- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Zaczynamy kolejny dzień Nie powiem , zebym rozpoczęła go z uśmiechem na ustach Ale już się rozbudziłam skutecznie
Ami szaleje w pokoju Pauli , uwielbia tu być . Z kolei Paula nie koniecznie lubi eskapady Ami do jej pokoju,bo wszystko przewrócone do góry nogami
Ale Paula pojechała na weekend do kuzynki,wiec zadymka zacznie sie jak wróci hahaha
Miłej niedzieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój urwis kończy dzisiaj 4 lata.
Tort zrobiony,niestety nie udało się zrobić go po kryjomu Ale Miśko jest przeszczęśliwy,bo ma tort jaki chciał. Teraz czeka na gości
Agusiak,super z tą kurtką ja niestety musiałabym jechać do Szczecina do Auchan,ale parę razy udało mi się trafić na mega promocje
Agi,to Ty też jesteś ten wspaniały rocznik 83
Hańka nam dzisiaj zrobiła pobudkę o 4 i dwie godziny nie spała,nie wiem co się stało Poza tym,że znowu jest katar
A poza tym przypominam o głosowaniu x3 na przedszkole SMERFUŚ w Stargardzie Szczecińskim
akademia-super-przedszkolaka.pl/konkursy/dla-przedszkoli/
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba dziś w nicy był bardzo niespokojny chyba przeżywał wczorajsza imprezę.
No i zamówiłam mu dzis prezent od nas i siostry: allegro.pl/duzy-odkurzacz-na-baterie-zas...ory-i2771037168.html 9 wreszcie nie bedzie mi mojego zabierał) oraz allegro.pl/show_item.php?item=2776126643...ff9b62fb8b71e1e483bb Podałam też co bratowa P. ma mu kupić (umowilismy sie że każda sama wybierze prezent dla swojego dziecka) i Kuba dostanie allegro.pl/super-grill-na-kolkach-z-akce...ami-i2792932131.html a jej córka wybrała sobie Świecącą pościel z Barbie allegro.pl/posciel-swiecaca-ksiezniczki-...tis-i2784057534.html i do tego coś dokupię byśmy cenowo wyszły na równo.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu czyli jesteśmy obie z tego cudownego rocznika Inie takie stare dupeczki z Nas
Wszystkiego najlepszego dla Michałka
Super,ze tort sprawił mu taką radość A ,że nie po kryjomu ,to nic:P
Jak tam imprezka się udała ? Goście dopisali ?
Sylka ale Kuba dostanie wypasione prezenty Ten grill to super sprawa I takie widzę konkretne prezenty robicie !!!
Ja szczerze powiem , to nie mogłam się już doczekac ,żeby sobie goście pojechali
Od wczorajszego popołudnia dokucza mi uporczywy ból łopatki Drętwieje mi co chwilę i takie "mrówki" mi przechodzą . Dzidziol chyba uciska na kręgosłup
Amelka zasypia i z Mężusiem spędzimy sobie miły wieczór O ile nie pozasypiamy,bo oboje jacyś zmęczeni jesteśmy
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi fajnie, że odwiedziny udane ale teraz pewnie masz masę sprzątania.
Gosia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MICHAŁKA NIECH ROŚNIE ZDROWO, DUŻO SIĘ ŚMIEJE I BĘDZIE GRZECZNY DLA MAMUSI
Oczywiście głosiki oddane
Sylka super prezenty macie dla dzieciaczków
U nas dzień bardzo udany Obiadek przepyszny i miło spędziliśmy dzień z dziadkami,uwielbiam ich przyjechała też moja siostra z narzeczonym i Paulinka wymęczyła swoją chrzestną w zabawie Ale należało jej się bo zbyt rzadko przyjeżdża
agi, Gosia, moja siostra też jest ten wspaniały rocznik 83
Paulinka już usypia u siebie ale tak szalała że podejrzewam nieprzespaną noc a przynajmniej nocne popiskiwania
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzien w domku. P. zajmował sie cały dzien Kuba i nawet obiad zrobił
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu super,ze u Ciebie niedziela tak przyjemnie minęła I Lineczka wybawiła się z ciocią Same plusy
Kochana mam pytanko do Ciebie . Ty miałaś wózek espiro i wiem , ze nie byłaś zadowolona z niego . Ale czy słyszałaś może o espiro vector ??? allegro.pl/espiro-vector-all-in-1-paraso...ilm-i2793711610.html
Może spotkałaś się z nim na żywo ?
