BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #667745 przez Suzi
Agat, cudny Adaśko :) , ale się zmienił!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #667773 przez Dave
Agat - Adaś boski :kiss: :kiss:

My po bioderkach.
Wszystko w porządku, nie musimy pieluchować, tylko od czasu do czasu poćwiczyć machanie nóżkami i na żabkę układać.

Lecę bo się Mati niecierpliwi. A i coś do jedzonka musze familii zrobić.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu #667789 przez Suzi
Wrzucę zdjatka jak odzyskam swojego łapka, bo z tableta nie umiem, nie mam windowsów :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #667810 przez Azja
Agat Adaś jest śliczniutki :)

ja dzis prawie caly dzien na spacerkach z malo przerwa na cysia i obiadek, ale tak mnie nogi bola ze jakbym z 50 km zrobila, no ale czego sie nie robi zeby Jasiek byl zadowolony,

Mlody dzis ma dzien spiocha mam nadzieje ze w nocy sie to nie zmieni i tez bedzie spal tak jak codzien, jedynie przez chwile marudzil w wozku wzielam go na raczki i sie ululal ze teraz przyszlismy do domu a on dalej spi, mam nadzieje ze na kapiel sie obudzi

Suzi super pomysl z chrzesnymi ciekawe czyksiadz nie bedzie mial przeciwskazan bo rozniez nimi bywa

Zdjecia postaram sie wrzucic ozniej jak mlody uda sie juz spac na noc :)

11 lata 10 miesiąc temu #667840 przez Suzi
Ja zostałam ukarana za próbę spaceru rozstrojem nerwowym młodego, który śpi wyłącznie na rękach a przy najmniejszej próbie odłozenia go podnosi wrzask pod niebiosa i dooooopa :( :( :( ani nic zrobić nie mogę, ani ruszyć sie z fotela bo śpi pod warunkiem dostępności i memłanie cyca
Azja jak ja Ci zazdroszczę :( :( :(

11 lata 10 miesiąc temu #667855 przez kaikai
Agat super Adas jakie ma juz niebieskie oczka :)

Suzi moj dzis na raczkach caly dzien, co go odkladam to budzi sie i jestem zmuszona pakowac nas na dzialke z przylepka, wiec trwa to juz kilka godzin.

11 lata 10 miesiąc temu #668105 przez Dave
A ja dopiero spac ide.

U nas tez byl dzien spania. Jak na te bioderka jechalismy to go budzic musialam. Poki co spi w najlepsze, zobaczymy o ktorej zechce mnie obudzic.

Dzis byl ostatn dzien z mezem. Od jutra bedzie sajgon.

Mialam jeszcze pisac, ale juz mi sie oka zamykaja.

:-)

11 lata 10 miesiąc temu #668160 przez Suzi
Dzień dobry :)
Po fatalnym dniu i masakrycznym wieczorze nastąpiła całkiem miła i dająca wytchnienie, Bogu dzięki, noc :) ufff
Ciekawe co przyniesie dzień? Pogoda zapowiada się ładna, ale czy ryzykować próbę spaceru? Po wczorajszym mam lęki.... :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #668164 przez Dave
Witam,

my zaliczyliśmy miłą i przespaną nockę :laugh:

A za oknem dziś znów nieciekawie :(

11 lata 10 miesiąc temu #668178 przez agat
Wkurzacie mnie z tymi nockami :P Nasze wielce problematyczne nie są, bo Adaś grzecznie zjada i idzie szybko spać, no ale pobudki na jedzonko są co trzy godziny, a w międzyczasie potrafią obudzić go pruki i idąca kupa :P Dzis na szczęście przy pobudce o 6 z powodu pruków wzięłam go do nas do łóżka i przysnął jeszcze do 7.30 :) Normalnie luksus :P

Ładna pogoda się szykuje, wybieramy się do moich rodziców na obiad, więc posiedzimy dużo na świeżym powietrzu :)

11 lata 10 miesiąc temu #668180 przez Dave
Agat - to że u mas było fanie, nie oznacza że bez pobudek. Ale obyło się bez nocnych pogawędek, oglądania świata czy innych wydarzeń. No a pobudki to normalka.

Podeślij trochę pogody do mnie, bo za oknem szaro i pada deszcz :(

Maja jeszcze śpi, myślałam że Mati też się zdrzemnie ale dupa z tego. No ale jedną nogą go bujam i mogę klikać.

No i tak mnie wnerwia ten mój telefon, w ogóle nie mogą nawet Wam dzień dobry z rana zapodać :(

11 lata 10 miesiąc temu #668194 przez ilonah
Dzień dobry

U nas nocka też ładnie przespana, z rana Emilka troszkę pogadała z nami pouśmiechała się a przed chwilką zjadła drugie śniadanko i tatuś próbuje ją uśpić.
U mnie pogoda taka jak u Dave szaro- buro nieciekawie, obawiam się, że zaraz zacznie padać.

11 lata 10 miesiąc temu #668223 przez Suzi
No właśnie Agat, miałam to powiedzieć ale Dave mnie ubiegła, miła i spokojna noc to nie znaczy bez pobudek, tylko te pobudki nie niosła jakichś dodatkowych " atrakcji", tylko cycuś i dalej kimono.
My mieliśmy dziś jedna pobudkęvnocną, młody jak juz wreszcie zakończył szaleństwa i awantury o 22 to padł i obudził siecdopiero o 3 z minutami :) a potem o 6 z minutami, dlatego liczęvmu tylko jedną nocną pobudkę ;)
No ale należał sie ten sen i jemu i mnie po tej wczorajszej teksańskiej masakrze :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #668245 przez Azja
witam u nas nocka tez raczej udana choc Jasiek tak od 4 wiercil sie i sam nie wiedzial co chce, wstalismy o 6.30, od 8 Mlody widac ze spiacy ale co usnal przy cysku i go odkladalam do lozeczka do za 10 minut sie budzil, 15 minut temu udalo mi sie go uspic wiec mam nadzieje ze z godz przynajmnej pospi

u nas pogoda niepewna, jest cieplo ale pochmurno, wiec na spacerek za daleko sie wypierac nie mozna bo moze padac :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #668261 przez agat
Ufffff dzięki Bogu ;) Bo już myślałam, że wasze szkraby takie grzeczne, że w nocy mamuś nie budzą :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka