BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 4 dni temu #622840 przez Agusiak
dzień dobry :)

megi super ubranka, fajna ta koszulka w serek z myszką miki :)

Sylka widzę że pieluszko nie będą Wam już lada moment wcale potrzebne :) Brawo :)

Paulinka sobie śpi, potem obiadek, spacerek i czekamy na gości :)

U nas dziś piękny dzień, chociaż deszczyk też już był :)

Słonecznego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #622873 przez megi23
hej laski my juz w domu rano lecialam do Lidla maly ma 2 koszulki i skarpetki pozniej do miasta i mamy 1 czapeczke w poniedzialek bedzie towar to bedzie kolejna S wlasnie mi MMS-a wyslal ze sezon otwarty no i grilla robi :silly: bez nas :P a jak szlam to mowilam do mamci ze napewno zrobi , za chwile eska mam haha padam na twarz maly sie usypia bo tez wymeczony . Dzis na spacerze nas zaskoczyl bo pytal sie co to ? tu ? tak ? i musialam mowi to pani stoi na drabinie , dobrze ze po co ? jeszcze nie mowi :blink:
Agus to milego spotkanka zycze :)

dzisiejsza kreacja :) plus nowa czapa na glowie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

12 lata 4 dni temu - 11 lata 11 miesiąc temu #622954 przez sylka
U nas zaliczony spacerek po nim ledwo zrobił siusiu ja wstawiłam ziemniaki na obiad wracam a Kuba spi :P

12 lata 4 dni temu #623062 przez megi23
Tymcio w koncu cos normalnego zjadl mi sie udalo po 2 tyg dostac rybe z frosty i zjadl 3 paluszki :D zup wcale teraz nie chce jesc :dry:

12 lata 4 dni temu #623205 przez Agusiak
dobry wieczór :)

U nas dziś pogoda w kratkę i to taką że nie dało się na dwór wyjść. Było pięknie i cieplutko ale dosłownie co pięć minut padał deszcz. A raz tak lunęło że była ściana wody, no i grzmiało więc wiosenna burza pełną gębą ;)

megi Tymek super się prezentuje :)

Sylka fotki świetne :)

Gosia jak imprezka?

Oczywiście jak to zawsze w sobotnie wieczory, nie ma nic w TV więc chyba pozostanie obejrzeć Piratów z Karaibów :)

Ja dziś poprałam wszyyyyystkie rzeczy zimowe Linki, czapki, szaliki, rękawiczki, kombinezony i kurtki i pochowałam swoje zimowe buty. Zostanie mi tylko wyprać buty zimowe Paulisi i swój płaszcz i chowałam to wszystko głęboko w garderobie :lol: :P

Miłego wieczorku :)

12 lata 4 dni temu #623287 przez Gosia_Krupa
Dobry wieczór!

Agusia,imprezka jutro.

Jestem ZDOŁOWANA :( Tort to jedna wielka porażka. Od samego początku coś nie tak :( Kremu mi zabrakło,lukru też tyci przymało,ciasto mi osiadło i w ogóle doopa :( Jednym słowem tort jest wstrętny :( chociaż jeszcze nie skończony. Ładny jest tylko w środku i na pewno będzie smaczny,bo krem rewelacja.
Zachciało mi się z motyką na słońce udać to mam!!! Trzeba mi było zrobić zwykły tort albo już prędzej użyć zamiast lukru plastycznego lukier królewski. Ach,no strasznie się załamałam. Wstyd mi będzie ten tort postawić przed Hańcią i gośćmi :(

U nas pogoda podobna. Mieliśmy słońce i deszcz,była też pompa. A w dodatku paskudny wiatr.
Pochowałam już wszystkie buty zimowe dzieci,jeszcze muszę z kurtkami zrobić porządek,ale to już kiedy indziej.

W Lidlu zostawione spore pieniążki. Hania ma zestaw koszulek i dwie pary spodni,a Michałek dwa zestawy koszulek i jedne spodnie. Poza tym koleżanka przyniosła mojej mamie dwa wory ubrań dla Hani za 75zł. Nie wiem jakie te ubrania,bo jeszcze ich nie widziałam,ale raz już brałam ubranka od tej dziewczyny i były bardzo ładne. Wtedy miałyśmy chyba z trzy kurtki,dwa płaszczyki,sukienki,bluzki i cała reszta.

Sylka,to ostatnie zdjęcie Kuby jest rewelacyjne,no gdybym nie miała swoich dzieci to bym wrzuciła je na tapetę :side:
Pieluchy a sio! Kuba super sobie radzi :)

Megi,Tymek super wygląda. Czapa co prawda całkiem nie w moim stylu,ale ogółem to jest uroczy :)

Dziewczynki,muszę uciekać,bo mnie mąż goni,coś chce zobaczyć jeszcze zanim jego film się zacznie. A jeszcze chciałam trochę napisać. No trudno,może jutro!

12 lata 4 dni temu #623308 przez Agusiak
Gosia no widzisz, coś mi się pomyliło :blush:
A już czekałam na fotki z urodzin :P

Nie przejmuj się tak tym tortem, my na Roczek też mieliśmy skiepszczony a był zamówiony z cukierni :dry: Ale Twój pewnie i tak będzie ładny, na pewno jakoś go podratujesz no i najważniejsze że będzie smaczny.

Ja już mam pościel dla młodej do nowego łóżeczka, tzn kołdrę i poduszkę, ale teściowa zamówiła nam jednak specjalnie na wymiar mniejszą kołdrę bo jak przymierzyłam taką 140x200(bo akurat mamy w domu) to masakra. Młoda by się chyba w niej już całkiem zgubiła. Kupili też poszewki i od razu przeszyli je na odpowiedni rozmiar, a na all zamówiłam prześcieradła i podkład ochronny na materac :)
Także może w przyszły weekend spróbujemy się przeprowadzić do nowego łóżka, jak już to wszystko popiorę :)

12 lata 4 dni temu #623311 przez sylka
Gosiu tort i tak będzie super zobaczysz ;)

Powiedz czym rózni sie lukier królewski od plastycznego? Królewski to taki robiony z białka płynny?

Ciesz się, że zakupy udane i jeszcze dodatkowe ciuszki dla Hańci :D

Dzięki za pochwały dla Kubuśka. Te ostatnie foto i mi strasznie sie podoba :lol:

Megi Tymek troche podobna kurtke ma do Kuby ;)

rzeczy zimowe musze i ja pochować, ale najpierw kurtki poprać.

Agusiak u nas odmienna pogoda ciepło, lekki wietzyk i słonecznie. Dopiero po 18 sie zachmurzyło, dosłownie czarno było i bookiem przeszła burza. U nas tylko padało.

Mąz kupił mi RAdlera to sobie popijam, zachciało mi sie czekoladek to wcinam bombonierkę a dupka rośnie oj rośnie :P

12 lata 4 dni temu #623319 przez Agusiak
Sylka smacznych czekoladek :)

A mój mąż wybrał na dzisiejszy wieczór swój motor w garażu i siedzi tam już dwie godziny :angry:
Super sobotni wieczór :(

12 lata 4 dni temu #623342 przez sylka
Mój pracuje przy programie, trochę porozmawiamy ale wiadomo że nie chce go odrywać zbytnio.

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #623478 przez megi23
dzien dobry niedzielnie Gosiu ja tam mysle ze i tak bedzie piekny tort :) moj tez nie byl idealny tu o tam dziura , grunt ze smaczny :)
super ze zakupy udane my tez mamy koszulki :)
Agus my mamy koldre 100 /150 i poduszke tez wieksza niz do normalnego lozeczka i ja mam problem z posciela by kupic , babcia mi S szyla 2 komplety z duzej dzieciecj poszwy ...
wspolczuje wieczoru

12 lata 3 dni temu #623695 przez Agusiak
dzień dobry :)

megi no my właśnie też mamy kołdrę jakoś tak 100x160 i chyba i teść mi przeszywa duże poszwy do tego wymiaru :)

Ja dziś wyskoczyłam na zakupy z rodzicami, kupili mi w h&m MAMA dwie bluzki już na imieniny ;) i jak to dziadkowie zaszaleli i nakupowali jeszcze masę ubranek młodej. Potem wkleję fotki tych naszych zdobyczy ;)

Gosiu udanej imprezy :)

12 lata 3 dni temu #623749 przez megi23
pokaz pokaz Agus zdobycze ja kocham dziewczece ubranka :silly:
super przy okazji i Ty dostalas :)

szczerze ja nie chce narazie 2 dziecka .. bo chce zbye sytuacja sie troche nam poprawila i ustabilizowala... az sie boje co on wymysli.. bo sie przejal jak mu napisalam ze chce ubranka mlodego sprzdac .. :( naprawde bedziemy mieli duzo do porozmawiania... :S
My juz po spacerku slicznie za raczke chodzi i coraz dalej i oczywiscie narzynosil mi patyki do domu :blink: bedzie do palenia na zime , moze sie uzbiera i babcia nie bedziem usiala kupowac haha :lol:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #623824 przez Agusiak
my właśnie wróciliśmy znad jeziora, ale było pięknie, chociaż jeszcze nie za ciepło.
Zaraz wkleję fotki ze spacerku i z h&m. Rany oni na te metki to zużywają więcej materiału niż na ubranko :P Kurde ile się tego nawycinałam, bo ja nie znoszę metek i staram się młodej wszystkie wyciąć te co bardziej przeszkadzają :)

megi to widzę że czeka Was kolejna poważna rozmowa.

Jutro jeszcze jadę za płaszczem dla siebie ale wątpię że uda mi się coś kupić, no i zostaną jeszcze jakieś buty.

Gosiu oczywiście 100 lat dla naszej dwulatki Hani!!! Spełnienia marzeń i samych uśmiechów :kiss:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #623869 przez sylka
Aguściak zdjecia świetne i jak Paula sie uśmiecha i pozuję :D Bardzo fotogeniczna jest i na nie których zdj beym jej nie poznała.

Ubranka z H&M uwielbiam i Kubuśka w nich. Tez na wiosne i lato mamy pokażna kolekcję :D

Ubranka świetne nic tylko czekam na letnie fotki Paulinki w nich :D
Haniu wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzinek. Zdrówka i uśmiechu od ucha do ucha każdego dnia w ciagu tego cudownego okresu dzieciństwa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka