BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #625256 przez Agusiak
megi super ten Twój mężuś i wcale mu się nie dziwę że taki stęskniony :)
to wbrew naturze żeby małżonkowie byli osobno :P :P Ale grunt że myśli właściwymi torami i już nie pozwoli Wam się rozstać. Zobaczysz wszystko się ułoży i z pracą i w ogóle.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #625266 przez megi23
mam taka nadzieje Agus :)

12 lata 1 dzień temu #625275 przez Agusiak

12 lata 1 dzień temu #625281 przez megi23
Agusiak napisał:

12 lata 1 dzień temu #625317 przez Agusiak

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #625405 przez megi23

12 lata 1 dzień temu #625442 przez Agusiak

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #625482 przez megi23

moje dziecie chcialo wczesniej spac i poszedl o 10:30 :silly:

12 lata 1 dzień temu #625494 przez Agusiak
buuuu to daleko :(

No ja też zaraz usypiam Paulinkę :)
Uprałam płaszcz zimowy i teraz piorę poszewki i wypełnienia do nowego wyrka :)

12 lata 1 dzień temu #625497 przez megi23
ja jak przyjade tez mnei czeka mega pranie i znowu tydzien zanim wszystko ogarne :P
twez musze po przyjezdzie mlodemu nowe spanie kupic to zostanie u mamci :) bo 2 dzidzia nie bedzie w nim spac nawet wstyd oddac komus za darmo :P

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #625565 przez Gosia_Krupa
Dzień dobry!

Z rana było pięknie,nawet nie było takiego strasznego wiatru jaki podawali dla Stargardu na pogodynce. Byłyśmy na spacerze(ostatnio każdy nasz spacer wygląda tak samo->plac zabaw),ale Hania ma dzisiaj taki straszny dzień,że mam już jej dość :( Nieposłuszna jest dzisiaj okropnie i taki nerwus :( A już tak fajnie było :) Z Michem z resztą też. Przekochany był jeszcze niedawno,uspokoił się,wyciszył,ładnie się bawił,uczył,tworzył,słuchał,a ostatnio nie na wszystko. Nerwów już mi brakuje czasami :( Wychodzi na to,że oni tak falami są grzeczni,tylko dlaczego akurat oboje w tym samym czasie mają zły okres?! Ja się na to nie zgadzam. Mogliby pomyśleć o mamusi i dawkować jej stopniowo te fochy i całą resztę :(

Dzisiaj znowu jadę po Micha(jutro z resztą też),ale jak zdążymy to wsiądziemy wcześniej i na pewno miejsce będzie,a ja nie będę musiała się zastanawiać co z nami zrobić przez godzinę,tym bardziej,że trochę się zachmurzyło. W czwartek z Hanią na bilans,Boziu jaki tydzień rozjechany :( Prasowanie już mi się tak spiętrzyło,że sukienki w szafie się zaginają,a nie wiszą swobodnie(bo już mam taką stertę),a dwa wory prania stoją :( Dzisiaj mogłabym trochę poprać,z resztą taki miałam plan,a tu brak wody :angry: Przyszła niedawno to tylko jedno zrobię,ale dobre i to. W tym tygodniu już się chyba nie ogarnę,a jak od poniedziałku zacznę prasować to mnie chyba maj przy desce zastanie :dry:

Sylka,mam nadzieję,że Kuba się dostanie do przedszkola bez problemu :)

Agusia,ja ostatnio też jestem strasznie wykończona i o 22 już kładę się spać i zasypiam w sekundę. Wczoraj ledwo co obejrzałam "Grę o tron". Normalnie bym zasnęła,ale serial mega ciekawy to sen trochę odpędzał :) No i ja niestety wstaję przed 7. Muszę Micha wyprawić do przedszkola, a w międzyczasie Hania się budzi także nie można pospać. Czasami uda mi się zdrzemnąć jeszcze godzinkę,podczas gdy Hania wciąga odcinek za odcinkiem KPMM.

A tu jeszcze kilka fotek z wczorajszego i dzisiejszego spacerku.

12 lata 1 dzień temu #625695 przez Agusiak
Gosia ja też mam stertę prania do prasowania, naszego i Paulinki.

Zdjęcia świetna a te dżiny bombowe!!!!!!!! Na prawdę prezentują się szałowo :)
Hania śliczna i te czapeczki ma takie super, gdzie Ty je kupujesz? :)

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku a teraz siedzimy na dworze. Jest tak ciepło, że myślałam że padnę. Ale podoba mi się to i nie będę narzekać ;)
Potem też wrzucę jakieś fotki :)

12 lata 1 dzień temu #625769 przez Agusiak
dziewczyny a wczoraj podobno u Lisa było o rodzicach którzy stracili swoje dzieci podczas porodu lub których dzieci urodziły się niepełnosprawne. Ja nie oglądałam ale mama mi mówiła że te przypadki to wszystkie z naszej "sosnowieckiej jedynki" :ohmy: :ohmy: A baby zabijają się żeby tam rodzić, bo to jest nowo odremontowany oddział, pojedyncze lub podwójne sale, wypasione łóżka i co z tego jak podobno ordynator to porażka. Mojej szwagierki przyjaciółka jest tam położną i też odradzą ten oddział. One tam nie wiedzą w co ręce włożyć i nawet po cc masz dziecko od razu ze sobą i sama musisz wszystko koło niego robić :ohmy:

12 lata 1 dzień temu #625816 przez sylka
Dzień dobry :)
U nas też piękna pogoda wiec z niej korzystamy. Z rana wysprzatałam balkon, posegregowałam rzeczy do wywalenia i umyłam okna :) Późneij zaliczyliśmy zakupy i spacer. Kubusiek sam w sklepoie woził produkty w takim małym wózeczku i ładował kolejne do niego. Wogóle moje dziecko uwielbia galerie. Musiałam zaliczyć spacer po niej. Zaszedł do empiku i wybrał sobie oczywiście książeczkę. Zapłacił sam za nią :P Z takim zamachem podał kaskę że chłopak sie śmiał,że rozrzutny ten mój syn :lol:
W Galerii odwiedzał prawie każdy sklep i posyłał uśmiechy ekspedientkom,.

Wczoraj synek szwagerki dła mu nową ksywkę: Kubolot- pasuje jak ulał bo biega jak mały samolocik z dopalaczami w dupce.

Zjadł obiad i zasnął. Zaraz musze go chyba budzić.

W czasie spania zdążyłam zrobić 2 prania rozwiesić je i poskładać porzednie. Szybko wyniosłam śmieci i wyprowadziłam psa.

Gosiu zdjecia fajne. HAnia śliczne ma czapeczki i ubrana jak ksieżniczka :D

Agusiak najlepiej słuchac osób pracujących w danym szpitalu, one znają wszystko od środka. Wygodne łózko i kolorowe ściany dziecka nie uratują, potrzebna jest dobra kadra a to podstawa. Na mój szpital w naszym mieście narzekaja i rodza w innych a z tych miast gdzie miejscowi rodza tamci mieszkańcy uciekają do nas i badz tu mądry :D JA leżąc miesiąc widziałam od środka prace połoznych na porodówce bo miałąm pokoik zaraz obok ich kanciapki i sali porodowej. Oddział neonatologiczny mamy bardzo dobry i tym kierowałam sie wybierajac szpital. Teraz oddział jest remontowany, w sumie szpital nie jest aż tak stary bo pobudowany w latach 90 ale wiadomo to nie to co nówka niedawno otwarta :P :)

12 lata 1 dzień temu #626091 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Sylka ale mieliście fajny dzień a Ty nieźle pracowity :)
Ja też dziś poprałam i jestem zadowolona, zostało tylko prasowanie :dry:

Kubuś musiał bombowo wyglądać w tym markecie robiąc zakupy i płacąc za książeczkę :)

My dziś cały dzień na dworze, na spacerkach albo na podwórku :)
A ja się pochwalę że młoda gra na harmonijce ustnej :laugh: tzn może grą bym tego nie nazwała ale świetnie wydobywa z niej dźwięki :blink: Żałuję że nie miałam pod ręką kamery jak Paulina w pewnym momencie poszła pod garaż, stanęła obok motoru i zaczęła grać na harmonijce :laugh: ;)

Miłego dnia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka