- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Próbowałam gluty odciągnąć, ale prawie nic nie idzie, a młody w szał wpada (do tej pory nie przeszkadzało mu odciąganie). Jeść też za bardzo nie chce, 3 podejścia do zupki robiliśmy i nic, dobrze, że chociaż cycuś w łaskach.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Malwi Marysia śliczna dziewczynka i fajnie ze zajrzalas do nas
dziewczyny wspolczuje katarków u dzieciaczków, u nas na szczscie nosek suchy ale wiem jakie dziecko moze byc wtedy marudne
moj Mlody ostatnio jest naprawde grzeczny nie moge narzekac (mam nadzieje ze nie zapesze) nawet jak nie spi to sie ladnie zabawia albo razem sie bawimy, moglby miec co prawda dluzsze drzemki ale nie jest zle, dzis np. wszystkie drzemki mial na dworze podczas spacerkow chyba mu swieze powietrze sluzy i wszystkie równiotkie co do minuty 30 minut, moge zegarek ustawiac na przykadzie jego drzemek
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
No i jaki grzeczniutki:) Mój czasem daje popalić, ogólnie lubi się nosię. No i dwójka to już inaczej. Czasem padam wieczorem.
My mamy szczepienie chyba 10.11 ale muszę sprawdzić jeszcze. Młodziak znów się spłacze.
Dziś zaliczyliśmy ładnie obiadek, aż dokłdać musiałam. Chociaż pierwsze łyżki średnio, jak dodałam trochę słdkiego smaka - jałko z brzoskwinką - wchodziło pięknie.
Kaszka pod wieczór też ładnie zjedzona. Ciutkę babanka potarłam, ale tak na prawdę odrobinkę.
Tylko nie wiem ile czego było, bo przygotowałam w filiżance. Muszę chyba słik po deserku zaadoptować, albo pojemnik do mrożenia mleka to będę wiedziała co i jak.
Już mi ładnie Mateo usnął i mo go Maja 3 razy obudził, teraz już tak na amen. Teraz bujam go w bujaku z nadzieją, że mu powieki zaczną ciążyć.
Normalnie nerwa mam, wrrrrr.....
A ten mój mały gargamol, to zamiast myśeć o spaniu się do mnie śmieje
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
U nas pojedyńcze "babuny" w nosku, coś od wczoraj ma chrypkę, w piątek mąż ma dobrze to się przejedziemy do lekarza, bo 24 szczepienie, i chcę żeby wszystko było okej
Malwi witamy Was cieplutko
Mam takie pytanko: jakie butki ubieracie waszym maleństwom, bo my mamy takie na rzepy i w ciągu pobytu na spacerku , kilka razy muszę ubierać, bo ściąga
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
U nas już dobrze, nosimy aparaty, marysia słyszy od 50 DB na prawe ucho i na lewe niestety nie słyszy ale dużo w domu ćwiczymy, w aparatach podobno słyszy wszytsko więc będzie dobrze. Dużo leżałysmy w szpitalach bo znależli cytomegalie u małej i badali czy wrodzona czy nabyta, wywnioskowali, że nabyta całe szczęście Dużo by opowiadac. Mała jest radosnym maluchem i przesypia całe noce od tygodnia (Bogu dzięki ) Muszę zrzucić zdjęcia, to maryśka ponad miesiąc temu, teraz jest zdecydowanie grubsza:
Śliczna dziewczynka!
Życzę powodzenia w walce o "lepsze" życie dla Marysi. I trafianie na dobrych lekarzy
Teraz tak technika poszła do przodu że za parę lat zapomnicie o tej "przygodzie".
Buziaczki dla Was Dziewczynki.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Życzę dużo zdrówka dla Maluszków
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Agat, u nas rączki to niestety standard masz dziś Adasia Miauczyńskiego?
malwi, wpadaj częsciej i pokazuj Księzniczkę, bo dziewczynek to w naszym gronie jak na lekarstwo
magda, moj też tak spał, chyba przedwczoraj
A na dobranoc pochwalę się, ze zauwazylam zabek u Mikusia lewa dolna jedynka juz tuź tuź, prześwituje przez dziąsełko a druga tez już ante portas , na pół roczku będzie dziurkował bilety , kasownik moj kochany
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Magda ja nie zawsze buty zakladam bo nieraz tak Jasiek nogami macha ze za dlugo by to trwalo, najczesciej poki nie jest tak zimno ma rajstopy na to skarpetki i przykryty kocykiem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obniżyłam dziś łóżeczko, bo chciałam podłożyć koc pod materac, by główka byla wyżej no i za wysoko już by było dla mojego akrobaty.
Madziu na spacerki mamy miękkie adidaski lub kozaczki z owcy, ale jakoś młodemu nie spadają, zresztą skarpetki też mu nie spadają.
Suzi mówisz, że kasowniki w drodze? Zazdraszczam
Coś jeszcze napisać miałam, ale skleroza nie boli...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
suzi-to mozna sie szykowac do gratulacji zebolkowych.
a Mateo zdecydowanie fajniejszy w wersji smieszka niz placzka.
Madzik-ja zakladam dodatkowe cieple skarpety i jak jest zimno kocyk. Mati tez jak macha,ze wszystko zrzuca.milion razy w ciagu dnia ubieram mv skarpetki.
dobrej nocki:-)
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka na szczęście w porządku, standardowe 2 pobudki na cyca i witaj nowy dniu po 7. Teraz młody pomyka na brzuchu na macie, psiuknęłam mu do noska sterimarem i mam nadzieję, że trochę glutów spłynie. Jak na razie humor ma dobry, mam nadzieję, ze tendencja się utrzyma do wieczora
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiedzcie mi czy Wasze maluchy też lgną do domowych pupili i odwrotnie czy tylko u mnie traktują Antka jak swego kompana ostatnio nawet mu karme przynoszą o zabawkach nie wspomne bo tak jest od pierwszych dni.