- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Oj dziewczyny trochę mnie uspokoiło,że macie podobne odczucia co do zachowań mojej znajomej i kuzynki . Już się bałam , ze hormony pożerają mój mózg
Gosiu głosiki jak co dzień oddane
Sylka dobrze , ze Kubusiowi ustąpiła biegunka . Biedny z tym odparzeniem .Najlepszy sposób to mąka ziemniaczana ... bezpieczna,nie uczula i nie podrażnia a skutkuje szybko .
A apetyt mu szybko wróci
Megi 6 dni szybko zleci To już tuż tuż
A Tymek testował pewnie wytrzymałość łóżeczka ,powinien testerem zostać hahaha
Agusiu ,ale super ,że Asi się tak udało Wielkie gratulacje dla Niej Cudowna niespodzianka dla nich , skoro piszesz , ze nastawiali się na leczenie .
Oj , więc jednak autko poszło do sprzedania ? Ale fajnie , ze trafił w takie ręce Pewnie ciężko było Wam się z nim rozstać , ale w końcu ma być Gwiazdą , to inaczej nie można było
My zjeździliśmy dziś wszystkie markety i już padałam ze zmęczenia Ami została u mojej Mamci , bo z nią to już nie da sie spokojnie zakupów robić ,zwłaszcza teraz jak zabawki wprost atakują
W sumie nic nie kupiliśmy !!! A kasę wydaliśmy
Na urodzinach Igorka było rewelacyjnie . Mieliśmy straszny ubaw z dzieciaczków Ami i Igor to parka zakochanych ,ale i po twarzyczkach potrafią sobie wystrzelać
Dziś Ami nawet kolczyki straciła w tych bojach ...a wydawało się , ze ich nie da się odpiąć i zgubić !!!
Teraz uciekam , musze prześledzić allegro i poszukac prezentów . W sklepach niby pełno wszystkiego,ale ceny wooow . A Tesco to już w ogóle ceny kosmiczne . Te same zabawki w Auchanie o 20-30 zł mniej !!!
Spokojniej nocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja siedzę w domu i się denerwuję No,ale ...
Hańka od kilku dni chodzi nam spać o 21,co jej się do jasnej ciasnej poprzestawiało to ja nie wiem. Wstaje jak wstawała,drzemki ma jak miała a na noc chodzi spać tak późno :/ Nie mam już do niej sił
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka ja ostatnio kupi lam nivea s.o.s. i co prawda nie mieliśmy jeszcze odparzenia ostatnio ale jak pupka jest zaczerwieniona to u nas działa rewelacyjnie
agi no niestety ale podjęliśmy jednak decyzję o sprzedaży. Może jeszcze kiedyś będzie nam dane zrealizować nasz pomysł ale póki co piętrzyły się opłaty, a żeby go zrobić tak jak chcieliśmy na wesela to też potrzeba sporo kasy, której nie mamy
Jeszcze mąż myśli by pójść na kurs lakiernika samochodowego więc nawet nie było by czasu. Ale może kiedyś...
Gosia nie denerwuj się
agi a pytałaś może znajomej o te tabletki?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu oby Hani godziny spania wróciły do normy .Wiem jakie to denerwujące , bo Ami swego czasu też zasypiała różnie . A ja tak odliczam minuty do czasu kiedy idzie spać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiaczku na pewno kiedyś spełnicie swoje marzenia zwiazane z autkiem zabytkowym.A teraz szkoda,żeby stalo nie używane .
Ja dziś mam dzień sprzątania,prasowania i gotowania Jutro jadę do Bielska na badania i kolejne zakupy,których mam już serdecznie dość
Miłego ranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś dzięki że zapytałaś i za informację
Ja jeszcze swoich nie wykupiłam ale lekarka mnie ostrzegała że przez pierwsze dni mogę być senna, no a jak będzie to dłużej trwało to poproszę o zmianę tabletek.
Tylko że ja jestem na samym początku leczenia i syrop to mi raczej nie pomoże
Powodzenia w sprzątaniu i na zakupach
My może popołudniu także gdzieś wyskoczymy
A miałam Was się już dawno pytać czy Wasze dzieciaczki śpią już może na jakiś większych poduszeczkach czy nadal na tych prawie płaskich?
Linka śpi na tej całkiem płaskiej ale chyba jej nie wygodnie bo przeważnie pokłada pod głowę zwinięty koc lub jakiegoś miśka.
Gosiu poproszę dziś o link do konkursu bo mi się stracił.
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
akademia-super-przedszkolaka.pl/voting/s...9B&type=kindergarten
U Nas Ami śpi już na wyższe poduszeczce . Chociaż czasami tak się układa, ze leży i całkiem na płasko . Ale przeważnie zasypia na grubszej podusi . Jest to lepsze przy katarku i kaszlu nawet .
A i wczoraj kupiłam mleko Gerbera Jak tylko wyczerpiemy zapas Bebilonu , to spróbujemy go wprowadzić . Zobaczymy co wyjdzie W rossmanie płaciłam 12,50 za 350g . I dostałam kartę rabatową
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też planuję zakup Gerbera ale jakoś nie po drodze mam Rossmana a w innych sklepach jest przeważnie droższe niż bebiko. Ale poluję, poluję
Ja za to miałam już dawno Wam pisać, że od dłuższego czasu piorę ubranka młodej w płynie do prania Biały Jeleń i jestem bardzo zadowolona. Fajnie dopiera no ale nie ma zapachu jako takiego
Dziś zmienię młodej poduszeczkę i zobaczymy
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak byłyśmy u mojej Mamci , to tylko w normalnym proszku i lenorze prane miała ubranka . A i w domku jak widze , że ma mocniej zabrudzone , to wrzucam z Naszym praniem
Kompletnie nic jej się nie dzieje , wiec w zasadzie mogłabym prać w Naszym proszku .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czasami także wrzucam ubranka Linki z naszymi i nie ma uczulenia ale podobnie jak Ty z przyzwyczajenia piorę jej ubranka osobno i w innym płynie
Ja za proszkami nie przepadam do naszego prania też używamy tylko płynu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja piore w Bonuxie i plukam w Silanie Royal Gold.
Kuba spi bez poduszki nawet te cienka wyrzuca. Jak mu tak wygodnie to nie zmieniam.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to ostatnia sesja z trampkiem tuż przez odjazdem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak,Agi dzięki za pamięć o głosowaniu Smerfuś jest wysoko,ale trzeba się spiąć,żeby się zmieścił w 12 niestety
Ja prałam Hanuli i Micha rzeczy w Dzidziusiu. Najbardziej mi odpowiadał zapachowo Płukałam(ale nie od początku)w Silanie. Ale od już dość długiego czasu piorę nasze ubrania razem w Vizirze albo w Persilu(ale mam w planach zmianę na Ariel)i płuczę od niedawna w płynie z Lidla(nazwy nie pamiętam,ale coś chyba jak doussy)i jestem zadowolniona A zapach płynu... jak dla mnie najlepszy ze wszystkich. No,ale tutaj są akurat różne gusta
Agusiak,Linka jest śliczna i bardzo ładnie jej w tym kolorku
Trampek też uroczy-teraz będzie prawdziwą gwiazdą Wiele ludzi będzie go miało na kartach albumu i pamięci
A jeżeli chodzi o podusię to Hania ma w łóżeczku na noc tą od kompletu a na dzień taką małą do przytulania. I z tymi jest różnie,bo raz śpi innym razem odłoży na bok.
Wczoraj Kluska zasnęła grubo po 21,więc jak skończyliśmy z mężem oglądać film to było już porządnie po 23,a on rano do pracy,ja muszę też wstać i Micha wyprawić do przedszkola,więc oczy na zapałki. Wcześniej pięknie zasypiała o 19-19.30 a ostatnio coś w nią wstąpiło Chyba muszę ja wybudzać z drzemki dziennej,może te 3 godz. to dla niej za dużo. A może to przez to,że nie wychodziłyśmy na dwór ostatnio... może to przez to. Dzisiaj już wyszłyśmy,bo Hania lepiej i na dworze tak pięknie
Ok,uciekam! Dzisiaj na zumbę W zeszłym tygodniu się nie dostałam,bo tak oblegana była. Teraz już się zapisuję dzień wcześniej I muszę do kilku sklepów zajść. Ciekawa jestem czy coś kupię...
Miłego dnia!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka świrowała z zasypianiem jak byłam u Asi i w końcu zasnęła na kanapie i T ją przenosił do łóżeczka. W weekend miała problem z drzemką w ciągu dnia a wczoraj już myślałam że wcale nie będzie spała ale zasnęła w aucie jak jechaliśmy do sklepu. A to niestety wszystko przez dziadków bo młoda jak tylko ich gdzieś zobaczy czy usłyszy to od razu jej odwala i normalnie nie to dziecko. Strasznie mnie to wnerwia i w ogóle to nie cierpię weekendów No ale nie mogę też zabronić rodzicom poruszania się po domu lub wywalać ich gdzieś na weekend, no i tak się męczymy. Dziś mi młoda zasnęła bez żadnego problemu o naszej stałej porze. Matko ja zazdroszczę każdemu kto mieszka na swoim... Ale koniec z żalami.