde na lapka.

kuba oststnio tanczy przy nucie Weekend- ona tanczy dla mnie i wieczorem w 3 szalelismy Kuba biegal pod nami i robbil sobie tor przeszkod z nas, tanczylismy krecilismy sie a gdy tylko piosenka sie konczyla Kuba kazal wlaczac i takk minelo 1;5 godz na harcach i smiechach :lol: cyrk na kółkach. Najlepsze bylo jak P zdjal koszulke i tanczyl nia wywijajac i Kuba tez kazal sobie zdjac i nasladowal tate. 2 chipendaysow mialam :silly: Padalam ze smiechu.

12 lata 1 miesiąc temu #471945 przez agi-p
Dzień dobry :)

Agusiu dzięki za komplementy dla mojej Diablicy ;) To mały kombinator :P

Jak się dziś Kochana czujesz ? Przeszło Ci trochę ? Mam nadzieję , ze to jednak nie jelitówka . A co obżerania , to ja ostatnio już w ogóle przesadzam . Ale tak jak piszesz zawsze przed zimną nabieram tłuszczyku :P

Sylka , ale miałaś boski wieczór :) Kurcze taki prywatny występ chipendeysów ... tylko pozazdrościć :) Bosko musiało to wyglądać :)

Też ostatnio zastanawiałam się nad zmianą mleka , ale jak policzyłam ile kosztuje 800g każdego,to różnice cenowe nie są aż tak drastyczne. Chyba , ze trafi się na promocje .
A boję się , ze kupię kolejną paczkę mleka , która wyląduje z zlewie . Może skusze sie na to Gerbera i zobacze , ale jak nei przejdzie,to już nie będę eksperymentowała .

My dziś nigdzie się nie wybieramy...w końcu :P Mam takie zaległości w prasowaniu , że pewnei rozbiję to sobie co najmniej na 2 raty :P Ale musze to dziś zrobić , bo na cały weekend gości będziemy mieli . Jeszcze dziś muszę posprzątać , obiad ugotować i oczywiście z Amelką pobyć . Spacerek obowiązkowo i nie wiem kiedy się wyrobię ze wszystkim :P

Miłego poranka :)

12 lata 1 miesiąc temu #471962 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka ale miałaś super przedstawienie, trzeba było chłopaków nagrywać :blink:

agi mnie też czeka prasowanie ale dziś mi się nie chce no chyba że wieczorkiem :silly:
Ach Ci goście, lekarz kazał odpoczywać i się oszczędzać a oni ciągle przyjeżdżają :P :P Zagonić wszystkich do roboty jak już będą albo ustalić kto co ma przyszykować żebyś Ty nie musiała robić wszystkiego ;) :laugh:

Dzisiaj będę mieć wolne popołudnie bo T jedzie do rodziców, musi coś pozabierać z piwnicy i zabiera młodą więc będę leniuchować albo jak mnie natchnie to posprzątam u nas :blink:

A w Niedzielę mamy moich dziadków na obiedzie i bardzo się cieszę, uwielbiam ich :kiss: :kiss:

A ja czuję się już o niebo lepiej po pawiku T zaserwował mi orzechówkę i postawiło mnie na nogi, teraz jestem jak nowa więc to pewnie było z przeżarcia lub lekkie zatrucie :)

Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #472028 przez sylka
Agusiak super ze juz ci lepiej.

Agi zrob tak jak mowi Agusiak pogon goci do roboty :)

wyobbrazcie sobie moje dziecko jeszcze spi. Przebudzil sie o 5 wypil mleko i spi a mi szkoda go budzic tak slodko wygląda

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472096 przez Gosia_Krupa
Witam się!

Agi,Amelka przesłodka. "Amerykańskie" zdjęcie z nogą na stole rewelacja :)

Agusiak,super,że Ci lepiej :) Zdrówka!

Sylka,domyślam się jaki to musi być słodki widok :)

A ja wczoraj poprawiłam sobie humorek i kupiłam sobie kurtkę w Biedronce,no spodobała mi się,potem jeszcze do tego niedrogie butki i z głowy mam,myślę na kilka lat :) Co prawda,kasiora poszła z tych odłożonych,ale kurcze,nie miałam ani kurtki zimowej,ani butów :( No,a teraz już mam. W dodatku zumba była ekstra,nowe układy i te wyszczuplające lustra :silly: :lol: Normalnie naładowana wróciłam do domu :) A tu Hańka bunt-spać nie będzie. Odwaliło jej porządnie i usnęła dopiero przed 21 :/

A jutro... zabieram się za tort. Nie wiem jak to będzie,ale wierzę,że dam radę. Kupiłam jeszcze białe pianki w Lidlu,bo wydaje mi się,że mam za mało lukru.

Aaa... przypominam o głosowaniu,razy 3 :) SMERFUŚ akademia-super-przedszkolaka.pl/konkursy/dla-przedszkoli/

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472167 przez sylka
Gosiu super ze jestes zadowolona z zakupow a i zumba byla udana.
Kuba zasypia zawsze po 21 i spo do ok 8 a dzis wstal po 10. Na nic moje krzatanie po domu, spal jak niedzwiedz. Teraz dokazuje. Mialam isc na szczepienie ale maja komplet pacjentow bo moja druga dr jest na zwolnieniu wiec pojde we wtorek.

Tort wyjdzie napewnoc udny bo zdolnja estes

Fot Ami jeszcze nie widzialam bo przy Kubbie lapek schowany a na kom pokazywarke czesto mi rozlacza.

12 lata 1 miesiąc temu #472181 przez Agusiak
Gosia ja już z samego rana głosowałam razy 3 :P
Super że udało Ci się kupić kurtkę i jeszcze butki do tego więc komplecik na zimę masz sprawiony :)
Nic tak nie poprawia humorku jak zakupy, a przynajmniej ja tak mam :laugh: Czasem to się zastanawiam czy jakąś okropną materialistką czasem nie jestem :dry:
Gosia i jeszcze na zumbie byłaś ale fajnie :) I szczerze mówiąc to wątpię żeby oni ta mieli wyszczuplające lustra tylko to z Ciebie taka laska jest :lol:
Torcik na pewno będzie piękny i smakowity :)

Paulina na szczęście zasypia ok 19.30 i śpi do 7.15 czasem te godziny ulegają niewielkiej zmienia ale przeważnie są stałe. Kurcze mam nadzieję że jej się to szybko nie odmieni po po 21 to ja chodzę spać więc miałabym nici z wieczoru :silly:

Teraz śpiocha, napaliłam w kominku bo chociaż słońce na dworze to w domku strasznie zimno jakoś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #472206 przez Marta M
Witajcie, jestem wrześniówką 2011, moja kuzynka pomaga mamie tej tak bardzo chorej dziewczynki i codziennie zbieramy głosy aby mogła wygrać konkurs blogów i pojechać w nagrodę na wakacje :) Jeśli dacie radę dodajcie do zakładek i klikajcie proszę raz dziennie do 15 grudnia. Bardzo Was o to proszę. Poczytajcie o niej na blogu. Możemy pomóc tym jednym kliknięciem..

tak mnie przejął jej los, proszę klikajcie...też mogę codziennie przypominać, tu jest link:

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

12 lata 1 miesiąc temu #472256 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobrze Aguś , ze Cię popuściło choróbsko :) Mi chyba też pomału przechodzi :)

Sylka Kuba mnie zaskakuje !!! Jak to możliwe , ze jedno dziecko ma tak dobre spanie , a np moja Ama budzi się co chwilę , śpi mało i szybko wstaje ??? Gdzie tu sprawiedliwość ??? :P

Gosiu trzymam kciuki za tort , ale zapewne będzie smaczny i śliczny :)
Dobrze , ze pomyślałaś o zakupach dla siebie :) Trudno ,ze kaska poszła . Przecież to były konieczne zakupy :)
Głosiki oddane :)

Marta głosik oczywiscie oddany :) Dodałam do zakadek i bede głosowała :)

Ja uporałam się z góra prasowania :) Udało sie za pierwszym podejściem , bo sie uparłam :) Ale zajęło mi to 2 godz !!!
Barszczyk też już ugotowałam , tera
z muszę powiesić pranko i chyba się połóżę , bo kręgosłup mi już w pupę wchodzi :P (troszkę sobie posłodziłam,bo mój tyłek już pupy nie przypomina hahaha ). I w ogóle dziś stwierdziłam , ze nie lubie wagi ...niepotrzebnie na nia stawałam i się ważyłam . Doznałam szoku i musiałam go...zajeść :P

12 lata 1 miesiąc temu #472265 przez Agusiak
Marta głoś poszedł a link powędrował do zakładek :)

agi Kochana idź i się połóż po tym prasowaniu :)
Rozśmieszyłaś mnie z tą wagą i zajadaniem szoku :lol: :lol: No ale Ty akurat jesteś usprawiedliwiona :laugh: i z pewnością przesadzasz bo pewnie świetnie wyglądasz :)

12 lata 1 miesiąc temu #472274 przez Gosia_Krupa
Ja oczywiście głosik też oddałam :)

Agusiaku,Ty to na pewno sową nie jesteś,ale za to chyba skowronkiem :blink:

Ja też wyciągnęłam deskę i żelazko,ale zamiast prasowania,zrobiłam 10 podkładek pod kubki :woohoo: Spojrzałam na to żelazko i nie mogłam się powstrzymać. Ale w końcu mam! Teraz mogę zaprosić na kawę :D A prasowania jeszcze nie jest tak dużo,więc zdążę ;)

A teraz mykam relaksować się przy Hańci albumie,zaprę się i skończę do końca roku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472277 przez sylka
Agi rozbawilas mnie ta waga. Laska z ciebie a ty tu wmawiasz ze slon jestes
ze spaniem Kuby nigdy nie bylo problemow procz 1 mies przerwy gdy gorne 1 szly.

Agusiak tez to czytalam i dzis czesto zagladalam do Kuby jak tak dlugo spal bo moje halasy w kuchni nawet go nie budzily. nieszczescie ogromne i oby szkrabik wyszedl z tego.

Marta glosuje bo juz wczesniej podczyalam u was w watku.

Smerfiaczek oczywiscie tez.

A moja chrzesnica Maja raczkuje i wstaje na kolankach :)

Gosiu podkladki ozdabialas motywami z serwetek i na goraco zgrzewalas?

12 lata 1 miesiąc temu #472283 przez Agusiak
Gosia_Krupa napisał:

Agusiaku,Ty to na pewno sową nie jesteś,ale za to chyba skowronkiem :blink:

no tak mi się jakoś na starość porobiło :lol: A ściślej ujmując to odkąd jest młoda. Kiedyś przesiadywałam nocami ale mogłam sobie pozwolić na odespanie, bo albo weekend wolny albo na uczelnie się nie pojechało :P A teraz nie ma tego komfortu i trzeba wstać czy się chce czy nie a że ja z natury śpioch jestem to muszę kłaść się wcześniej żeby się "wyspać" :S

Gosia jak masz chęć to pochwal się podkładkami bo lubię oglądać Twoje dzieła :laugh:

Sylka gratulacje dla Majeczki :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472284 przez Gosia_Krupa
Sylka,tak. Zajumałam mamie fajne serwetki ekri w kawę,filiżanki,dzbanuszki-takie typowo kawowe i "se" zrobiłam :D Ale całą serwetkę brałam,nie wycinałam motywów i na gorąco :)

Agusiak,nie ma się czym chwalić,to takie zwykłe podkładki. Po prostu bardzo mi się podobały serwetki,z których skorzystałam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka