BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #472852 przez Gosia_Krupa
To ja jednak stara dupa jestem :(

Sylka,takie słowa to chyba każda kobieta chciałaby usłyszeć od swojego mężczyzny :D

U nas połowa młodzieży śpi,a druga szaleje :( Zanim będziemy mieć czas dla siebie to trochę minie :/ Ale mąż kupił chipsy,więc chyba jakiś seansik planuje :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #472853 przez agi-p
Wy to młode panienki jesteście :) A co tam ... ja tez hahaha :) Na pewno duchem ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylka dzięki za miłe słowa o Amci :) Wloski rosną , ale pomału . Ostatnio jej grzywkę podcięłam , bo miała jak Hitler :P Ale i tak na moje ukochane warkoczyki poczekam jeszcze sporo :P

My byliśmy na zakupach , jutro jeszcze musze łazienkę i kuchnię wyszorować . Przygotowac przekaski i coś na ciepło na wieczór i goście mogą się zjeżdżać :P

A przed chwilą odwiedził Nas bratanek Męża i zaprosił Nas na Bierzmowanie na 1 grudnia ! I znowu kasiora pójdzie :P

12 lata 1 miesiąc temu #472860 przez Gosia_Krupa
Agi ja też już marzę o warkoczykach ;)

W sumie to udało mi się raz zrobić dwa,ale te się od razu skręciły w pierścionek :( Muszę jeszcze zaczekać aż włoski bardziej zgęstnieją. Próbowałam też robić Hańce dobieranego,ale ta się wierci,chce zobaczyć co robię i tyle...!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472861 przez sylka
Aj ta kasa to zawsze idzie :P

Ja Kubie co najwyżej mogę irokeza postawić :)

12 lata 1 miesiąc temu #472876 przez Gosia_Krupa
Sylka,a chce? Bo mój Misiek to się broni strasznie przed irokezem :(

Właśnie przed zaśnięciem mi powiedział,że chciałby tort z samochodami wyścigowymi :)Jak się dobrze składa :D Mój urwis :)

Agi,a Ty który jesteś rocznik?

12 lata 1 miesiąc temu #472882 przez sylka
Jemu tak włosy smiesznie rosną że na czubku ma najdłuższe zawsze jak odrastają po ścieciu :) Jak był młodszy czasami mu robiłam. Teram ma ścięte to ciężko postawić :P

12 lata 1 miesiąc temu #472890 przez Agusiak
oj dziewczyny nie przesadzajcie już z tą starością no bo ile jest między nami różnicy, może ze 2 lata? I wszystkie młode jesteśmy :lol: :lol: Ja jestem rocznik 85 ale że ze stycznia to cały rok starsza :P

Ja też już się nie mogę doczekać warkoczyków, również próbowałam zaplatać ale włoski uciekają i jeszcze za krótkie żeby móc je mocniej zaciągnąć.
Irokeza robiłam jak miała króciutkie włoski :lol:

Nawet mi nie mówcie o kasie, ja to już jestem cała blada jak sobie pomyślę o tych wszystkich wydatkach. U nas zaczyna się w rodzince najbardziej imprezowy okres i to takich skondensowanych spotkań. Zaczyna się imieninami teścia w Andrzejki a kończymy chyba na Dniu Kobiet- to takie niemalże co tygodniowe spotkania a potem od kwietnia w każdym miesiącu także jakaś okazja. Ale okres zimowy najgorszy pod tym względem.

12 lata 1 miesiąc temu #472902 przez agi-p
Gosiu na jestem wspaniałym rocznikiem 83 ;)
I popatrz jak Ty spełniasz marzenia swojego Synka :)

Agus ,Gosiu Wasze dziewczyny to już mają poważne włoski . Na takich to ja mogłabym już poszaleć .Możecie choćby kucyki robić ,a ja nic :( Chociaz ostatnio zrobiłam jej tyci warkoczyka hahaha .Mężuś to się tak śmiał, ze szok . Jutro spróbuję zdjecie zrobić :)

Mężuś ogląda "Tożsamość Bourne'a" ,wiec chciałam sobieobejrzeć na necie nowy odcinek "Chirurgów" , ale wszędzie tylko po angielsku :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472908 przez Agusiak
agi czekam niecierpliwie na zdjęcie Amisiowego warkoczyka :)

Ja oglądam Rodzinkę pl :)

Już się skończyła Rodzinka pl ale myślałam że się posikam ze śmiechu, piałam jak głupia, zwłaszcza na ostatniej scenie :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473024 przez agi-p
Dzień dobry :)

Agusiaczku to pewnie fajnie Ci sie spało jak taki wesoły wieczór miałaś :) ,

Ja nocke miałam okropną . Nie wiem co się Amci dzieje , ale 6 razy się budziła . Może te trójki jej dokuczają ? Ostatnio na dziąsełkach widziałam już białe plamki ,ale teraz po nich ani sladu...dziwne :(
W każdym razie niech wychodza , bo już nie mam siły biegać tak po schodach non stop :P

Ja od rana zapierniczam :P Góra wyszorowana w każdym zakamarku . Na dole też połowa pracy za mną . Jak Amcia pójdzie spać , to zabiorę się za gotowanie i przygotowanie przekąsek i pościel dla gosci przebiorę .

Miłego dnia Kochane :)

12 lata 1 miesiąc temu #473084 przez sylka
agi moze zabki a moze cos sie snilo. kuba poplakiwal i przyszedl do nas a pozniej go przenioslam. Zapomnialam nastaawic budzik by wstac wczesniej i wstalam niedawno razem z Kuba bo od 6 spal u nas. P pojechal dzis do biura i bedzie po 14 Kubus dzis znow drzemki nie bedzie mial.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473116 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi kurcze właśnie noc kiepska była :P
Paulinka co prawda się nie budziła ale wierciła się jak bąk w tyłeczku i musiałam ciągle łazić ją przykrywać, też coś postękiwała i popiskiwała przez sen. Ja już na zęby nie zwracam uwagi, bo one pojawiają się i znikają :P Też ostatnio pisałam że widzę trójkę przez dziąsło no i dooopka, także ja już zębów nie wypatruję, jak wylezą to będą.

To widzę że już odwaliłaś kawał niezłej roboty :)W takim razie udanego spotkania z gośćmi i super weekendu życzę.

Ja poprasowałam bo T pojechał z młodą do teściów a zaraz wracają.
Mama zaczęła już myć okna i ja też muszę się powoli za nie zabrać. Najbardziej nie lubię myć tych u nas dachowych bo wszystko na paszczękę człowiekowi leci :angry:

Sylka dobrze że nie nastawiłaś budzika to chociaż sobie pospałaś :)

Gosia, Marta głosy poszły :)

Udanego dnia Kochane :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #473371 przez Agusiak
dobry wieczór :)

My mieliśmy dziś akcje wielkie sprzątanie i umyłyśmy z mamą prawie wszystkie okna, został tylko parter ale to na początku grudnia.
Posprzątaliśmy cały domek, zostały tylko łazienki :lol:
Jestem z siebie dumna bo wzięłam się za te okna dachowe chociaż tak strasznie mi się nie chciało ale pogoda taka że szkoda byłoby nie wykorzystać. Poprasowałam też więc mam z głowy. Ale teraz troszkę mnie brzuszek w okolicy blizny pobolewa :(

Zakupy na jutrzejszy obiadek też zrobione więc będzie pysznie :laugh:
Udało nam się kupić Paulince drugą kurtkę zimową za 15 zł :ohmy: Była w Auchan taka promocja że tylko dziś zimowe kurtki po dużej przecenie, nawet nie wiedzieliśmy o tym a tak się udało :)

Dziadek z T rozłożyli dziś młodej namiot w salonie, hahaha, taka jakby połówka, drugą taką dziadek na ryby zabiera a ta leżała nowa jeszcze nie odpakowana. Mała ma frajdę:)

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473464 przez sylka
ja dzis wyszorowalam kanape w duzym pokoju takze na Swieta mam spokoj :)

bylismu dzis na parapetowie u P brata Kuba okupowal kuchnie hello kitty ciagle gotowal. a ja troche popilam : P bo maz kierowca :p
kupilam prezent dla cork bratowej i zostaly tylko sanki dla Kuby i podeslanie jej linkow z pomyslem dla Kuby.

12 lata 1 miesiąc temu #473514 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Aguś to się dziś napracowałaś :) Ale masz teraz spokój . Mnie też czeka jeszcze mycie okien , mam nadzieję , ze będzie pogoda w przyszłym tygodniu i się za to zabiorę .

A z kurtką , to Wams sie udało . Za tyle to ciężko uzywkę dopaść !!!

Oj wyobrażam sobie jaką frajdę Paulisia miała z namiotem :) Ja co jakis czas rozkłądam Amci jej pałacyk i jest zachwycona . Ale na krótko,wiec znowu go chowam i za jakis czas powtóka z rozrywki :P

Sylka fajnie , ze parapetówkę zaliczyliście i mogłaś sobie pozwolić na jakiś alkoholik :) jak to mówi mój Męzuś , to my jak gdzieś jedziemy to ja zawsze "wygrywam przetarg" na prowadzenie naszej fury :P
A jak Kuba tak fajnie się kuchnią bawi , to może wyślij bratowej linka z taką dla Niego ? Są takie kolorystycznie dopasowane do chłopców :)

U Nas impreza mocno zapkrapiana alkoholem i wszyscy pousypiali :P Ja sobie posprzątałam , wykąpałam się i wybiłam ze snu :P
Ale zaraz zmykam , bo pewnie Amcia niedługio rozpocznie nocne wybudzenia . Wczoraj o tej godzinie już 2 miała za sobą :P

Kolorowych snów :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka