BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475039 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Paulinka zasypia w pokoiku a ja mam chwilkę na poklikanie, a potem seriale :lol: :lol:

Sylka fajnie że takie przemeblowanko strzeliłaś :)
U nas też młoda przy stole wszystko je, z krzesełka prawie nie korzysta a jeśli nawet to także przy stole w nim siedzi, bez tego blatu krzesełkowego :)Z resztą z tego krzesła też nie jestem specjalnie zadowolona, tzn teraz wybrałabym inne :P Szkoda że nie ma regulacji wysokości samego stolika bo tak to jednak w stosunku do siedziska to jest zbyt wysoko.

Miłego wieczorku :)

Aguś jeszcze wklejam wózeczki, już kiedyś je wklejałam, mnie się bardzo podobają bo właśnie tak zgrabnie się prezentują :lol: Ale oczywiście wszystko rzecz gustu :silly:

allegro.pl/gondola-spacer-coneco-kangoo-...daz-i2771957295.html

allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-2w1-cone...ena-i2780161338.html

Tego też wiem że sobie chwalą no i ma dużo elementów za fajną kaskę :)

allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-mer...012-i2770927430.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475070 przez sylka
Agusiak od jakiegoś czasu Kuba jadł przy ławie ale nie wygodnie mu było siedząc na krzesełku mamut a teraz ma ful wypas :)

Wózek 1 i 3 sa fajne. 3 w smie stelaz ma jak Tako. Wszystkie polskie wózki w większości sa na tym samym stelazu.

12 lata 1 miesiąc temu #475126 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Sylka super ,ze takie przemeblowanko :) Kuba pewnie teraz to juz jak mały dorosły się czuje :)

Aguś moja koleżanka miała identyczny wózek jak Ty ,ten espiro i dokładnie taką samą opinię ma . Nawet dziś z nią rozmawiałam i mówiła,że gondola i spacerówka super, a nosidełko beznadzieja . Kupiła z graco nosidełko i nie używała tego espiro :P

Dzięki za linki :) Ten coceco kangoo mam już w zakładkach :) Jednak chciałabym go na żywo tez obejrzeć . Muszę pojeździć trochę po sklepach :P
A o krzesełku do karmienia myślę to samo :P Stoliczek jest na złej wysokości.Ale jak kupowałam ,to nawet nie widziałam takich z regulacją wysokości stolika . Tak poza tym zastrzeżeń nie mam .

My byliśmy dziś na zakupach .I nawet zahaczyłam o Lidl i kupiłam te paróweczki dla Amci . Zobaczymy jutro czy jej posmakują :)

W niedzielę idziemy na urodziny do Igorka , kończy 2 latka i nie mam pomysłu co mu kupić . Nie lubię robić prezentów takim dzieciom,bo Oni mają kasy w cholerę i wszystko mu kupują . Naprawdę ciężko mu trafić coś czego nie ma .
Tyle ,ze ja nie zamierzam szaleć nie wiadomo jak z ceną .

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu #475131 przez sylka
Agi zapytaj co mu się spodoba. U nas w rodzinie ustalamy kwote i każdy pyta z czego by się maluch ucieszył, bo każdy jest inny.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475207 przez Agusiak
Gosia w Biedronce będzie maskotka Myszki Miki, str 6 :)
gazetka.biedronka.pl/g37,Swieta_bogate_w_radosc.html

agi faktycznie ciężko z prezentami dla takich dzieci co mają wszystko, ale jakaś fajna książka czy seria książek zawsze będzie na miejscu :) plus do tego jakieś ubranko i będzie OK :blink:

Lecę spać, dobranoc :)

12 lata 1 miesiąc temu #475222 przez agi-p
Sylka Onma 2 lata , jeszcze nie mówi na tyle,żeby powiedział co chce :P
Ale to też nie do końca dobry pomysł. Jak moją chrześnicę 3 letnią zapytałam co by chciała , to pokazywała mi wszystkie zabawki ,któe akurat reklamowali na kanale z bajkami :P

Aguś też myślałam o książce. Nawet w tesco oglądałam te grające i opowiadające bajki :) A takowej nie posiada . Pamiętam ,ze bajka Amci "co słychac w afryce" bardzo mu się podobała .
Pojadę w tym tygodniu i coś wybiorę :)

Uciekam, bo "Lekarze" się zaczynają :)

Dobrej nocki :)

12 lata 1 miesiąc temu #475250 przez sylka
Agi ale myślałam podpytać rodziców :) Widzą czy woli książeczki czy klocki a moze auta :)

Kuba ma duża maskotę Myszki Miki i z nią śpi :)

12 lata 1 miesiąc temu #475303 przez agi-p
Dzień dobry :)

Wczoraj w Lidlu chciałam kupić na próbę to mleko Gerber ,ale akurat 3 nie było :( Fajna cena ,bo 12,50/350g !!!
Kupiłam w Biedronce kolejnego Bebilona. Ale jak gdzieś dostanę Gerbera to wypróbuję .

Aguś a Ty podałaś już Lince nowe mleko ?

Przeglądałam na spokojnie tą gazetkę z Biedronki , co Aguś linka posłałaś ,i u Nas wczoraj już praktycznie nic z tych rzeczy nie było :( Pewnie dostali jak tych kubeczków z Disney'a...parę sztuk wszystkiego .

Miłego poranka :)

12 lata 1 miesiąc temu #475322 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi ja jeszcze nie zmieniałam mleka bo ciągle się zastanawiam no i mam jeszcze dużo bebika bo T kupuje na zapas więc muszę najpierw to wykorzystać.
Ja już dawno nie byłam w Biedronce a nawet nie spojrzałam od kiedy te rzeczy są, czy to już czy dopiero będzie, także nie wiem co jest u nas :)

A podałaś już Ami te paróweczki?
Paulinka właśnie zajada na śniadanko :)

Sylka śniło mi się że miałam się opiekować przez kilka godzin Kubusiem bo Ty potrzebowałaś się wyspać i tłumaczyłaś mi co i o której godzinie ma zjeść, kiedy drzemka i takie tam :lol: :lol: Także wiesz, w razie czego to nie ma sprawy :blink: :P

A żeby było optymistycznie z rana to jedna z dziewczyn staraczkowych po długich staraniach będzie mieć bliźniaki :lol: :lol: Ale extra :laugh:

Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #475372 przez sylka
Agus rozbawilas mnie snem :D To kiedy mam mlodego podrzucic :lol:

W Biedronce bedzie jna ksiazeczka Fishera Kuba bawil sie nia w sali zabaw.

Mleko Gerber jest tez w Rossmanie i markemecie Stokrotka Kaufland chyba tez ma.

W Biedronce to i ja dawno nie bylam :p

Dzis na 13.15 Kuba ma ostatnie szczepienie.

12 lata 1 miesiąc temu #475447 przez Agusiak
sylka napisał:

Agus rozbawilas mnie snem :D To kiedy mam mlodego podrzucic :lol:

Sylka a kiedy tylko chcesz :lol: Na pewno nie będziemy się nudzić, młodzież zajmie się sobą a ja nogi na ławę, kawka, gazetka i pełen relax :P :P :laugh:

Powodzenia na szczepieniu :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475450 przez agi-p
Aguś Ty to sny masz :P :P :P Ale cóż ,słowo się rzekło,więc teraz Sylka spokojnie możesz podrzucić Kubę do Agi ;)

Paróweczek nie podałam, bo zapomniałam że je kupiłam hahaha :) Mam sklerozę ciążową :P
Dostanie wieczorem ;) O ile tym razem nie zapomnę :P

Oj na starczkach to się dzieje ...bliźniaki :) Muszą ogromnie cieszyć rodziców , zwłaszcza po tak długich staraniach :)

Sylka powodzenia na szczepieniu :) Kubuś na pewno bedzie dzielny :)

Agusiu gazetka od wczoraj była :P I już wczoraj brakło towaru :P Ja do biedronki jeżdżę ,bo mam ją najbliżej ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #475456 przez Agusiak
agi wyglądasz rewelacyjnie :lol: :lol: a brzuszek masz cudny i taki zgrabny :kiss: :kiss:
aaaaa i widzę Ami, a czemu ją tak nieładnie ucięłaś? :P

Może brzuszek inaczej wygląda niż w poprzedniej ciąży bo inna płeć tam się rozwija :silly: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475473 przez agi-p
Dzięki Kochana ,ale tak naprawdę to musiałam kilka zdjęć zrobić , żeby ukryć trochę moją opuchliznę :P Jakoś napuchłam i ręce ma jak Pudzian .Chyba w jakiś zawodach wystartuję i wygryzę Pudzianka :P
Czyli przepowiadasz nam Syna ??? Hmmm...Męzuś bardzo by się ucieszył ;)

A Ami tak sie plątała , że kawałek jej główki został uwieczniony :P Musiałam jednak szybko skończyć swoją "sesję" bo zaczęła zbytnio kombinować w łazience :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475492 przez sylka
haha Kuba tez tak sie bawi w lazience.

Agi tez obstawiam chłopca. Moj do 20 tc byl taki plaskawy po calym brzuszuku rozlany i nisko a pozniej strczaca pileczka :):)
Slicznie wygladasz :)

haha jaka kiecka Ami skad ja masz? Jeszcze czapka i miotla i full zestaw imprezowy .
:lol:

Agusiak mlodziez by tak sie zajela ze nie wiedzialabys w co rece wlozyc znajac pomyslowosc mojego szoguna

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka