- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,takie słowa to chyba każda kobieta chciałaby usłyszeć od swojego mężczyzny
U nas połowa młodzieży śpi,a druga szaleje Zanim będziemy mieć czas dla siebie to trochę minie :/ Ale mąż kupił chipsy,więc chyba jakiś seansik planuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylka dzięki za miłe słowa o Amci Wloski rosną , ale pomału . Ostatnio jej grzywkę podcięłam , bo miała jak Hitler Ale i tak na moje ukochane warkoczyki poczekam jeszcze sporo
My byliśmy na zakupach , jutro jeszcze musze łazienkę i kuchnię wyszorować . Przygotowac przekaski i coś na ciepło na wieczór i goście mogą się zjeżdżać
A przed chwilą odwiedził Nas bratanek Męża i zaprosił Nas na Bierzmowanie na 1 grudnia ! I znowu kasiora pójdzie
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sumie to udało mi się raz zrobić dwa,ale te się od razu skręciły w pierścionek Muszę jeszcze zaczekać aż włoski bardziej zgęstnieją. Próbowałam też robić Hańce dobieranego,ale ta się wierci,chce zobaczyć co robię i tyle...!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja Kubie co najwyżej mogę irokeza postawić
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie przed zaśnięciem mi powiedział,że chciałby tort z samochodami wyścigowymi :)Jak się dobrze składa Mój urwis
Agi,a Ty który jesteś rocznik?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja też już się nie mogę doczekać warkoczyków, również próbowałam zaplatać ale włoski uciekają i jeszcze za krótkie żeby móc je mocniej zaciągnąć.
Irokeza robiłam jak miała króciutkie włoski
Nawet mi nie mówcie o kasie, ja to już jestem cała blada jak sobie pomyślę o tych wszystkich wydatkach. U nas zaczyna się w rodzince najbardziej imprezowy okres i to takich skondensowanych spotkań. Zaczyna się imieninami teścia w Andrzejki a kończymy chyba na Dniu Kobiet- to takie niemalże co tygodniowe spotkania a potem od kwietnia w każdym miesiącu także jakaś okazja. Ale okres zimowy najgorszy pod tym względem.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I popatrz jak Ty spełniasz marzenia swojego Synka
Agus ,Gosiu Wasze dziewczyny to już mają poważne włoski . Na takich to ja mogłabym już poszaleć .Możecie choćby kucyki robić ,a ja nic Chociaz ostatnio zrobiłam jej tyci warkoczyka hahaha .Mężuś to się tak śmiał, ze szok . Jutro spróbuję zdjecie zrobić
Mężuś ogląda "Tożsamość Bourne'a" ,wiec chciałam sobieobejrzeć na necie nowy odcinek "Chirurgów" , ale wszędzie tylko po angielsku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja oglądam Rodzinkę pl
Już się skończyła Rodzinka pl ale myślałam że się posikam ze śmiechu, piałam jak głupia, zwłaszcza na ostatniej scenie
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku to pewnie fajnie Ci sie spało jak taki wesoły wieczór miałaś ,
Ja nocke miałam okropną . Nie wiem co się Amci dzieje , ale 6 razy się budziła . Może te trójki jej dokuczają ? Ostatnio na dziąsełkach widziałam już białe plamki ,ale teraz po nich ani sladu...dziwne
W każdym razie niech wychodza , bo już nie mam siły biegać tak po schodach non stop
Ja od rana zapierniczam Góra wyszorowana w każdym zakamarku . Na dole też połowa pracy za mną . Jak Amcia pójdzie spać , to zabiorę się za gotowanie i przygotowanie przekąsek i pościel dla gosci przebiorę .
Miłego dnia Kochane
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi kurcze właśnie noc kiepska była
Paulinka co prawda się nie budziła ale wierciła się jak bąk w tyłeczku i musiałam ciągle łazić ją przykrywać, też coś postękiwała i popiskiwała przez sen. Ja już na zęby nie zwracam uwagi, bo one pojawiają się i znikają Też ostatnio pisałam że widzę trójkę przez dziąsło no i dooopka, także ja już zębów nie wypatruję, jak wylezą to będą.
To widzę że już odwaliłaś kawał niezłej roboty :)W takim razie udanego spotkania z gośćmi i super weekendu życzę.
Ja poprasowałam bo T pojechał z młodą do teściów a zaraz wracają.
Mama zaczęła już myć okna i ja też muszę się powoli za nie zabrać. Najbardziej nie lubię myć tych u nas dachowych bo wszystko na paszczękę człowiekowi leci
Sylka dobrze że nie nastawiłaś budzika to chociaż sobie pospałaś
Gosia, Marta głosy poszły
Udanego dnia Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mieliśmy dziś akcje wielkie sprzątanie i umyłyśmy z mamą prawie wszystkie okna, został tylko parter ale to na początku grudnia.
Posprzątaliśmy cały domek, zostały tylko łazienki
Jestem z siebie dumna bo wzięłam się za te okna dachowe chociaż tak strasznie mi się nie chciało ale pogoda taka że szkoda byłoby nie wykorzystać. Poprasowałam też więc mam z głowy. Ale teraz troszkę mnie brzuszek w okolicy blizny pobolewa
Zakupy na jutrzejszy obiadek też zrobione więc będzie pysznie
Udało nam się kupić Paulince drugą kurtkę zimową za 15 zł Była w Auchan taka promocja że tylko dziś zimowe kurtki po dużej przecenie, nawet nie wiedzieliśmy o tym a tak się udało
Dziadek z T rozłożyli dziś młodej namiot w salonie, hahaha, taka jakby połówka, drugą taką dziadek na ryby zabiera a ta leżała nowa jeszcze nie odpakowana. Mała ma frajdę
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bylismu dzis na parapetowie u P brata Kuba okupowal kuchnie hello kitty ciagle gotowal. a ja troche popilam : P bo maz kierowca
kupilam prezent dla cork bratowej i zostaly tylko sanki dla Kuby i podeslanie jej linkow z pomyslem dla Kuby.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś to się dziś napracowałaś Ale masz teraz spokój . Mnie też czeka jeszcze mycie okien , mam nadzieję , ze będzie pogoda w przyszłym tygodniu i się za to zabiorę .
A z kurtką , to Wams sie udało . Za tyle to ciężko uzywkę dopaść !!!
Oj wyobrażam sobie jaką frajdę Paulisia miała z namiotem Ja co jakis czas rozkłądam Amci jej pałacyk i jest zachwycona . Ale na krótko,wiec znowu go chowam i za jakis czas powtóka z rozrywki
Sylka fajnie , ze parapetówkę zaliczyliście i mogłaś sobie pozwolić na jakiś alkoholik jak to mówi mój Męzuś , to my jak gdzieś jedziemy to ja zawsze "wygrywam przetarg" na prowadzenie naszej fury
A jak Kuba tak fajnie się kuchnią bawi , to może wyślij bratowej linka z taką dla Niego ? Są takie kolorystycznie dopasowane do chłopców
U Nas impreza mocno zapkrapiana alkoholem i wszyscy pousypiali Ja sobie posprzątałam , wykąpałam się i wybiłam ze snu
Ale zaraz zmykam , bo pewnie Amcia niedługio rozpocznie nocne wybudzenia . Wczoraj o tej godzinie już 2 miała za sobą
Kolorowych snów