- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Jednak Ty masz konkretny zawód i doświadczenie więc z pewnością o wiele szybciej coś znajdziesz, czego z całego serca Ci życzę
Gosia a Ty jesteś po jakich studiach?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agusiaczku i Ty coś znajdziesz głowa do góry może dłużej poczekasz a trafisz taka fuchę że hej I później powiesz że warto było czekać.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku wysłałam Ci 2 wiadomości,odczytaj sobie . Nie wiem czy pomogłam .
Ale fajne spotkanko Ci się szykuje Ja już niestety nie utrzymuję kontaktu z dziewczynami ze szpitala . Żałuję bardzo , ale takie życie .
Cieszę sie , ze mam Was tutaj
Idę kolacyjkę robić
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś bardzo Ci dziękuję, już Ci odpisałam i tej firmie także
Ja też się cieszę że Was tu mam, w sumie to zwracam się do Was z każdą sprawą
agi smacznej kolacji
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
promobaby.pl/kategoria-pieluchy.html
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ta noc była zdecydowanie najlepszą nocą Amelki :)Tylko2 razy się obudziła A teraz już świruje
Ja dziś jadę do diabetologa .Posiedzę troszkę i Mamci i wrócę popołudniu .
Miłego dnia Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oooo to gratki dla Amisi, pięknie spała, może to początek trwałych zmian
Powodzenia u lekarza
A co Ci powiedział gin o tabletkach dla ciężarnych, jakie masz brać?
Sylka jak się miewa Kubuś bez TV, spokojniejszy jest?
Ja zauważyłam że jak młoda nie ogląda TV to mniej mi popiskuje w nocy i spokojniej śpi, dziś się jedynie przebudziła po 3 i 5 ale to chyba dlatego że się przesikała Przesikała Pampersa Active
Udanego dnia dziewczynki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w niektórych miejscach jest tak, że na chodniku ścieżka rowerowa jest namalowana od strony ulicy a kilka metrów dalej już od strony domków. Nie wiem co to za genialna metoda, a dodam że ulica jest bardzo ruchliwa bo to jest taki dłuższy, prosty odcinek bez świateł, skrzyżowań i innych przeszkód i przeważnie każdy nadrabia na tym odcinku stracony czas w korkach i krótko mówiąc nieźle
No więc przechodzę z wózkiem obok przystanku i wysiadają ludzie. Jedna babka jakoś się tak miota i nagle podchodzi do nas i pyta czy się nie obrażę jak mi coś powie (i tu już był jej błąd,hahaha)
SB- stara baba
JA!
SB- Czy widzi Pani że idzie po ścieżce rowerowej pomalowanej na CZERWONO?
JA- Widzę ale nic mnie to nie obchodzi, nie będę szła z dzieckiem od strony ulicy, bo jeżdżą jak wariaci i nie jeden zahaczył już o chodnik
SB- Tak ,tam ma Pani rację ale to proszę uważać bo Ci rowerzyści też jeżdżą jak szaleńcy.
JA- Mają dzwonki, to będą dzwonić!!!!
SB- Oh oh dobrze, dobrze przecież się zapytałam czy się Pani nie obrazi
JA- Nie obraziłam się (tu mordercze spojrzenie)
SB poszła.
A druga sprawa jest taka że w miejscu gdzie zatrzymuje się autobus i wysiadają pasażerowie jest akurat ścieżka dla pieszych więc żeby nie wjechać w nich wózkiem siłą rzeczy musiałabym i tak zjechać na ścieżkę rowerową. No co za durna baba
Nosz....i to już za przeproszeniem nie pierwszy staruch który z nudów szuka zaczepki, tylko kiedyś trafią na jakiegoś zbója co nie będzie dyskutował tylko właduje dzidę i pójdzie. Ostatnio właśnie jeden dziadek pyskował coś do grupy mężczyzn których prawdę mówiąc ja omijałabym szerokim łukiem. Ciekawe jak to się dla niego skończyło
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na prawdę cudownie,tylko mroźnie dlatego wróciłyśmy z Hańcią ze spaceru jak wymalowane Noski i policzki przyróżowione No,a teraz kluska już śpi z Miśkami,dobrze,że na 3 się skończyło.
