- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Paulinka zasypia w pokoiku a ja mam chwilkę na poklikanie, a potem seriale
Sylka fajnie że takie przemeblowanko strzeliłaś
U nas też młoda przy stole wszystko je, z krzesełka prawie nie korzysta a jeśli nawet to także przy stole w nim siedzi, bez tego blatu krzesełkowego :)Z resztą z tego krzesła też nie jestem specjalnie zadowolona, tzn teraz wybrałabym inne Szkoda że nie ma regulacji wysokości samego stolika bo tak to jednak w stosunku do siedziska to jest zbyt wysoko.
Miłego wieczorku
Aguś jeszcze wklejam wózeczki, już kiedyś je wklejałam, mnie się bardzo podobają bo właśnie tak zgrabnie się prezentują Ale oczywiście wszystko rzecz gustu
allegro.pl/gondola-spacer-coneco-kangoo-...daz-i2771957295.html
allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-2w1-cone...ena-i2780161338.html
Tego też wiem że sobie chwalą no i ma dużo elementów za fajną kaskę
allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-mer...012-i2770927430.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Wózek 1 i 3 sa fajne. 3 w smie stelaz ma jak Tako. Wszystkie polskie wózki w większości sa na tym samym stelazu.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka super ,ze takie przemeblowanko Kuba pewnie teraz to juz jak mały dorosły się czuje
Aguś moja koleżanka miała identyczny wózek jak Ty ,ten espiro i dokładnie taką samą opinię ma . Nawet dziś z nią rozmawiałam i mówiła,że gondola i spacerówka super, a nosidełko beznadzieja . Kupiła z graco nosidełko i nie używała tego espiro
Dzięki za linki Ten coceco kangoo mam już w zakładkach Jednak chciałabym go na żywo tez obejrzeć . Muszę pojeździć trochę po sklepach
A o krzesełku do karmienia myślę to samo Stoliczek jest na złej wysokości.Ale jak kupowałam ,to nawet nie widziałam takich z regulacją wysokości stolika . Tak poza tym zastrzeżeń nie mam .
My byliśmy dziś na zakupach .I nawet zahaczyłam o Lidl i kupiłam te paróweczki dla Amci . Zobaczymy jutro czy jej posmakują
W niedzielę idziemy na urodziny do Igorka , kończy 2 latka i nie mam pomysłu co mu kupić . Nie lubię robić prezentów takim dzieciom,bo Oni mają kasy w cholerę i wszystko mu kupują . Naprawdę ciężko mu trafić coś czego nie ma .
Tyle ,ze ja nie zamierzam szaleć nie wiadomo jak z ceną .
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gazetka.biedronka.pl/g37,Swieta_bogate_w_radosc.html
agi faktycznie ciężko z prezentami dla takich dzieci co mają wszystko, ale jakaś fajna książka czy seria książek zawsze będzie na miejscu plus do tego jakieś ubranko i będzie OK
Lecę spać, dobranoc
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale to też nie do końca dobry pomysł. Jak moją chrześnicę 3 letnią zapytałam co by chciała , to pokazywała mi wszystkie zabawki ,któe akurat reklamowali na kanale z bajkami
Aguś też myślałam o książce. Nawet w tesco oglądałam te grające i opowiadające bajki A takowej nie posiada . Pamiętam ,ze bajka Amci "co słychac w afryce" bardzo mu się podobała .
Pojadę w tym tygodniu i coś wybiorę
Uciekam, bo "Lekarze" się zaczynają
Dobrej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba ma duża maskotę Myszki Miki i z nią śpi
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj w Lidlu chciałam kupić na próbę to mleko Gerber ,ale akurat 3 nie było Fajna cena ,bo 12,50/350g !!!
Kupiłam w Biedronce kolejnego Bebilona. Ale jak gdzieś dostanę Gerbera to wypróbuję .
Aguś a Ty podałaś już Lince nowe mleko ?
Przeglądałam na spokojnie tą gazetkę z Biedronki , co Aguś linka posłałaś ,i u Nas wczoraj już praktycznie nic z tych rzeczy nie było Pewnie dostali jak tych kubeczków z Disney'a...parę sztuk wszystkiego .
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi ja jeszcze nie zmieniałam mleka bo ciągle się zastanawiam no i mam jeszcze dużo bebika bo T kupuje na zapas więc muszę najpierw to wykorzystać.
Ja już dawno nie byłam w Biedronce a nawet nie spojrzałam od kiedy te rzeczy są, czy to już czy dopiero będzie, także nie wiem co jest u nas
A podałaś już Ami te paróweczki?
Paulinka właśnie zajada na śniadanko
Sylka śniło mi się że miałam się opiekować przez kilka godzin Kubusiem bo Ty potrzebowałaś się wyspać i tłumaczyłaś mi co i o której godzinie ma zjeść, kiedy drzemka i takie tam Także wiesz, w razie czego to nie ma sprawy
A żeby było optymistycznie z rana to jedna z dziewczyn staraczkowych po długich staraniach będzie mieć bliźniaki Ale extra
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W Biedronce bedzie jna ksiazeczka Fishera Kuba bawil sie nia w sali zabaw.
Mleko Gerber jest tez w Rossmanie i markemecie Stokrotka Kaufland chyba tez ma.
W Biedronce to i ja dawno nie bylam
Dzis na 13.15 Kuba ma ostatnie szczepienie.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka a kiedy tylko chcesz Na pewno nie będziemy się nudzić, młodzież zajmie się sobą a ja nogi na ławę, kawka, gazetka i pełen relaxAgus rozbawilas mnie snem To kiedy mam mlodego podrzucic
Powodzenia na szczepieniu
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paróweczek nie podałam, bo zapomniałam że je kupiłam hahaha Mam sklerozę ciążową
Dostanie wieczorem O ile tym razem nie zapomnę
Oj na starczkach to się dzieje ...bliźniaki Muszą ogromnie cieszyć rodziców , zwłaszcza po tak długich staraniach
Sylka powodzenia na szczepieniu Kubuś na pewno bedzie dzielny
Agusiu gazetka od wczoraj była I już wczoraj brakło towaru Ja do biedronki jeżdżę ,bo mam ją najbliżej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaaaa i widzę Ami, a czemu ją tak nieładnie ucięłaś?
Może brzuszek inaczej wygląda niż w poprzedniej ciąży bo inna płeć tam się rozwija
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyli przepowiadasz nam Syna ??? Hmmm...Męzuś bardzo by się ucieszył
A Ami tak sie plątała , że kawałek jej główki został uwieczniony Musiałam jednak szybko skończyć swoją "sesję" bo zaczęła zbytnio kombinować w łazience
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi tez obstawiam chłopca. Moj do 20 tc byl taki plaskawy po calym brzuszuku rozlany i nisko a pozniej strczaca pileczka
Slicznie wygladasz
haha jaka kiecka Ami skad ja masz? Jeszcze czapka i miotla i full zestaw imprezowy .
Agusiak mlodziez by tak sie zajela ze nie wiedzialabys w co rece wlozyc znajac pomyslowosc mojego szoguna