- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosia Hania ma super czuprynkę i do Ciebie bardzo podobna się robi i do Twojej siostry też, bo Wy podobne do siebie jesteście
My po wizycie teściów, mała pięknie spała i ogólnie było miło
Dziewczyny dostały prezenty, na szczęście takie praktyczne a my ładną sumkę pieniędzy , co z pewnością najbardziej się przyda
Ja już zapowiedziałam że nie chce dla dziewczyn ŻADNYCH zabawek na prezenty, zwłaszcza dla Dosi bo wszystko ma a Paulinka to wiadomo w miarę jak będzie się robiła coraz starsza to jej się będzie kupować odpowiednie rzeczy ale póki co mówimy STOP
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu dzięki za życzenie mi zdrówka , oj przyda się , bo coraz gorzej się czuję Byle tylko Małe znowu nie złapały niczego .
Kochana super , ze teściowie stanęli na wysokości zadania i dostaliście kasiorkę Kurcze takie coś najlepsze , juz Wy wiecie w co zainwestować . A praktyczne prezenty też bardzo lubię . Zwłaszcza , ze od zabawek to już świra można dostać , a jak się ma już dziecko w domu to w ogóle wszystkiego pełno .
Idę się położyć , bo już nie wiem co robić ...kurcze a tu przy karmieniu nie wiele mogę
Dobrej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi jak się dziś czujesz?
U nas nocka średnia Brzuszek dawał o sobie znać, młoda też wyjątkowo często chciała jeść tej nocy. Denerwujące jest to że je prawie godzinę, nie zje całej butli, potem twardo zasypia i po 2 godzinach znowu drze się o mleko. I nie rusza jej mizianie po policzku, pstrykanie w bródkę ani przebieranie w celu rozbudzenia i dokończenia flachy
Ech już zapomniałam jak to jest, hehhe
A na dodatek ta mała przylepa pięknie śpi jak ktoś ma ją na rękach albo przynajmniej leży obok.
Dziś znowu mamy wizytę położnej, mam nadzieję że ostatnią ale ona jeszcze coś o czwartku wspominała.
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
oj Agus ja narazie nie wyobrazam sobie wstawania w nocy cio prawda i tak wstaje na siku , ale to o 4 rano
Agi jak zdrowko
l]aski wczoraj zamowilam mleko dla malego i zaplacilam 65 najdrozsze chyba mleko pod sloncem ale tu go nie ma , mam nadzieje , ze jak przyjedziemy do mamy to kupimy mu, bo s nie chce mu zmieniac na inne
dzis w nocy Jula wymiotowala ance , lezy nie poszla do przedszkola , ja odbieram Dominika ze szkoly bo anka jedzie z Miłoszem do logepedy...
milego dnia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po spacerku,a teraz próbuję w jakiś sposób zmusić Hankę do drzemki,z marnym skutkiem niestety
Chciałabym coś porobić,a z marudzącą Hanią ciężko,więc super by było gdyby jednak usnęła A po południu uciekam na zumbę w końcu Bo w zeszłym tygodniu nie byłam przez te nadgodziny męża
Mam w planach wpaść do Empika po jakąś książkę dla męża(prezent imieninowy)i nie mam za bardzo pojęcia co mu wybrać Dodam,że chciałabym żeby to była książka po angielsku,więc wybór mam trochę okrojony. I Michowi chciałabym kupić nowego Czu Czu
Agusia,ja też bardzo lubię praktyczne prezenty Super,że teściowie pomyśleli o wydatkach jakie teraz Wam doszły i trochę Was wsparli. Wy już najlepiej będziecie wiedzieli w co je zainwestować
Agi,sytuacja w domu normalna,bez zmian. Czyli trochę gęsto,ale da się przeżyć
Rzeczywiście,udało mi się ostatnio "złapać" kilka Hańkowych uśmieszków
Z wyjazdem do rodziców to jeszcze nic pewnego,niestety,bo sytuacja w pracy u męża jest jaka jest Ale pewne jest,że przyjadą po Michałka i zabiorą go na kilka dni,myślę, że 5-6. Dwa,góra trzy razy mogę go nie posłać do przedszkola(tak żeby potem nie miał za wiele do nadrabiania),a taki wyjazd pomoże mu trochę naładować akumulatorki i może lepiej będzie mu się pracować potem w przedszkolu. Tak mu się tęskni do dziadków,że może jak spędzi z nimi trochę czasu to i skupić będzie mu się łatwiej na konkretnych rzeczach.
Miłego dnia!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi dobrze że nie jedziecie tam gdzie teściowa chciała, bo z Twoimi tendencjami do przeziębień to lepiej teraz nie ryzykować.
Gosia wypad do dziadków na pewno Misiowi dobrze zrobi. Swoją drogą biedne te dzieciaczki. Z jednej strony fajnie w przedszkolu bo rówieśnicy i w ogóle a z drugiej to już jakby nie było jakieś obowiązki a tu się tęskni i przykrzy czasem za takim domowym leniuchowaniem no i bliskimi.
U nas dzień zakręcony. Mamy na piątek pokazać się na pierwszej wizycie u pediatry. Jutro musimy podjechać zapisać na te bioderka. Dzwoniłam do szpitala i oczywiście miejsc nie ma, ale babeczka w naszej przychodni mówiła że ta lekarka ze szpitala poleciła aby rodzice kontaktowali się z nią bezpośrednio w jej gabinecie a nie przez rejestrację bo jej zależy żeby to pierwsze USG było jak najwcześniej. Mam nadzieję że uda nam się umówić z nią w miarę szybko. W razie czego mam jeszcze namiar na dwie przychodnie a jak coś to prywatnie.
Kurcze dziś jest mój termin porodu według OM
Dorotka jest hmmmm specyficzna bo robi raban o mleko po czym wypija 30-40 ml i śpi w najlepsze tak twardo że w żaden sposób nie idzie jej obudzić. Odkładam więc ją, wylewam mleko a ona po 1- 1,5 h budzi się i jej się przypomina że nie dojadła. No a wiadomo że mm nie wolno tak często dawać Ech...... mam nadzieję, że niedługo unormuje się z tym flaszkowaniem
Spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agusiak ja na bioderka zapisywalam od raz poorodzie, tzn maz, bo tez kolejki byly.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak wogole to dzien dobry i milego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka no widzisz u nas nie ma tak dobrze
No to rozpoczynamy kolejny dzień
Miłego dla każdego
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agus slodkie kruszynki mamusia tez
u nas jak u Sylwi bez problemu mozna zapisac pesel sie donosi i wsio ...
Kubus zdrowka :*
ja posprzatalam , mam podlogi umyc , ale mi sie nie chce ,mlody spiocha :)jak przyjdzie moja biedna pensja zamawiamy mlodemu lozko , powiedzialam do S ze mnei nie interesuje maly dostaje eksmisje, bo sie poprzytulac nie mozemy nawet
zaraz wam wstawie zdjecie fasolki z ostatniego usg , bo kiedys Agi mnie prosila
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia,u nas też pesel jest niepotrzebny. Przy rejestracji podaje się tylko imię i nazwisko,a przy wizycie lekarz sobie wszystko spisuje. Wiadomo,że na pesel trzeba czekać średnio 2 tyg.,więc wiele rzeczy po prostu nie dałoby rady zrobić/załatwić.
Sylka,te książeczki RUM-owskie są tylko w kilku województwach. My w Kostrzynie mieliśmy,a tutaj w zachodniopomorskim już ich nie ma.
Megi,no myśliciel Ci rośnie
Agusia,ślicznotki z Was Każda jedna!