Agusiak,ja też strasznie nie lubię takich ludzi,chociaż ja to zawsze jestem grzeczna,no niestety nie potrafię odszczekać. Ja to bym się dała żywcem pożreć czasami No nie wiem,może jeszcze kiedyś się nauczę w pewnych sytuacjach...
Przypominam o głosowaniu akademia-super-przedszkolaka.pl/konkursy/dla-przedszkoli/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz są takie sytuacje gdzie przyznaję komuś rację i dziękuję za zwrócenie uwagi ale nie wówczas gdy komuś się nudzi i szuka zaczepki.
Gosia głosiki 3 oddane. A to nie ma znaczenie na który Smerfusiowy obrazek głosujemy?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agus witaminki kupuję Falvit dla kobiet,ale nie specjalnie dla cieżarnych . Porównałam z farmaceutką ich skład z tym dla cieżarnych i karmiących i nie ma wielkich różnic . Przyjmuję dodatkowo wapń , k.foliowy irutinacee i jest ok
U diabetologa spoko ,tylko musze zacząć insulinę wbijać w boczki , bo brzuszek już nie bardzo się nadaje
Agulka ,ale macie tam rozwiązania Spokojnie na spacer wyjść nie można . I jeszcze te SB !!!
Ja ostatnio miałam starcie w aptece z jedną taką Stałam w kolejce jak każdy i jedna Pani dojrzała ,ze w ciąży jestem i żebym bez kolejki podeszła do okienka .No ale jedna SB tak się oburzyła , ze zaczeła jakieś wykłady robić , że jak ona w ciąży chodziła , to nigdzie fory nie dostawała itp... ale mnie wk...iła .
U Nas dziś też mroźnie, ale słonecznie Zaraz jak przyjechałyśmy do domku ,to wypakowałam tylko zakupy i wybrałyśmy się na spacerek Krótki,ale był
Teraz kończe na szybko obiadek dla Mężunia , a Ami szaleje
EDITTT...
Gosiu głosiki oddane
A co do tv ,to ja nie zauważyłam , żeby Ami zachowywała się inaczej przez to , ze nie ogląda bajek . Żadnej zmiany . I dzisiaj puszczałam jej na nowo . Nie leci tv cały dzień . Dozuję jej oglądanie , troszkę rano i popołudniu .Uwielbia oglądac . Na Baby tv lecą bajeczki dostosowane do wieku maluszków ,wiec absolutnie nic drastycznego tam nie ma .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Razem ze znajoma odwiedzilysmy dzis nasza wychowawczynie dobbre 10 lat nas nie widziala. Poplotkowalysmy w jej klasie. Szkola jaka teraz nowoczesna i wypasiona - szok Kuba eexxtra warunkki bedzie mial milo bylo jak moi nauczyciele poznawali i zagadywali. Kuba mial frajde rysujac po tablicy i ganiajac sie z corka kolezanki po korytarzach i w .szatni. Oczywiscie dzieci duza furore zrobily. Napewno jeszcze tam prz tym bardziej ze to 5 min od naszego bloku.
Co do tv mega wielkiej zmiany nie widze. Troche spokojniejszy i grzeczniejszy. Czasem jak chce by wieczorem mu wlaczyc klub przyjaciol myszki miki to obejrzy 2 odcinki i starczy. A tak caly dzien bez tv mamy . Bawimy sie czytamy ganiamy sie
EDIT:
Kapałam KUbuska 46 min tak szalał w wodzie po pachy Wypił mleko nawet mnie nie zawołał tylko bidon położył obok siebie i odleciał o 19