- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzieweczyny wspólczuje Wam batali z rodzicami czy teściami którzy swoje 3 gr dorzucają i czasem dziecko samo głupieje bo mama nie każe a babcia pozwala.
Megi czapka to typowa bejsbolówka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Otrzymane podziękowania: 0

maly dzis byl maly elegant sasiadki malo z okien nie pospadaly

kurcze powiem wam ze gdyby nie przesylki na ktore czekam to S by w te niedziele przyjechal heh..

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Sylka jeju, dobrze że udało Ci się Kubusiowi pomóc. Rany ja nie wiem czy bym wpadła na takie coś ale dobrze wiedzieć na przyszłość jak zareagować.
megi Tymek mały amant

My zaliczyliśmy odwiedzinki u teściów bo tata musi mi spodnie skrócić

Jutro czeka mnie wizyta w Urzędzie Pracy bo muszę się odhaczyć i muszę zabrać Paulinę a tam jest kapa bo nie ma podjazdu dla wózków

Od razu też wypiszę się z tego badziewia bo oni to żadnej pracy mi na pewno nie znajdą.
Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Megi fajowe Wasze zdjęcia , tylko dlaczego ich tak mało ???
Woow piaskownicę Tymuś będzie teraz miał ogromniastą

Mówisz , ze szaleństw zakupowych ciąg dalszy ? Mam nadzieje , że bluzeczka będzie superaśna

Agusiu właśnie miałam pytać o kolczyki , ale doczytuję , ze już przyszły . Ja właśnie boję się takie rzeczy na all zamawiać

Co do zabaw na ogrodzie , to Ami nie lepsza od Paulinki

A z Fadem to szczególnie chce urzędować i karmić go np kamieniami

Gosiu mam nadzieję , ze samopoczucie się poprawiło i zły humor minął .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Amelkę na spacerze przed wczoraj w samej bluzeczce miałam , bez czapy , a wczoraj w bluzie . Temperatura oszałamiająca

Sylka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A powiedz mi Kuba juz sam na placu zabaw szaleje ? np wchodzi sam na drabinki ?
Ja wczoraj 3 godzinki na polku spędziłam z dziewczynkami .A nie zapowiadało sie , ze w ogóle wyjdziemy , bo pogoda tak naprawdę wyklarowała się dopiero popołudniu . Ami ze 2 razy na ręce chciała , ale jej nie zabrałam oczywiście . Musze tą podstawkę do wózka chyba kupic .Potem szalała na ogrodzie i już tak fajnie sobie radzi

Idę włosy umyć , pranie nastawić i małego trolka przebrac , bo nadal biega w piżamie

Miłego ranka

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja Wam powiem że od kilku dni Paulina ma strasznie parszywe popołudnia

Nie wiem już czy to te zęby ale w sumie pokazuje na buźkę że ją tam boli.
Wszystko jest na NIE! albo JA JA (że ona sama). Mówi np. AM i pokazuje bułkę, no a jak się pytasz czy chce bułkę to mówi NIE, potem znowu Am, to dajesz jej bułkę a ona wpada w szał i wydziera się NIE NIE NIE!!! I tak jest praktycznie z każdą rzeczą. Wczoraj zrobiła wojnę bo chciała sama wjechać dziadka autem do garażu i oczywiście ryk na całą okolicę że ona sama, sama. Ręce opadają. I powiem Wam że ja już ją olewam, bo zaraz się uspokoi i zajmie czymś innym, ale oczywiście DZIADKOWIE to się jej dopytują czy może chce to, czy może to a ja zauważyłam że to ją jeszcze bardziej wnerwia. I wczoraj to samo. Wróciliśmy od teściów o 20 czyli od razu na kąpiel. Już u nich zaczęła marudzić a w domu oczywiście znowu coś chciała tylko sama nie wiedziała co. I mówię do taty żeby ją zaniósł do łazienki bo T już wodę leje i trzeba ją umyć i tyle. A ten z nią sterczy w tej kuchni i dochodzi co ta chce. No szlag mnie już trafiał. W końcu przyszedł T zabrał młodą i tyle. Rany z dzieckiem w pewnych sytuacjach nie ma się co patyczkować, jak widać że nic się nie dzieje tylko to są fochy to niech się drze i tyle. A nie dogadzać, a może TO a może SRO!!!!!
Jej nie chce mi się do tego urzędu iść, ale na szczęście jest bliziutko

agi kolczyki przymierzałam i są extra, ja je z resztą widziałam z sklepie na żywo, ale jakoś mnie wydały się malutkie bo te koła co ma teraz to zaś ogromne takie. Ale jestem z nich zadowolona

Szukałam też srebrnych ale poza wkrętkami, których nie chcę to były same duże, a poza tym troszkę się boję bo ja miałam w dzieciństwie uczulenie na srebro i uszy mi ropiały. To już lepsza jest firma Colibra bo mają ze stali antyalergicznej kolczyki ale też w większości duże.
Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Agi Kuba od zeslych wakacji sam biega po drabinkach, ślizgawkach ja stoje z boku i asekuruje go. Wie ze ma sie trzymac.
Co do koolczykow sprobuj srebra moze akurat podpasuja Ami

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chyba już dojrzałam do tego żeby jej się pozbyć, ale nie wiem jak

Na allegro widzę że nikt sukien używanych nie kupuje więc nie ma sensu wystawiać chyba że za 50zł

No i w sumie nie wiem gdzie mogłabym ją pchnąć

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Właśnie skończyłam śniadanko,dopijam kawę i nie wiem za co mam się dalej wziąć

Agusia,ja tam chciałam suknię już dawno sprzedać,ale też zauważyłam,że praktycznie nikt już nie kupuje używanych. W sumie rozumiem,bo teraz to sama bym wypożyczyła. Ja się uparłam na kupno,ale to w sumie też dlatego,że w K-nie i okolicy nie było wypożyczalni,a ja nie chciałam jeździć nie wiadomo gdzie z tym. I zazwyczaj(przynajmniej wtedy) nie było zbyt dużo czasu na oddanie. No i kupiłam nową,ale przecenioną,bo z zeszłego rocznika i teraz wisi w szafie i zajmuje ogromnie dużo miejsca,bo miałam strasznie duży i długi tren. Nie żal mi jej,bardziej żałuję tych pieniędzy które na nią wydałam. Wiadomo,że za friko jej nie oddam skoro tyle mnie kosztowała i była używana tylko przeze mnie,ale co ja mam z nią zrobić to nie wiem

Agi
Hanuśka też sama na placu zabaw się bawi. Ja ją tylko asekuruję jak wchodzi na drabinki. Super sobie sama radzi,ale wiadomo,jeden nieuważny krok i leci. wolę być blisko nawet jeżeli jej ładnie idzie. Na zjeżdżalnie wchodzi sama i zjeżdża sama,ja stoję na dole i w razie czego ją łapię,jak się za bardzo rozpędzi

Agusia,otóż moja Hania ma identyko. Mówi "cem kloki" daję jej klocki,a ona nimi rzuca mówiąc:'nie cem kloków". Po czym po chwili podbiega do nich i ze złością je podnosi mówiąc:'to moje kloki". I potrafi tak kilka razy. Tak jest też z innymi rzeczami. Bądź tu mądra,nie wiem czy ona na prawdę chce czy tylko tak sobie mówi,żeby zaraz zmienić zdanie i się zdenerwować.
Byłyśmy na bilansie. Pojechaliśmy wszyscy razem po 7. Odprowadziliśmy Michałka. Hania oczywiście:"a tez cem do tetkola z Mychałkiem". Mąż pojechał do pracy a my powolutku przeszłyśmy pół miasta i o 8 zjawiłyśmy się w przychodni.
No i zaczął się koszmar