Wyobraźcie sobie,że poszłam wczoraj do Empika kupić tą książkę po angielsku,a tam tylko trylogia Greya,Gra o tron(którą mąż przeczytał po polsku)i parę romansów Ten nasz Empik to taki mniejszy jest i wiele działów jest okrojonych,ale nie sądziłam,że książek obcojęzycznych nie ma w ogóle,nie ma nawet takiego działu,a te książki to był jakiś dodatek,promocja,okazja czy coś tam.
Znalazłam książkę,po którą mąż sięgnąłby z ogromną ochotą,ale te z kolei w większości księgarni są niedostępne,a w tych nielicznych można zamówić/kupić,ale czas oczekiwania to ok. miesiąc Więc już nie wiem sama co robić Wiadomo,że i tak nie dostanie prezentu na czas
Pójdziemy dzisiaj z Michałkiem w mieście do pary księgarni,może gdzieś coś będzie ciekawego,ale już się nie nastawiam na taki prezent. Chyba przeniosę go na urodziny Do tego czasu mam nadzieję pojechać do Szczecina,a tam Empik jest normalny
Znalazłam też fajny prezent dla Michałka:
www.miniavanti.pl/mini-rtv/2490-cd-boombox-zygzak-mcqueen.html
Ale chyba siostra mu to kupi. A my dalej szukamy,chociaż mąż coś tam mówił o Mańku z Zygzakiem
allegro.pl/cars-rc-tir-maniek-kontener-z...331-i3651294707.html Ewentualnie wersja allegro.pl/disney-mowiacy-cars-auta-tir-...aut-i3626292320.html
To jednak jeszcze do przemyślenia,bo chociaż Michałek nie raz wspominał,że fajnie by było mieć Mańka i Zygzaka to jest to trochę duży prezent i gdzieś go trzeba trzymać,a ten obawiam się tak łatwo do piwnicy nie da się wynieść Patrzyliśmy również na tory wyścigowe też z Autami Disneya. Ciężki orzech do zgryzienia
A jakby tego było mało to muszę jakiś tort wymyślić W ogóle to na początku myślałam,żeby zrobić Michałowi urodziny w sali zabaw,ale nie dość,że to drogi interes,to obawiam się poza tym,że nie wszyscy by przybyli,bo podobnie jak my mieszkają za miastem i trudniej o dojazd. Więc chyba zostaniemy przy domowych urodzinach. Michałkowi tak na prawdę wystarczy,że przyjadą babcia z dziadkiem i ciocia Aga z rodzinką oraz ciocia Marzenka. Dziecko jest wtedy przeszczęśliwe.
Zmykam kochane szykować się na autobus i heja po Miśka iw poszukiwaniu prezentu. MIŁEGO!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia prezenty rewelacyjne, ale ceny też niczego sobie
Byłam dziś w szpitalu w tej poradni od bioderek i faktycznie nie mają już terminów ale rozmawiałam osobiście z lekarką i przyjmie nas 20.11 ale kurcze to też odległy termin. Dzwonię jeszcze w dwa miejsca, może tam będzie coś szybciej.
Przyszły dziś nowe, większa paputki dla Paulinki, ale ma radochę chodzi i mówi że ma nowe baleriny
A ostatnio jedziemy gdzieś autem i staliśmy na światłach a Paulina nagle mówi : "jechać dziady!!" Szok A potem mówi, że na czerwonym trzeba stać, na zielonym jechać a na żółtym uciekać
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba ma fioła na punkcie Angry Birds więc na bank taki tort wyczaruję
Co do Empiku to zawsze zamawiam z ich str internetowej z dostawa do salonu. Nie dosć ze na niecie ksiazki są tansze niz w salonie to i przesyłka do salonu za free a mam go i tak pod nosem
Agusiak Dorotks śliczna żabka mała :d a Paulinka jak spora już!! Dobrze że udało sie załatwić jakiś termin u Dr.
Megi fajowa fasolinka Moze mysliciel rośnie
Byliśmy dziś na kolejnej kontroli u stomatologa. Kubusiek zdrowe ma ząbki. Kolejna wizyta za 3 mies