- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
A Aguś będzie niczym super Niania i da radę Chociaż może fakycznie z tym siedzeniem z nogami na stole będzie ciężko hahaha
Editt...
Sylka jak zobaczyłam tą sukienkę ,to widziałam , ze to idealny strój dla tej mojej słodkiej Zołzy hahaha . Była jeszcze malusia jak ją kupowałam, ale stwierdziłam ,ze musze ją mieć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,jaka Ty piękna kobieta jesteś
Resztę doczytam później,bo teraz kurcze mam mnóstwo prasowania i trochę filmów do obejrzenia,oczywiście wszystko robię na raz
A póki co przypominam o głosowaniu x3 akademia-super-przedszkolaka.pl/voting/g...hp?type=kindergarten
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My wczoraj z meze stwierdzilismy ze Kuba mialby ubaw gdyby prezeny zamiast mikolaja przyniosla mu Myszka Miki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
My mieliśmy w planach że mój tata się przebierze się za Mikołaja ale ostatnio jak był u nas jeden taki wujek z brodą to młoda uwiesiła się mojej siostrze na szyi i ani się puścić nie chciała
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
omg moje plecy .. albo pluca albo juz nie wiem co ...
hmm fajnie mamuska z brzusziem wygladasz ja mialam ogromnyyy brzuchooo
a Amii ma ogniki w oczach a sukienka the best
ja zalatanam zalatwiam wszystko by w koncu do meza wrocic bo sie zaplacze ..
biedny pracocholik robi po 15 godz
ja bylam wczoraj w biedronce i jeszcze nic takiego nie bylo no byla kuchnia snoby i z wadera i biedrona jak zobaczylam gazetke to nie moge sie zdecydowac co mu kupic :d
plus mamie wyczailam telefon dla slepych ona chciala z duzymi literami to sie z bracholem zlozymy i jej kupimy bo jej wysiada chcialam jej dac swoj stary ale gada ze za skomplikowany
buziak idla was i milego dzionka
hehe dobre Sylka tymek tez bylby w niebo wziety :d
ahh zapomnialam dodac ze wczoraj pol miasta zlazilam za herbatka z hipp dla malego .... on nie moze z bobovity bo go brzuch boli bo ma maltodekstroze... ale udalo sie w rossmanie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj prasowanie znowu u mnie się piętrzy ,dziś muszę się z tym uporać, bo w innym wypadku znowu spędze 2 godz przy desce Miłego oglądania i prasowania
Sylka zawsze możecie zmienic zwyczaje i prezenty może przynosić Myszka Miki
Agusiak ,ale na Mikołaja na pewno Linka zareaguje lepiej Warto jej puścić bajeczkę o mikołaju , albo przeczytać i tłumaczyć jaki to fajny gość U Nas Linka zawsze z bananem na buzi witała Mikusia W przeciwieństwie do rówieśników
Oj jak sobie przypomnę ile serca wkładałam w tą całą "szopkę"...czasami to był nie lada wyczyn Ale Linuś do dziś wspomina to wszystko z radością i mówi , ze Amci tez musimy tak robić
Megi dzięki Mi brzuszek też urośnie zapewne do ogromnych rozmiarów ... teraz to tak na dobrą sprawę dopiero początek
Fajnie,ze dopinasz wszystko na ostatni guzik i wracasz do domku Pewnie nie możecie się z Mężem doczekac tej chwili
Amela zasnęła, wiec spróbuję się położyć na chwilę . Miałam w planach po drzemce jechac do sklepu , ale Mężuś przed chwilą ukradł mi auto
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My byłyśmy na spacerku,a jak Mężuś wróci z pracy , to jedziemy przyjaciół odwiedzić
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas za tydz. szykuje się kolejna parapetówka
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,brzusio masz chyba dość spory jak na 17 tydzień?? Ale to podobno z każdą następną ciążą widać szybciej? Chociaż u mnie się to akurat nie sprawdziło. Jakby nie było brzusio śliczny-taki zgrabniutki a właścicielka po prostu...
A prasowania to ja mam zazwyczaj na ok.4 godziny,ale dzisiaj się szybciej zabrałam stąd tylko 2,5 (chociaż zostało mi kilka rzeczy) tak więc obejrzałam jeden film i wczorajszych "Lekarzy",bo nie oglądałam(padłam strasznie zmęczona).
Agusiak,dzięki za namiary na gazetkę Pewnie bym jej nigdy nie zobaczyła gdyby nie Ty. Super zabawki i cała reszta... ale nic tak na prawdę mi w oko nie wpadło. Wiecie,chodzi mi o to,że czasami tak jest,że się ogląda i nagle,to kupię na pewno,a tutaj po prostu było to fajne,to też,może bym kupiła... ale nic tak na pewno.
My oczywiście przegapiliśmy Lidla,teraz na pewno nie dostaniemy już aut z Aut Miśko chociaż bardzo lubi tą bajkę to nie ma ani jednego najmniejszego autuśka z tej bajki(poza zdalnie sterowanym Złomkiem,ale akurat Michał woli zwykłe auta,którymi może jeździć "ręcznie"). I ładne książki też były/są,ale już raczej "po ptokach".
Wczoraj na szczęście udało mi się zdążyć do lekarza i na wielkie szczęście jestem zdrowa jak rydz Nie było się do czego przyczepić
A dzisiaj Michał przyniósł zdjęcia z przedszkola,które były robione jakiś czas temu. Bałam się ich trochę,bo ten zazwyczaj robi strasznie "głupie" miny do zdjęć,a tutaj miłe zaskoczenie Foty bardzo ładne
Hania znowu ma zły dzień i nic jej nie pasuje,a raczej wszystko jej nie pasuje Ach,przez to znowu jestem padnięta
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może pielęgniarka źle się wkłuła albo natrafiła na jakiś nerw,kurcze,no ciężko powiedzieć.