Sylka ale miałaś wypas... Mężuś się spisał I z Kubą pobył i obiad zrobił Super Ja podejrzewam , ze jakby mój Mężulek obiad zaserwował ,to raz,że kuchni bym nie poznała , a dwa pewnie nigdy nic już bym nie zjadła,bo mogłabym się przekręcić Jak nie z jakości jedzenia , to z wrażenia hahaha
Nasza noc okropna .Ja nawet mam nadzieję , ze to tylko ząbki .Pojawił się lekki katar i płynna kupa . Oby to nie było nic poważniejszego !!!
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi mam nadzieję że u Amelki to faktycznie zęby a nie zaś znowu jakieś choróbsko
Oby jej przeszło a ząbki już wyszły.
U nas nocka nawet spokojna ale Paulinka wstała wcześniej a każde zabrane minuty mojego spania to dla mnie duży ból
Aguś ja ogólnie byłam z wózka zadowolona bo był stabilny i dobrze się prowadził, ale jak miałam okazję czasem zobaczyć u kogoś na żywo inne wózki to np miały lepszą amortyzację. Tego modelu nie znam osobiście ale kuzynka T jak była w ciąży to zastanawiała się nad nim ale nie wiem czy go w końcu kupiła.
Ale czy on nie ma takiej spacerówki jak Ty nie chciałaś czy coś pomyliłam?
Ja najbardziej byłam nie zadowolona z nosidła, widzę że tu jest nieco inne ale może tylko z wyglądu. W tamtym dziecko miało strasznie dziwną pozycję, jakby było wciśnięte w to nosidło i pozycja jakby nieco siedząca. Jak widziałam nosidła u innych ludzi np gdzieś w markecie to dzieciaczki tak fajnie w nich leżały.
Lecę tymczasem bo mnie dziecko za rękaw ciągnie.
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę wyczaić ten wózek w jakimś sklepie i go przetestować . Widziałam ostatnio na zakupach jedną pare , która miała ten wózek w wersji gondoli i bardzo mi się spodobał.Taki zgrabny się wydawał
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zdrowka dla Amelki oby to tylko zabki. Ja jutro ide z Kubuskiem na zalegle szczepienie
Dzis noc spokojna nawet do nas do pokoju nie przydreptal. twardy sen mial.
vector to ten z malusimi przednimi kolami? Jak tak to u mnie odpadl z tego powodu.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepiej przejechać się do jakiegoś sklepu i obejrzeć na żywo, zwłaszcza jak sama piszesz że widziałaś go na żywo i jest zgrabny a powiem szczerze że na tych fotkach to właśnie zgrabnie nie wygląda Dlatego najlepiej jednak obejrzeć w realu
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie znoszę wybierania wózka !!! Już mnie trafia cholera Na razie się tylko przymierzam, oglądam rózne modele itp . Jeszcze na nic konkretnego sie nie zdecydowałam . I jak tak dalej pójdzie , to sie poryczę i będę nosiła Malenstwo na rękach
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napisz tylko jakie masz mniej więcej oczekiwania, tzn czy ma być wiadomo ładny, funkcjonalny czy może bardziej dizajnerski, nietypowy??
A jakie to są te kubełkowe siedzenia, bo kojarzą mi się tylko z samochodowymi?
A może jak byłaś zadowolona z x landera to poszukaj takie używanego, są w świetnym stanie a na Tablicy pl często ok 600-700 zł
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa