- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi super że u lekarza w porządku
To też miałaś przeprawę ze SB w aptece A mnie za przeproszeniem guzik obchodzi jak ktoś ją traktował kiedy była w ciąży
Sylka ale mieliście świetną wyprawę do szkoły. Ja też bym z miłą chęcią odbyła taką podróż do przeszłości ale w mojej podstawówce to pewnie już cała kadra nowa bo już za moich czasów byli to leciwi nauczyciele, a do LO może się kiedyś wybiorę albo zorganizujemy z ludźmi z klasy takie "klasowe" odwiedziny Mieliśmy w ogólniaku świetną ekipę i bardzo fajnie wspominam tamte lata ach.....
Super że Kubuś tak się wypluskał
My też już po kąpieli i Paulisia zasypia w pokoiku. I muszę przyznać że ta pościel z Tchibo jest świetna.
U nas Linka w ogóle nie woła o TV. W sumie nie było żadnych problemów kiedy oglądała bajki a to popiskiwanie podejrzewam że przez zęby bo miało miejsce kilka razy i zawsze potem coś w paszczy znalazłam Ja puszczam jej bajki tylko jak muszę iść się umyć żeby się czymś zajęła chwilkę i czasem jak idę wysuszyć włosy, a tak to nie włączamy za to świetnie się bawimy Ostatnio odgapiłam pomysł od Sylki i zbudowałam szałas z krzeseł i koca a tak to rysujemy i chodzimy na spacerki, są też tańce i słuchanie płyt
A i Kochane chyba robimy postępy bo dziś tak sobie rozmawiałam z młodą, opowiadam jej jak to fajnie jest bez pieluchy i czy może chce iść na nocniczek. Podbiegła do nocnika, zapytałam czy zdjąć jej pieluszkę, powiedziała że tak no i siedziała z gołym tyłeczkiem na nocniczku chyba z 10 min Co prawda nic nie poleciało ale siedziała, oglądała książeczki, układałyśmy klocki i czesała lalkę Może się przekona
Miłego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też tak sobie myślę,że niedługo już nie będą mnie chcieli,bo za stara będę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny może już nacie tego bloga ale ja to tak się zaśmiewam jak go czytam że od razu lepiej się robi. Babka ma świetne poczucie humoru Znalazłam link do bloga na słynnej aukcji z wózkiem.
matkasanepid.blox.pl/html
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka , ale mieliście super dzionek Takie odwiedzinki widać dobre nie tylko dla Ciebie , ale i Kuba się wyszalał Fajnie tak wrócić na "stare" śmieci
Ale Kubus miał długaśną kąpiel
A możesz mi kochana podac link do tego bidonu ??? Wiem , ze już podawałaś , ale nie zapisałam
Aguś super ,ze Paulinka poczyniła małe kroczki w stronę nocniczka Oby był to początek przygody .
Moja Ami przez ostatnie dni bez pakmpka po domku chodzi ... co chwilę ją wysadzam ,a ta Małpka czasami wstanie i po chwili sika w majtasy Woła jak już robi siku I tak gonię ze szmatą i z czystymi ciuszkami Chyba jednak za wcześnie na odpieluszkowanie
A bloga chętnie jutro podczytam Aukcja z wózkiem , to faktycznie słynna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uciekam , bo oczy dalej bolą .
Spokojnego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I pochwaliłam wczoraj Amelkę , to dzisiejsza noc przypominała koszmar
Ja nie wiem jak można się tyle razy budzić i o 5 rano mieć siłę na psoty
Amcia teraz siedzi na nocniku i segreguje bajki i zabawki A ja próbuję dojść do siebie
Ok 9 znowu jadę do Bielska . Ami do Mamy , a ja tym razem do endokrynologa ... cały czas jakiś lekarz .
Miłego dzionka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi to trzymam kciuki za wizytę Uszy do góry, dobrze że jesteś pod stałą kontrolą a to wszystko jest dla Waszego dobra
Miałam jeszcze wczoraj napisać że nie znam bajek z Baby tv bo nie mam tego kanału ale na Disney Jr to dopiero lecą milusie bajeczki. Zero przemocy, tylko edukacja i pomaganie innym, w sumie najstraszniejsza bajka jak dla mnie to Kubuś Puchatek Np. odcinek z brudem pod łóżkiem Krzysia to jakaś masakra, sama się bałam tych obrzydliwych potworów a co dopiero dziecko.
Dziś w nocy miałam ubaw. Słyszę Linka coś memla, to idę zobaczyć co się dzieję, wchodzę do pokoju, patrze do łóżeczka a ona śpi w najlepsze i się śmieje A kamera oczywiście na parterze więc już nie leciałam. Kochana
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
u lekarza bedzie dobrze
Kuba dzis wstal o 4 i szlal bawiac sie samochodem do 5.30 ledwo go polozylam. Wstal o 9.
Agusiak niezly ubaw mialas z Linki. Smiesia mala
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hanula ogląda tylko Klub Przyjaciół Myszki Miki,ale Misiek lubi inne bajki z Disney Junior. Baby TV ma siostra,ale muszę powiedzieć,że ani Michałkowi ani Hani ta stacja nie podpasowała,chyba że akurat śpiewali.
Agi,przypomniałaś mi,że muszę się zapisać do lekarza
Miłego dzionka!
I przypominam o głosowaniu na SMERFUSIA: akademia-super-przedszkolaka.pl/konkursy/dla-przedszkoli/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia o kurcze to Was trochę szarpnęło po kieszeni
Głoski oddane
My już po spacerku i Paulinka śpi. Wczoraj na spacerze zgubiłyśmy smoczek i dziś go odnalazłam na naszej trasie no ale już do śmieci poszedł. A szkoda bo to z firmy MAM a one są naprawdę świetne.
Sylka a Kubuś jest na mleku Gerber? czy jakimś innym?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba dziś pierwszy raz od kilku mies zjadł jajecznice, wcześniej nie pokazuj mu nawet. Zjadł też trochę pomidorówki Teraz czyta ksiazeczkę w łozeczku i mam nadzieję że zaśnie.
Gosiu ska znam takie niespodziewane wydatki. Też tak mamy
Głosiki poszły.
Agusiaczku tak teraz Kuba pije Gerber 3. Podpasowało mu smakowo a mi składem Przewertowałam chyba wszystkie pudełka
Agi kieduś pił z takiego allegro.pl/disney-butelki-i-butelki-niek...a-0-i2772635839.html a teraz mamy taki i naprawdę polecam nuby.com/en/nuby/cups-spouts/9996/ . Tylko kurczę na polskiej str. producenta nie wiedze jego a mamy do z USA
Pije z niego mleko a reszte ze zwykłego kubeczka z uszkami. Niekapków wogole już nie używamy bo ładnie pije i sie nie oblewa Takze czy to śniadanie czy kolacja herbatka w zwyklym kubeczku stoi na stoliczku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brawo dla Kubusia za jedzonko.
Paulinka wcina jajecznicę ale zawsze coś zostawi a dziś pięknie zjadła zupkę szczawiową z ryżem i jajkiem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba wreście śpi. Spiący był a wojował w łóżeczku ok godz. ale ja twardo go nie wyjmowałąm, sama sie położyłam i udałam że też śpie obserwując co robi.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Smoczka szkoda Pamiętam jak to było ze smoczkami Paulinki A wtedy nie było tak łatwo z zakupem . W Bielsku nie było jeszcze marketu żadnego,allegro nie znałam i tylko 2 sklepy były. Ceny oczywiście kosmiczne , bo i tak trzeba było kupić ,więc sobie bindowali cenami w górę jak szaleni . Teraz to jest komfort ... każda apteka dobrze zaopatrzona , sklep na sklepie i internet
Sylka masz szczeście , że Kuba jeszcze zasnął . Ami budzi się po 5-tej i koniec...oka nie zmruży
Dzięki za namiary na bidony Super ten z nuka . Teraz mamy 3 kubeczki,jeden z nich jest z Nuka i jestem bardzo zadowolona . Szkoda , ze tego bidonu nie ma w PL
Gosiu głosy oddane
Dobrze , ze usterka naprawiona Oby teraz już wszystko działało jak należy .
A do lekarza , to sie zapisz Teraz do niektórych specjalistów takie terminy,że szok .
Ja dziś u endo straciłam 2 godziny . Myslałam , ze mnie tam rozniesie . Nie wiem po co rejestrują na godzinę , skoro i tak nikt tego nie przestrzega .
W każdym razie mam zwiększoną dawkę hormonów i wizytę na styczeń .