Zrobiłam chyba z 50 kursów po schodach,góra dół przy Hani radosnym liczeniu "i laz i dwa i tsy i ctely" albo "dziesieć wadzieścia cydzieści i osiem". Myślałam,że się rysowaniem zajmie,więc poszłam z nią do stoliczka(co prawda w części dla chorych,ale były tylko dwie osoby i dziecko),a ona zrobiła jedną kreskę po czym kredki pod pachę i ona idzie. Tłumaczę jej,że nie może wziąć kredek,bo dziewczynka chce rysować,bo to nie jej i takie tam,ale ona oczywiście w histerie. Więc wzięłam ją na ręce i wsadziłam do wózka. Darła się strasznie. Nos już miała czerwony od płaczu, w dodatku gile po pachy z tego płaczu,zaraz ataku kaszlu dostała. Ach... Myślałam,że nas wyproszą. A tu kurcze,5 osób przede mną

Ale się w końcu doczekałyśmy

No to tyle. Wstawiłam pranie jak przyjechałam to zaraz będę wieszać.
Zrezygnowałam z dzisiejszej zumby,żeby mąż mógł zostać na nadgodzinach. W sumie nie ma u nich pracy po godzinach,ale teraz mają tyle do zrobienia,że mogą zostawać,więc Rafał chce korzystać póki może i dorobić,bo wiecznie jakieś nieoczekiwane wydatki nam wychodzą. Szkoda mi trochę,ale skoro jest okazja...
Więc znowu po Micha,znowu autobusem się tłuc,znowu iść z nim kawał na przystanek,żeby wsiąść jeszcze do pustego i znowu po 20 padnę jak zabita

Miłego dnia!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Trzymaj się dzielnie!
Bardzo się cieszę że na bilansie wszystko idealnie i z Hanulki taka super dziewczyna

My właśnie wróciłyśmy z urzędu pracy, też się naużerałam z młodą, ale w końcu wyrejestrowałam się z tego badziewia, uspałam młodą i mam chwilę na odpoczynek.
Upał u nas dziś taki, że odsłownie można na golasa latać, hahah aż miło, na prawdę nie będę narzekać

No ale ma przyjść leciutkie ochłodzenie od przyszłego tygodnia więc może jednak użyjemy tych polarków, sweterków i cienkich kurteczek

A i jeszcze zapomniałam powiedzieć że dziś o 5 obudził mnie KOMAR, i mało tego że obudził to jeszcze pogryzł parszywiec

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja powiem,że chciałabym żeby to jakoś łagodnie przeszło w lato,a nie dzisiaj 15-20,a jutro 30 i człowiek ledwo żyje. Organizm zwariować może. Więc niech będzie tyci chłodniej,założymy te polarki,kurteczki,potem je ściągniemy a zarzucimy lekkie sweterki czy grubsze bluzki,a potem cienkie,zdejmiemy na dobre czapy,a potem wyrzucimy z szafy wszystko co cieplejsze i przejdziemy na krótkie rękawy

Mężu dzwonił przed chwilą i w sobotę do pracy,ale tylko na dwie godziny. Czyli niedziela wolna

Zobaczyłam dzisiaj na mieście plakat nowo otwartego sklepu 5.10.15(tzn. nie tak całkiem nowego,bo otwarty 27-go marca). No fajnie,bo teraz mam swoje ulubione sklepy wszystkie w Stargardzie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My planujemy jechać w niedziele do domku letniskowego teściów, zobaczyć jak tam po zimie i w ogóle, a tam jest zawsze dużo chłodniej o tej porze roku więc liczę jednak na wyższe temperatury na weekend chociaż

A rodzice zaś w sobotę jadą do naszego domku zobaczyć jak po zimie i mają też w okolicy jakieś spotkanie, więc mam nadzieję że już tam wszystko pootwierają

A my może w sobotę otworzymy sezon grillowy

Zrobiłam sobie mrożoną kawę bezkofeinową, mniam, pycha

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miejmy tylko nadzieję,że zima już nie wróci

Michałek robił w zeszłym tygodniu w przedszkolu tulipany z bibuły. Powiedziałam mu że,jak wróci do domu to postawi na parapet i może wiosna zobaczy takiego pięknego kwiatka i w końcu zawita u nas na dobre

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wstała moja maruda, zapowiada się kolejne ciężkie popołudnie

Już mam dość, a co dopiero będzie jak się wszyscy do domu zlezą...
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moje nowe lekkie butki