- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Dobrze , ze zaglądasz do Kuby ,bo mogłoby sie źle skończyć .
Igor ma pokój na 1 piętrze ... a pod oknami bruk ! Na szczęście Karola zdążyła . A Ona choruje na nerwice , wiec sobie wyobraźcie co przeżyła . Mówi , ze z nerwów w słowach nie przebierała .
My jak Amcia zasypia , to też ciągle do niej chodzimy,nawet jak zaśnie , to póki nie śpimy,to chodzimy na górę co jakiś czas . Ta Nasza pieronica to nudystka ... już Wam pisałam I nawet w zimie nie śpi przykryta . Ja nie mówię o kołderce , bo od urodzenia pod nią nie śpi , ale nawet koc jej przeszkadza ! A jak już ją przykrywamy , to rpzy okazji sprawdzamy czy wszystko jest ok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie maly wczoraj wylozyl sie na spacerze efekt zadrapana broda rozcieta zebami warga od srodka , krew i placz.
Dziewczynki tez poturbowane, chyba sie zmowili wczoraj.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dziś to ma same wodne kupki Ale robi je pięknie na nocnik , ale na moje nieszczęście jak wstaje , to nocnik wywala i jego zawartość jest na panelach !!! już drugi raz tak zrobiła Normalnie cuchnie w całym domu
I powiem Wam , ze od kilku dni pierdzi bardzo dużo i głośno , nie wspominając o zapachu . Dziwne to , bo nic takiego nie je Normalnie w Tatusia się wdała hahaha
Agus podpytam i napisze w niedzielę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moze na zabki te kupki?
Mowicie ze u mlodego jak w sklepie z zabawkami ja juz sie boje co bedzie po Swietach i urodzinach. Pluszaki pochowam i zwolnia sie gorne polki. Na urodziny chyba zamiast zabawek zamowie karnet do sali zabaw u kogos u innych moze basen
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u Kuby faktycznie jak w sklepie . Ami to chyba nawet połowy takiej kolekcji nie ma ... ba na bank nie ma
Z tym karnetem to świetny pomysł , albo coś na przyszłość ...jakaś kaska na łóżko czy coś takiego .
Ja się wkurzyłam na znajomą jedną ... zawracała mi gitare co kupić Amci ... że chce coś co jej się spodoba ,żebym wybrała zabawkę do 100 zł . To siedziałam jak głupek na allegro,oczy mi już z orbit wypadały . Podałam jej chyba z 12 linków ,żeby wybór miała ...a Ona stwierdziła ,ze jakieś nie takie te rzeczy !!! Sama coś wybrac chce . Kurcze , no chyba wiem , czym interesuje się moja córcia . A wybór był duży , od lalek,po edukacyjne rzeczy,tablice,kuchnie czy zestawy . Ja nei wiem czego Ona chce i nawet już nie chce tego prezentu wiedzieć . Znając gust tej znajomej to strach się bać !!! Dla Pauli wybrała podusię z misiami !!! Dla 12-sto latki , która teraz modą ,biżuterią i nowościami technologicznymi się interesuje !!! A tej jej linki posłałam , co Pauli się spodoba !!! Paulinka juz jakiś czas temu oddała Amci wszystkie zabawne podusie z aplikacjami .
Nic , Ami śpiocha ,...chyba tez odpocznę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karnet na sale zabaw ucieszy Kube bo lubi tam szalec
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
bylam dzs w Mopsie niestety z malym bo nie mialam co z nim zrobic i dostalam 300 ciesnienia poty oblaly jak kobieta z tekstem ze.... potrzeba jeszcze osobnego mojego dochodu ze Stalowej ze skarbowki wziela mi dokumenty tam nikt nic nie wie bosz.... powiedzialam jej juz wszystko na spokojnie ze mnei nic nie interesuje 2 grudnia wracam do meza ii decyzje jak cos mama odbierze dowod jej zostawie grudnia a skladalam 4 pazdziernika papiery ,1.5 miesaca nikt nic nie mogl powiedziec nawet jak skladalam to pytalam czy maja wszystko a teraz tego nie ma to i tamtojakbym wiedziala u S bym zlozyla a skladalam bo tu pada i tak na odebranie prawka musialam czekac .. niech mi odrocza czy cos to nie recze za siebie..mi juz wszystko jedno dadza nie dadza chce do S wrocic bo mam depresje wygladam jak zwloki doslownie ledwo jem i pewnie bym z lozka nie wychodzila gdyby nie Tymek ..... dodatkowo mam wizyte w prokuraturze chodz o rehabilitacje Tymkadopisywali mu zabiegi jakich nie mial bylam juz dawno na policji zeznania lzozyc boje sie zebym po rozprawach nie musiala chodzic i tak polowy rzeczy nie pamietam bo przenosilam rehabilitacje do Stalowej Woli... no nic ale pojde powiem co wiem
S powiedzial ze w sobote rano przyjedzie
apropo zadrapan he moj co chwile cos ma nie mowie ile gleb zalicza bo wszedzie wlazi oczyeiscie tam gdzie nie wolno..
a dzis to sie zerwalam jak wariatka zawsze maly wstaje o 8 imi spiewa ze glodny czyt krzyczy am i rzuca czym popadnie a dzis mama dzwoni i pyta czemu nie wstaje ja patrze a juz po 9 zrywam sie patrze a moje dziecko w gola dupka do gory tzn spodnie z pizamy i skarpetki zdjal i spi w najlepsze ale wczoraj po 19 zjadl troche kaszki byl przejedzony i o 22 mu mleko robilam bo nie dal mi Geslerowej ogladac zjadl i poszedl spac .. ale sie zleklam ii zbudzilam go brutalnie tzn tluklam sie by wstal bo Tymek ma sklonnosc to zadlawien slina szczegolnei jak chlapczywie pije lub sie slini...lub placze..
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
akademia-super-przedszkolaka.pl/voting/s...9B&type=kindergarten
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,co to za znajoma,rany boskie,jak tak można dupę zawracać?!
Warkoczyk jest super,więc i ja zrobiłam dzisiaj Hańci 3. Dwa po bokach i zawinęłam w łezkę i jeden z tyłu. U nas jest mniej więcej taki jak u Ami,ale chyba cieńszy(chyba,że pleciesz luźno,bo ja z kolei to ciasno jak...).O dziwo się nie skręciły,jedynie te niezaplecione końcówki zwinęły się w pierścionek. A ten z tyłu właśnie patrzę,że już się trochę skręcił. Chyba jeszcze troooochę poczekam na tego "prawdziwego".
Misiek ogląda "Tygrys i przyjaciele",a Hania robi rozróbę w pokoju. Oczywiście gumowe ucho co chwilę krzyczy to co jest w bajce,aktualnie "tyddysie,nanunku"(Tygrysie,ratunku).
Michu jest drugi dzień w domu,a ja już jestem trochę zmęczona. Wczoraj byliśmy na bilansie 4-latka. Wszystko gra. Michu klocek 18,3kg i 107cm. Patrzę i tak jak na bilansie 2-latka mieści się w 75 centylu. Wszystko w normie. Tylko Klusek zaczął kaszleć i z nosa mu się leje. Mamy weekend na wyzdrowienie,inaczej muszę iść do lekarza po usprawiedliwienie do przedszkola.
Hania też pokasłuje.Mnie i męża boli gardło... Jak wszyscy to wszyscy
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ta moja znajoma , to porażka . Wkurzyła mnie na maksa . Szkoda gadać .
Oj Megi to się nadenerwowałaś . Mam nadzieję , ze uda się wszystko pozałatwiać .
Ale Tymcio miał spanko ...zazdroszę A Ty taka brutalna dla niego
I super , ze Mężuś już w sobotę będzie
Gosiu Kochana Hanula to ma dużo więcej i gęstszych włosków niż Ami . Jej warkoczyki na pewno były bombowe !!! I to aż trzy Mi to jeden ledwo wyszedł
A tym "nanunku" to mnie powaliłaś Kurcze jaka Hańcia jest boska
Michałek to kawał faceta już 107 cm ? Woow .
Kurujcie się , oby Wam wszystko przeszło
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Misiek to spory facet
Dziś miałam kilka akcji z Kubuśkiem Pilnował bym się nie nudziła.
Pierwsza: Mąż dzwoni domofonem. Mowie do Kuby tata idzie i przycisnęłam przycisk. Slysze że P. idzie po schodach to otwieram gorny zamek w drzwiach a Kuba chwycił za klamke i otworzyl sobie dzrzwi by przywitać tatę
P. postawił zakupy na dywanie i jak zwykle po buziaku Kuba dorwał isędo nich. Zobaczył sok, wział go pobiegł do kuchni wujął z szafki swój kubek i przyniósł by mu nalać.
Po jakimś czasie wychaczył wysoko na regale rodzynki w czekoladzie. stały na wysokości gdzieć z 1.6-1,7 m. Cwaniak wspiął sie na dół regału a jest dość wysoki. Stanał na nim i siegał rodzynki.