BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475502 przez agi-p
Sylka dzięki :kiss: Zobaczymy jak u mnie brzuszek będzie się układał :P

A Aguś będzie niczym super Niania i da radę :P Chociaż może fakycznie z tym siedzeniem z nogami na stole będzie ciężko hahaha :)

Editt...

Sylka jak zobaczyłam tą sukienkę ,to widziałam , ze to idealny strój dla tej mojej słodkiej Zołzy hahaha . Była jeszcze malusia jak ją kupowałam, ale stwierdziłam ,ze musze ją mieć ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475550 przez Gosia_Krupa
Witajcie dziwczyny!

Agi,jaka Ty piękna kobieta jesteś :)

Resztę doczytam później,bo teraz kurcze mam mnóstwo prasowania i trochę filmów do obejrzenia,oczywiście wszystko robię na raz ;)

A póki co przypominam o głosowaniu x3 akademia-super-przedszkolaka.pl/voting/g...hp?type=kindergarten

12 lata 1 miesiąc temu #475556 przez sylka
extra w niej wyglada :D

My wczoraj z meze stwierdzilismy ze Kuba mialby ubaw gdyby prezeny zamiast mikolaja przyniosla mu Myszka Miki

12 lata 1 miesiąc temu #475605 przez Agusiak
agi Ami jest kochanym słodziakiem a kieckę ma bombową :ohmy: :ohmy: :laugh: też chcę taką dla siebie :lol: :silly:

My mieliśmy w planach że mój tata się przebierze się za Mikołaja ale ostatnio jak był u nas jeden taki wujek z brodą to młoda uwiesiła się mojej siostrze na szyi i ani się puścić nie chciała :S

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475611 przez megi23
helloww w koncu moge napisac :D bo czytam na biezaco :p
omg moje plecy .. :( albo pluca albo juz nie wiem co ...
hmm fajnie mamuska z brzusziem wygladasz ja mialam ogromnyyy brzuchooo :ohmy:
a Amii ma ogniki w oczach a sukienka the best :lol:
ja zalatanam zalatwiam wszystko by w koncu do meza wrocic :lol: bo sie zaplacze .. :silly:
biedny pracocholik robi po 15 godz :P
ja bylam wczoraj w biedronce i jeszcze nic takiego nie bylo no byla kuchnia snoby i z wadera i biedrona jak zobaczylam gazetke to nie moge sie zdecydowac co mu kupic :d
plus mamie wyczailam telefon dla slepych :P ona chciala z duzymi literami to sie z bracholem zlozymy i jej kupimy bo jej wysiada chcialam jej dac swoj stary ale gada ze za skomplikowany :blink:
buziak idla was i milego dzionka

hehe dobre Sylka tymek tez bylby w niebo wziety :d

ahh zapomnialam dodac ze wczoraj pol miasta zlazilam za herbatka z hipp dla malego .... on nie moze z bobovity bo go brzuch boli bo ma maltodekstroze... ale udalo sie w rossmanie :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #475644 przez megi23
to ja pamietam jak mialam moze z 3 latka to moj brat 4 i slzismy do kuchni mamy ciemny przepdokoj i moja mama mowi ze ktos siedzi i gada ze diabel a nie mikolaj to moj brat nie chcial za chiny wejsc do kuchni jak wlazl stal przy drzwiach cos mikolaj - moj wujek kazal mu sie przezegnac a on do niego ze nie i niech daje prezenty :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475652 przez agi-p
Gosiu dzięki za miłe słowa :)
Oj prasowanie znowu u mnie się piętrzy ,dziś muszę się z tym uporać, bo w innym wypadku znowu spędze 2 godz przy desce :P Miłego oglądania i prasowania ;)

Sylka zawsze możecie zmienic zwyczaje i prezenty może przynosić Myszka Miki :P

Agusiak ,ale na Mikołaja na pewno Linka zareaguje lepiej ;) Warto jej puścić bajeczkę o mikołaju , albo przeczytać i tłumaczyć jaki to fajny gość :) U Nas Linka zawsze z bananem na buzi witała Mikusia :) W przeciwieństwie do rówieśników :P
Oj jak sobie przypomnę ile serca wkładałam w tą całą "szopkę"...czasami to był nie lada wyczyn :P Ale Linuś do dziś wspomina to wszystko z radością i mówi , ze Amci tez musimy tak robić :)

Megi dzięki :) Mi brzuszek też urośnie zapewne do ogromnych rozmiarów ... teraz to tak na dobrą sprawę dopiero początek ;)
Fajnie,ze dopinasz wszystko na ostatni guzik i wracasz do domku :) Pewnie nie możecie się z Mężem doczekac tej chwili :)

Amela zasnęła, wiec spróbuję się położyć na chwilę . Miałam w planach po drzemce jechac do sklepu , ale Mężuś przed chwilą ukradł mi auto :P

12 lata 1 miesiąc temu #475928 przez sylka
U nas po szczepieniu. Trochę płaczu było, teraz smacznie śpi. Kuba waży 11,72 :)

12 lata 1 miesiąc temu #475975 przez agi-p
Super,ze jesteście już po szczepieniu :) A waga Kuby superowa:)

My byłyśmy na spacerku,a jak Mężuś wróci z pracy , to jedziemy przyjaciół odwiedzić :)

12 lata 1 miesiąc temu #475978 przez sylka
O super Agi :) Udanych odwiedzin.
U nas za tydz. szykuje się kolejna parapetówka :)

12 lata 1 miesiąc temu #476071 przez Gosia_Krupa
Jestem :) Oczywiście już nie pamiętam o czym pisałyście :(

Agi,brzusio masz chyba dość spory jak na 17 tydzień?? Ale to podobno z każdą następną ciążą widać szybciej? Chociaż u mnie się to akurat nie sprawdziło. Jakby nie było brzusio śliczny-taki zgrabniutki :) a właścicielka po prostu...

A prasowania to ja mam zazwyczaj na ok.4 godziny,ale dzisiaj się szybciej zabrałam stąd tylko 2,5 (chociaż zostało mi kilka rzeczy) :) tak więc obejrzałam jeden film i wczorajszych "Lekarzy",bo nie oglądałam(padłam strasznie zmęczona).

Agusiak,dzięki za namiary na gazetkę :) Pewnie bym jej nigdy nie zobaczyła gdyby nie Ty. Super zabawki i cała reszta... ale nic tak na prawdę mi w oko nie wpadło. Wiecie,chodzi mi o to,że czasami tak jest,że się ogląda i nagle,to kupię na pewno,a tutaj po prostu było to fajne,to też,może bym kupiła... ale nic tak na pewno.

My oczywiście przegapiliśmy Lidla,teraz na pewno nie dostaniemy już aut z Aut :( Miśko chociaż bardzo lubi tą bajkę to nie ma ani jednego najmniejszego autuśka z tej bajki(poza zdalnie sterowanym Złomkiem,ale akurat Michał woli zwykłe auta,którymi może jeździć "ręcznie"). I ładne książki też były/są,ale już raczej "po ptokach".

Wczoraj na szczęście udało mi się zdążyć do lekarza i na wielkie szczęście jestem zdrowa jak rydz :D Nie było się do czego przyczepić :)

A dzisiaj Michał przyniósł zdjęcia z przedszkola,które były robione jakiś czas temu. Bałam się ich trochę,bo ten zazwyczaj robi strasznie "głupie" miny do zdjęć,a tutaj miłe zaskoczenie :) Foty bardzo ładne :)

Hania znowu ma zły dzień i nic jej nie pasuje,a raczej wszystko jej nie pasuje :( Ach,przez to znowu jestem padnięta :(

12 lata 1 miesiąc temu #476244 przez sylka
Kuba po szczepieniu kuleje, ciąga nózkę za soba :( Jakby sparaliżowana, ledwo chodzi :( Jak mu nie przejdzie jutro ide do lekarza.

12 lata 1 miesiąc temu #476249 przez Gosia_Krupa
Ojoj,miejmy nadzieję,że przejdzie. Bidulek :(

12 lata 1 miesiąc temu #476260 przez sylka
Nigdy nie miał żadnych nieporzadanych reakcji po szczepieniu :(

12 lata 1 miesiąc temu #476268 przez Gosia_Krupa
U nas było raz zaczerwienienie. Widać było od razu,gdzie Hania była ukłuta,ale nie wyglądało to jakoś strasznie,a Hania nie sprawiała wrażenia jakby ją bolało.
Może pielęgniarka źle się wkłuła albo natrafiła na jakiś nerw,kurcze,no ciężko powiedzieć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka