- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
megi obyście już szybko z mężem byli razem
Sylka kurcze oby z tą nóżką to nie było nic poważnego i szybko przeszło.
Ja w dzieciństwie miałam podobnie. Rodzice opowiadali że byli ze mną na jakimś zastrzyku i jak po powrocie wysiadłam z auta to się przewróciłam. Źle mi wbiła zastrzyk i miałam taki jakby paraliż na obie nogi, ale na szczęście samo przeszło.
Gosia mnie się w Biedronce akurat teraz wiele z tych rzeczy podoba, ale może nie tyle z zabawek co ze sprzętu dla dorosłych Super jest pendrive z postaciami z bajek i jeśli mi się uda to sobie go zakupię
Dobrze że zdążyłaś do lekarza i że wszystko w porządku
A ja oglądam na okrągło filmy i bajki w internecie jak tylko mam wolną chwilę. Świetna sprawa, oglądałam "Zakochanego kundla" super ta bajka
Udanego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka kurcze nie ciekawie Biedny Kubuś , pewnie zdezorientowany przez ten niedowład nóżki A sinieje mu miejsce wkłucia lub puchnie ??? Mam nadzieje , ze minie wszystko i lekarz nie będzie konieczny , ale jeśli sie nic nie zmieni to pewnie ,trzeba jechac na konsultację .
Gosiu , no brzuszek mam sporawy .U mnie sprawdza się , ze każda ciąża szybciej widoczna
Ja też przegapiłam Lidla . Wczoraj byłam , to już kompletnie nic nie było,zresztą tak jak w biedronce
Nasza wizyta u przyjaciół jak zawsze udana Amelka padła zaraz po kąpieli i zobaczymy ile wytrwa w tym błogim stanie
Miłego wieczorku
Editt...
Aguś na pendriva tez będe polowała Dla Linki na mikołaja byby super Jak nie to na necie mam wybrane 2 modele
A "Zakochany Kundel" jest boski Ja czytałam go ostatnio Amci
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Narazie nie puchnie i nie sinieje. Widac tylko wkłucie. Po drzemce mu to sie stało.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szczotką, grzebieniem?
Ja rozczesuję grzebieniem ale jakoś ostatnio mi to nie odpowiada, chciałabym się przerzucić na szczotkę ale nie wiem jaką. Nie chcę żeby zbytnio ciągnęła i wyrywała włosy a moje są dosyć kudłate i lubią się kołtunić. Mam szczotkę z naturalnego włosia ale ona raczej nie rozczesuje tylko gładzi włosy a poza tym strasznie się po niej czupryna elektryzuje
Możecie coś polecić ?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agus ja kiedyś używałam tylko szczotki do włosów. Ale potem zaczęły mi się strasznie puszyć i kołtunić i przerzuciłam się na grzebień. Jak używałam szczotek , to najlepiej sprawdziła się taka drewniana z kuleczkami na końcach.Miałam metalowe,z włosa naturalnego i te ostre ,ale z drewnianymi igłami była chyba najlepsza. Coś podobnego : allegro.pl/drewniana-szczotka-do-wlosow-...ami-i2740485995.html
Dzisiaj jak Mężuś wróci z pracy , to jedziemy do sklepów poszukać tego prezentu dla Igorka . Mam nadzieję , ze pójdzie szybko
Sylka jak Kuba ???
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi dzięki za info o szczotkach
Znalazłam fajne na allegro ale ponad 50 zł
Może po prostu kupię jakiś lepszy grzebień
Kochane zostawiam Wam Linkę z rana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dzioneczka
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęcia świetne I biwak widac udany No moja Ami to tak nie porysuje . Zaraz wkłąda kredki do buzi, wyrzuca je i nie usiedzi tak pięknie . Kilka prób już było,ale chyba ją rysowanie nie interesuje Nawet bym powiedziała , że tak z 2 miesiące temu wykazywała więcej zainteresowania rysowaniem i kolorowaniem .
Kupię jej tą tablicę i zobaczymy czy jej się spodoba .
Ja sobie poprasowałam , poodkurzałam , pobawiłyśmy się ,a teraz padam ze zmęczenia Całe szczęście niedługo drzemka Ami i się położę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda śpiocha a ja przeglądam net za jakimś fajnym listem do Świętego Mikołaja, chciałabym coś takiego popełnić w imieniu Paulinki
agi miłej drzemki
Sylka jak Kubuś się dziś miewa?
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak,kucyki są boskie Kiedy moja Hanula będzie takie miała Kity da się zrobić co prawda,ale nie robią dużego wrażenia Hanula z kolei lubi się czesać. Sama rano woła "kita" i każe wyciągnąć sobie pudełko ze spinkami,więc ne ma problemu,żeby jej coś tam wykombinować na głowie
Biwak super
Biedronkowe rzeczy dla starszych fajne,ten pen drive też mi się podoba,ale kurcze,większość z tych rzeczy mam Ze mną to jak z Hanią,większość mamy i dlatego jest problem Ona ma po Miśku,a ja na bieżąco coś dostaję od męża.
Co do szczotek to właśnie te z naturalnego włosia powinny być najlepsze i włosy się nie powinny elektryzować(nawet stosunkowo niedawno było o tym w DDTVN),ale jak widać u Ciebie się to nie sprawdza. Ja miałam drewniane szczotki,chyba takie jak Agi(ponoć też dobre do włosów elektryzujących się),sprawdzały się,ale moje włosy czasami robią bunt i za nic nie dadzą się rozczesać(a już po prostowaniu to kaplica)no i szczotki się rozpadły,w sensie,że guma odkleiła się na amen od reszty i zostałam przy grzebieniu. No i nie narzekam
Sylka,jak Kubuś?
Agi,widzisz,a ja w drugiej ciąży dostałam brzuszek po 20 tyg.,chyba coś ok.24tyg. Późno zaczął być widoczny i chyba na końcu nie był taki duży. I dupka mi nie urosła,tylko tyci,może z jakieś 3cm,także mieściłam się do końca w normalne spodnie Ciekawa jestem jak to będzie w trzeciej ciąży,jeżeli będzie mi kiedyś dana...
Zapomniałam się przypomnieć Przedszkole SMERFUŚ w Stargardzie Szczecińskim,głosować x3
akademia-super-przedszkolaka.pl/konkursy/dla-przedszkoli/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj na kompie znalazłam zdjęcie z 9 miesiąca ciąży jak się tu przeprowadziliśmy i wyglądałam jak HIPOPOTAM Jak się kiedyś nawalę to może Wam pokażę
Kurczę muszę młodej zmienić chyba pastę do zębów bo myję jej rano i wieczorem po mleku ale mimo tego patrzę dziś a ona górne zęby ma już takie żółte Ale jeszcze wczoraj nie były, może to od czegoś co zjadła? Zobaczę później.
Umówiłam się na sobotą z moją Asieńką na babskie picie Ona to dopiero żyje na walizkach, w tygodniu mieszka z facetem w jego miejscowości, tam oboje pracują a w weekendy zjeżdża w rodzinne strony, tu ma własne mieszkanko i właśnie w nim się spotykamy, T zostanie z młodą a potem po mnie przyjedzie
A jeśli chodzi o grzebienie to czytałam że podobno najlepsze są drewniane, włosy się po nich nie elektryzują.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do mycia zębów ,to Ami mi się zbuntowała inie daje sobie wyczyścić i sama też nie chce .Ostatnio w złości wywaliła po kąpieli szczoteczkę za pralkę !!!! Rośnie mi chyba mały brudas zębowy
Gosiu u Ciebie pewnie odwrotnie i z trzecim Bobaskiem na porodówkę pojedziesz z ledwo widocznym brzusiem
Głosy oddane
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Składałam dziś wniosek o rodzinne- zobaczymy czy się łapniemy. Szwagier miał wolne to zawiózł mnie i KUbuśka a później byliśmy u nich. Wiec KUba troche pobawił się z MAją, Od 15 spi a ja wcinam obiad Zaraz Was nadrobię
Agusiak ja szczotkę mam coś w ten deseń allegro.pl/efalock-rubin-flair-vent-szcz...hit-i2735175879.html Poszukaj w rossmanie sa tansze i spory wybór
Fajnie ze umówiłaś sięna wyjście, zawssze jakas rozrywaka.
Kucyki Linki boskie i jakie duże
Agi owocnego i szybkiego poszukiwania prezentu dla Igorka.
Przeczytałam właśnie o Stefanku aż mi łzy popłyneły Mały Aniołek
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze że z Kubusiową nóżką już lepiej.
Powodzenia z wnioskiem, my decyzję mamy 12 grudnia i czekam na nią jak na jakiś wyrok
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z nózką nie idealnie ale juz o nebo lepiej w porównaniu jak było wczoraj.
Widziałyście www.pudelek.pl/artykul/44846/wasniewska_...a_pod_bialymstokiem/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny oj mówię Wam idzie sroga zima bo mnie się buzia nie zamyka i ciągle coś mielę
Sylka super, że będziesz odkładać kaskę dla Kubusia
My o ile nam przyznają to i tak nie będzie z czego odłożyć, akurat trochę by nas to podratowało na bieżące wydatki. Może jak ja pójdę do pracy to coś się uda ale tak to mowy nie ma Dzięki Bogu moi rodzice założyli młodej jakąś lokatę czy insze konto i ją zabezpieczają na przyszłość bo rodziców to ma dość nieudolnych
O Waśniewskiej mówił mi T.
Ale mi smutno
Spokojnego wieczorku.